Szoboszlótól én is messze vagyok, nálunk fillérekért csinál egy srác műanyagheggesztést, komolyan megvarta már mind két oldalidomomat jó munkát végzett (más-más időpontban) én szégyeltem magam amikor kért 1500 Ft-ot
a bal csutka is szerelhető, de nehezen javítható. a havernek van müszercsoport tartója, amit a váznyakra csavarozol föl és tartja a müszit is, szivatókarom az van, de a bontós a kapcsoló armatúrával eggyütt adja tehát ha bontóból rendelsz azt is kapod, hasidom nagy kincs, ha megvannak a törött részek összeheggeszthetők, bontva ritka és drága.
a fejidom is más, plexi is.ilyenkor van lehetőséged egy minőségi-mra,fabri,- vagy gyengébb de színben a motorodhoz illő plexi beszerzésére, pl a debreceni Gulyás Gabi is ilyet árul, asszem 13ft ért.
akik tudnának segíteni azok mind most mentek szabira,20-áig ne is reménykedj.szedd szét és nézd át a motort teljesen,esetleg festőt tudok ajánlani a vázfestésre, de a többi bontókon és szakikon múlik.nyugi engem is meglepett canáry motorjának az ereje, pedig mindennap használok egy 100 le-s vfr-t de a teljesítménye meg sem közelíti a zx9-ét. nemrég a parád-mátraháza szerpentinen mentünk a haverokkal gsxr1.1, vfr800. a gixeres megmondta hogy nem mer menni, én mentem utána, vfr800 zárta a sort.a gixert nem kellett pörgetni, erőből ment a szerpentinnek, de az én vfr-met pörgetni kellett hogy nyomuljon és jó párszor ráfutottam a gixerre de soha nem gondoltam hogy megelőzöm.mindig megtartom a sort.lefelé inkább én zártam a sort, de nem maradtam le. viszont a felső parkolóban mikor megláttam hogy egy kevés kell még a gumi széléig és perecke, inkább próbáltam lassítani.
Szeki, hasidomod nincs véletlen? 99-es ZX9.. Vagy a következők közül bármid van e: fejidom tartó konzol (bár lehet javítható az enyém, csak meghajlott), bal kormánycsutka, bal kormánykapcsoló szívatókarral, hasidom.
nem veszem a lelkemre dandee!csak kíváncsi voltam az üzenőfalon csüngőknek mi a meglátásuk.milyen igaz amit irtál! na léptem, van mire néznem, és még jó lenne a túri bukógátnál fürödni egyet.sajna innen nem megy senki a holnapi talma bemutatóra,megnézném a moto gp motorját.
Akik ismerősebbek Debrecen környékén (sedu, szeki stb.) kérdezem: műanyag javításra kit javasoltok, milyen árban dolgoznak? Javítani kell a fejidomot, vagy három helyen, a bal oldalidomot, festés kell az egész motornak. Oldalidomok, fejidom, tank, faridom, a váznak se ártana, a kavics picit megkarmolta. Nagyságrendileg kb mennyire számítsak?
Illetve ami nyűgösebb, hogy a segédalváz nem áll rendesen, a hátsó űlés kapott ütést, a bal oldala pár centivel lentebb van, szóval azt ki kéne húzatni. Ki csinál ilyet?
Story röviden: túl bátor voltam.. jobbos kanyar, meg akartam előzni az előttem levőt, motor döntve, kanyar közepén hamar kezdtem gyorsítani.. Egyszer csak hallom, hogy karcol a lábtartó és már ment is ki a motor alólam. Csúsztam, a motor kicsit csúszott a jobb oldalán, megtapadt, felrepült a levegőbe, átfordult és a bal hátuljával a földnek csapódott, utána jött az eleje, fejidom, bal kormánycsutka kapta. Kicsit csúszott a kavicsban és megállt.
ZŐŐŐŐD?
