Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megyünk együtt (140-es tempó)?
A 4:1 az Gianelli Titán rendszer lenne, mert cápától nem tudtam elkunyerálni a Muzzy-t
Ilyen, persze szűkítő nélkül!
A Z-nek jól áll a 4 trombita, csak iszonyat nehezek. Csak azért nincs még rajta a 4:1 rendszer, mert akkor ugyanolyan hangja lenne, mint a többi sor4-nek, illetve a baloldali lábtartónál ott marad egy hatalmas lyuk. Szerintem péntekre felrakom és ha -gps- 250-nél többet megy a gép akkor rajta is marad
A saját "tákolt" toblerone-vel ennyit ment, most a katalizátoros gyárival kis fordulaton (2-3000) nagyon jó de 180-nál már olyan, mintha szorítanák a torkát.
Köszönöm a szavazatokat, várom még a véleményeiteket!
Már rajta van a 2-es matrica a motoron, de lehet kérek egy 1-est is és akkor mehetek mindkét csoportban
Vagy Akrapvic
Muzzy má cak a mizika kedvéjé iz
Egyertelmu. Egy felhuzott, rovid, 4-1 nel nincs szebb. Annak a legszebb a hangja is es attol megy a legjobban a motor. A 4-2 okadek minden motoron.
Oké,ott találkozunk,a gyorsba fogok menni,és Te?
Én a másodikra szavazok.
Szerintem ott találkozzunk, mert az M3-ason úgyis csak feltartanálak. Ugye most a 2-es csoportban fogod koptatni a gumit?

Szerintetek melyik kipu nézne ki a legjobban? Az utolsó a gyári.
Én meló után megyek!Hol talizunk?Csak ott vagy útközbe vhol?
Jelentkezőket várok a pénteki Kawa estre! Kawaszeki jösz?Az időjárás remélem még fog javulni!
Az öreg CB 750 -900-1100-ban tuti hogy primer lánc van!
16 szelepes verziókban!
Megnyugtatlak! A 929-954-ben is fogaskerekes a primer hajtás!
Van benne plusz lánc, de az csak az olajpumpát hajtja!Ha jól emlékszem feszítése nincs a láncnak! Zörög is rendesen!
A mostani motoroknál a CBR 929-954-nél van talán ilyen meghajtó (primer) lánc. Van is hangja rendesen. A 98 utáni kilencesekben én is csak vezérmű láncot tudok, de ezeket úgyse kell szétszedni
Úristen mennyi egysejtű. Nincs ennek a motornak semmi baj a hangjával. Az hallatszik, hogy nem egyből stift, de így is szépen pörög.
Lehet felrakom a kilences 4:1-be rendszerét a Z-re, csak a kawanap tiszteletére
csákány
Én is lépek.Cső!
kapcsolok lassan, de lehet nem sok alvás lesz belőle
Te meg miért nem alszol már?
Mindjárt kelned kell!
Vagy izgulsz,mint gyerekkorodban Mikuláskor?
Szopjanak le egy talicska apró majmot mind!
Ez van!
Ilyen köcsög gagyi világban élünk!Hogy sz.pnának le!
baszki most néztem a hozzászólásokat! Kegyetlen mennyi okostojás van!
Szóval baromságokat írnak a videó alá a nagyokosok!
Köszöntem!