milyen autóról van szó?
de a menete ugyan az mint benzinesen EGR szelep le, beáztat mert kicsit keményebben rajta van a koksz mint a benzinesen és tisztára mos.
Neveket akarok hallani! Ki jön holnap gumit gyilkolni?
Szeki hol találkozunk?
Van köztetek autó szerelő? Tanács kellene EGR-rel kapcsolatban. A kawánál és az asztmánál kitakarítottam, dízel autóval sajna nincs sok tapasztalatom.
Nekem is özönvíz előtti,csak a Haver tegnap mutatta meg,hogy hogyan kell belinkelni valamit,s ez volt a vizsgamunkám!
Jobban örültél volna egy Micimackónak?
Te 9363 milyen özönvíz előtti videót találtál itt?
Kb. egy éve mikor megnéztem, még azt hittem micsoda nagydolog üres autópályán 6 telibe
Mostmár nem tűnik olyan nagy dolognak
Csak azért kérdeztem mert a múltkor is alig találtam valakit, 180-an voltunk és érdemi választ nem írtatok. Na mindegy bordó kawa egy lesz mint múltkor, ha akarjátok látni a rusnya képem megtaláltok.
Gyere, én is most értem haza. Rajta van a kilences kipufogó rendszer a Z-n! Nagyon zsír! Úgy kisimult, olyan jó lett a gázreakció, már majdnem azt hittem a régi motoromon ülök.
Szerintem lenne rá 4 ember, aki nem holtfáradtan akar hazajönni 100km veretés+ bő 200km autópályázás után. Egyébként lenne 4 motorom: Z1K, ZX9, RD400, stb.
http://www.hasznaltauto.hu/3175616_kawasaki_zx9r_
2004
de a menete ugyan az mint benzinesen EGR szelep le, beáztat mert kicsit keményebben rajta van a koksz mint a benzinesen és tisztára mos.
Szeki hol találkozunk?
Van köztetek autó szerelő? Tanács kellene EGR-rel kapcsolatban. A kawánál és az asztmánál kitakarítottam, dízel autóval sajna nincs sok tapasztalatom.
Jobban örültél volna egy Micimackónak?
Ma hívlak jimy_L, lehet el is megyek hozzád.
Mindenki ébren van?
Z-250
Pipi szeretettel várunk, csak ne borítsd rá a bordó kawát a miénkre
Ha veszel festéket (nálunk max 5k) megcsinálom neked ingyen!
Kb. egy éve mikor megnéztem, még azt hittem micsoda nagydolog üres autópályán 6 telibe
Mostmár nem tűnik olyan nagy dolognak
Áruld már el - mint szakavatott hozzáértő - hány lovas a Nagyfehér CZ380-as Csak úgy kíváncsiságból
http://sportmotor.hu/motoros_v...