Hát mit hazudoztááál nekem JIIIIMMMYY a Háringen? Azt mondtad feketel lesz! Mondom az se szép de legalábbb nem az a moslék ZŐŐŐD! Még ajánlgattam is, hogy vedd le a mintát az enyémről festesd bordóra. ÁÁÁRRRUUULLLÓÓÓ
KIIIITAAAGADLAKK!
A vélemélnyemet leírtam... mindkét félnek van igaza......
De engem az bosszant, ha arról írtak volna hogy segítsük a motoros rendőrnek, a nagyarcúak biztos nem ugrottak volna így hogy segítsenek.
De seggetnyalni és gyűlölködni van erő és összetartás. Na ezért hányás amit írogattak!
Ne vedd a lelkedre Kawa :) bár ettől nem félek :)
Szép napot MINDENKINEK!
ddt500 nem találtam használható fotót rólad, bocsi
Ma hoztam el a gépet a fényezőtől, háááát áláááálaaaat leeeeeett
Ez lesz a legszebb zűűűd kawa
Mindenkinek legyen olyan a napja, amilyennek szeretném!
de jogtalanul! és te nem tehetsz semmit! majd ha szankcionálják és te is és mindenki megkapja azokat a jogokat és ugyanúgy büntetik a nyomorultakat is mint téged, akkor majd egyenlőek leszünk!
ddt 500, majd ha tőled is kérik hogy miért nincs regisztrációs matrica a motorod plexijén, ? és ott helyszínen elveszik a forgalmid, és nem tudsz munkába járni, majd küldi az ocsmányiroda hogy a rendőr HÜLYE és vidd a forgalmid, majd hogy ne legyél nyugodt küld a rendőrség egy 20e befizetőt regisztrációs matrica hiánya miatt. ha a 99% a nyomorultaknak HÜLYE és 1%-a normális én elismerem hogy van 1% rendőr, majd ha 1% lesz HÜLYE akkor azt tudom mondani van rendőrségünk és 1% HÜLYÉNK! én nem teszek különbséget vizi, motoros,vagy amelyik lenyeli a sípot a kereszteződés közepén, mind az,és részvétem minden magyarnak, de ez pont ott történt ahol ők nyomorultak verik a f......t a motorosok miatt, háááát ők sem különbek!
eccer arra kellett vetemedjek hogy egy rendőrnél kellett dolgozzak, dolgozzunk. motoros rendőr=tarcsai. amint ott dolgozunk hallom ám hogy valakivel iszogatnak, sörözgetnek de rendesen,és biz rendes söröcske vót ámm, megnéztem. utána mikor már megvolt agyhelyen a kellő szint elkezdett fennhangon örülni hogy ő milyen fasza gázolajat vett annó 90-ért,és ennek örömére bevágódtak a 123-as merdzsóba és elkocsikáztak dolgukra. addig sem lelkesedtem értük, na de azután! mégeccer jövök hazafelé a 4-esen telirüsztből p.ladány felől, és a kabai cukorgyári egyenesben látom ám hogy a vasuti átjáró után sok a világító féklámpa, nosza akkor lassits eggyet, ugy 200-ról. 180-nál visszanézve még fújta a lángot az fz750-n a karboncsövön keresztül a világba,mint süsü, és lövöldözött mint egy gépágyú! a vasúti átjáróhoz érve engem is lekapcsoltak, valami főiskolás pulya. veszem le a sisakot,maszkot utána, menetokmányokat kérte.amint levettem a maszkot a hátam mögül megszólal tarcsai, ahh te vagy az?mire a pulya kérdi, mennyivel jöttél?erre tarcsai válaszolt elfelé menet, hallottuk! hallottuk! az sem érdekelt volna ha megbüntet persze ha bizonyítja a gyorshajtást, de azt nem mossa le róla senki hogy ukrán gázolajjal tankolt autóval, piásan dzsaszkarizott. ez a magyar r........g!
Hát nem alaptalanul...