Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen szíve van a Z-nek?
Melyik megy jobban?
9
perzselő
Majd ha lesz rá pénzem
A fejidom alu kitámasztóját. Egy hegesztés+egyengetés.
HA az idő jó elmenek
monjuk én m5-ön, majd új0-án, majd m3mon. csak még mindig nem fasza a gépsárkány, szombaton megy szerelőhöz.
esetleg megbeszélhetnénk, melyik box előtt találkozzunk. múltkor a 35-ösnél voltam, de természetessen nem föltétlen ragaszkodok ehhez a számhoz
Jóccakát
Hali!
Én is kocsival megyek, DE ott lesz a csomi tartóban a moci, most legalább belefér.
Mér? Néggyel jösz egyszerre?
ninZaaaa
Na de a Muzzy egyebkent is Ninjara valo, nem Z-re.
kell na, ez a lényeg!
ahhogy a TERMINÁTORBAN -T2- ben is mondták: MEGSEMMISÜLT!
és több más terminátorban UJRATÖLTŐDÖTT!
mire is gondolsz?
az eggyik cimbi hajószállítóból akart szállítót alkotni, rákérdezek.
A sárga B-s kawa nincs meg? Csörgess meg ha tényleg kell a bowden (kölcsönbe) és akkor holnap leszedem neked.
Az enyémet mennyiért javítod meg?
Ha van valakinek olyan motor szállító járműve, amibe 4 motor is belefér, kifizetem neki a fuvart arányosan.
a kuplungbowdent megköszönném ha kölcsönadnád,esetleg még a pályanapot is meglátogatnánk. nekem is keddet mondtak ahol rendeltem a bowdent!
Halli

megtámadta a motorom oldalát egy Pajero..... úgyhogy kellene egy kuplungkar! 98 as zx9r , van valakinek?
hja és ez lemaradt.
hja és hondával kawa pályanapra,még nem bele tankolnának hanem rá és tüzet neki. és ZŐD berik moto gp gúnyában pilotty-kík hondán, ez lenne az igazi gavallérság.
a motorom hátulját-idomot,lámpát-elvitte a cica a müanyagoshoz javítani, este rászegelem a 98-as hátsólámpáját és akkor mehessek HOSZAKIVAL. mennyi!mennyí! 140km/h, hűha az sztán tempóóóóó! 98-01 ig tükörtartó kawasaki-ra-hoz eladó. 8 pénz egy helyen javitott.
Egykeréken!
Nem kérdeztem semmit.. Szóval igen
Én is jelentkezem. Lábon megyünk jövünk?
Ti nagyon hajtósok vagytok. A múltkor is 180-200-zal kellett mennem mögöttetek. Menjünk persze, de csak annyira gyorsan, hogy ne törjön ki a nyakam. Kawaszeki jösz velünk?
Ha engem kérdezel,nekem jó.