Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem nem.pl én nem horgászom messze vagyok még én attól hogy a ringen tekerjek örülök ha az úton megtudom ülni bár lehet hogy a ringen biztonságosabb mikor lesz megint ilyen nap?
Mer mié? Te is olyan jóképű faszagyerek vagy mint én?
Hali mindenkinek!Pipi mikor nézem a képeidet olyan mintha magamat látnám főleg hogy most már a te idomod is javított ha tudok legközelebb én is elmegyek de csak nézőként,meg fényképezgetni.
Hatos fórumra raktam fel rólad meg jimyről képet
Én is kerestem de jó képet nem találtam. Előre is köszi.
Hali!
Bogarásztam a neten ott találtam, később nézek neked is.

üdv
Rólam nincs valami jó képed?
Hali!
Mitagadás a pipié a legkirályabb, van egy másodlagos morgása mint a star wars-os fogat versenyen a gépeknek, célegyenesben 240-nél állat
Ismét csak maximális riszpekt Köszi a részletes ismertetőt
ÁÁÁ ezeket a mazsolákat elkerültem mind egy kanyarral odébb
Na aszt beszéld itt el dzsimi barátom, kinek a motorjának a hangja a legkirályabb? Persze tudom ezt elmondani nem lehet, de azért fényezzél egy kicsit!
Hali!
Pipi hősiesen előz(ne)
en(illetve 3an) kicsit kesobb ertunk oda, vmiko haromnyeded 5 korul voltunk a 0sanon.

de a kepeket nezve, en beszeltem a vegen Seduval, kerdezte tolem a bejaratnal, hogy lattam-e valakit esni.
sedu barátom!a pipifax álltal felrakott 4.képen nagyon örülsz valaminek,csak nem annak hogy megetted az összes palacsintátt?jó móka lehetett!látom van új csizmád.a sisak kell kedden rakhatod postára az ajándékkal 1ütt de még addig hivlak!na cső
De, én voltam. Elbuktam, összetörtem a gépet szépen.. De minden ok, hazakerültem motorostól..
Remélem mindenki épségben hazaért, fasza volt a tegnapi buli, kár, hogy a 21-ik Nyál partyn nem tudok ott lenni
Na kommentelek néhány képet és akinek eddig nem volt kint az adatlapján a pofázmánya, most jó lebuktatom

1 kép. Hát mér köll így sietni, ez a vége a kapkodásnak ugye? Senki nem hajt itt bennünket!

2 kép Én a rózsaszín biciglivel mentem, azt mondta a pályabíró amíg Ő itt a bíró addíg engem mással nem enged fel...

3 kép De csak fellógtam motorral is. /Álcáztam magam/ Ennél a jelenetnél tisztán kiderűl, hogy az élen vagyok, mindenki mögöttem...

4 kép A KEMÉNYMAG Balról-jobbra VADER, aki nem Dart Vader, JIMY L a gyalogkakukk, PIPIFAX a motoros horgász, vagy a horgászós motor és SEDU a palacsintakirály, aki mindíg saját maga zabálja fel a másnak készített palacsintát. Le kellett volna verni rajta, csakhát sűrű gyerek
Ja és milyen jó eldumálgattunk veled... Kár, hogy még mindíg foggalmunk sincs ki vagy, kiskőrös mellől /adatlap/
Olyan fél öt fele álltunk, vagy 10-en az MO-án /én csak hozzájuk csapodtam/ na akkor eldöcögött melletünk, nagy dudálva egy olyan ződ kilences mint a tiéd, akár te is lehettél volna...
egy oraja ertem haza, es hat mit mondjak, van meg hova fejlodni
amugy tenyleg szuper az egesz, volt sok szep Kawa
es a kovetkezon is ott leszek
Kár, hogy nem jöttél, jó volt!
Kynoroptor nem a te géped volt a kavicságyban? Láttam egy kék kilencest, később egy zöldet is hoztak
jóccakát
Aki bújt, aki nem, megyeeeek!
na tipliztem mosni, ha keresel teló nálam.hütősapka,levegőszűrő kell neked.
nem megyek sedu ez van!
kerestél kanáry! csak motoron voltam most motort fogok mosni, meg karbantartani. este 6-körül indulunk tiszalökre egy kis P.box koncertre meg valami aurora vagy valami hasonló lesz. találkozhatnánk 800ft a beugró meg egy babgulya minden motorosnak, táááán. telefonálj!