Programozokent ulo munkat vegzek, ezen felul nem szivesen folytatok semmilyen passziv tevekenyseget, nem ucsorgok fotelben. Kivetel ha.... nade meg csajom sincs, ugyhogy most az sem. Tenyleg nagy a baj. Nade sebaj! Ez a sun egy fa...sag.
Kanári Ha lesz egy pár nap rosszabb idő az engem ám nem zavar. Én egyébként sem vagyok az a vizparton pöffeszkedő fajta. Asszonyka bánja majd egy kicsit. Te a borúsabb napok az jó kiránduló idő. Kb. Így tervezem. Dzsaszta át hajóval túloldal, közben etetem a sirályokat, ha ilyen még egyáltalán van? Gyerekkoromban még volt, aztán irány badacsony BORTÚRA. Ígérem én fél decinél nem fogok többet inni a borból. /Fajtánként!/
Remélem lesz vagy harminc fajta boruk
Na elköszönök. Hát vagy leszek jövőhéten vagy nem, tudom nagyon sajnálnátok ha nem Ez azon múlik, hogy haver, akikkel megyünk, hozza-e azt a táskaszámítógépet vagy mit. Van ilyen kütyüje, amit csak az oldalába be kell dugni, azt megy a net. Hogy mik vannak már? Gyerekkoromba a tekerős telefonra vártunk 5 évet
Na szasztok ám!
légy szíves vedd fel a kapcsolatot basival, az első henger karburátorának keverékszabályzó csavarjának háza fel volt ragasztva a karburátor házra és elengedte a ragasztás.ezért nem ment az első henger.
Hát nem gagyi...
Ettől már csak akkor lett volna még jobb, ha a bordó-fekete arány éppen fordított
Ez az aranyszemcse meg mosdókagylóálló lakk az nem tudom mi a fene, de jó lett.
Na egy kicsit pakolgatok, mert holnaptól balaton
"MÉG VISSZATÉREK"
Fekete gyöngyház metál, ugyanolyan apró bordó szemcsékkel, a bordó is gyöngyház metál, apró arany szemcsékkel, s mindez megbolondítva porcelán, karcálló lakkal. Ezért volt annyi amennyi...
150? UH azt hittem annyiért már egy csuklós buszt is lefestenek. Te ezt tényleg ne használd! Vegyé valami szakadtat amit csúsztathatsz a betonon kedvedre
Hát keblemre dzsimi mié hozó rám frászt? Ezt érdemlem én, de őszintén? ezt érdemlem én? Tényleg aszt hittem moslékződ lett. Ha legközelebb találkozunk, hogy fékezd az indulataimat, egy nagy korsó hideg sőrre muszály leszel meghívni. Egyébként grat hozzá. Agusztus vége felé kéne szervezni valami 9-es talifélét
Ja csak még egy fontos jó tanács, addig ne használ a mocit, hogy lássam még hibátlan állapotban
Remélem lesz vagy harminc fajta boruk
Na elköszönök. Hát vagy leszek jövőhéten vagy nem, tudom nagyon sajnálnátok ha nem Ez azon múlik, hogy haver, akikkel megyünk, hozza-e azt a táskaszámítógépet vagy mit. Van ilyen kütyüje, amit csak az oldalába be kell dugni, azt megy a net. Hogy mik vannak már? Gyerekkoromba a tekerős telefonra vártunk 5 évet
Na szasztok ám!
Ettől már csak akkor lett volna még jobb, ha a bordó-fekete arány éppen fordított
Ez az aranyszemcse meg mosdókagylóálló lakk az nem tudom mi a fene, de jó lett.
Na egy kicsit pakolgatok, mert holnaptól balaton
"MÉG VISSZATÉREK"
Hűtöm a sört!
A motoros alapszbály a jót megosztjuk a társainkal (persze ezt most rögtönöztem de idevág
Ja csak még egy fontos jó tanács, addig ne használ a mocit, hogy lássam még hibátlan állapotban