Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A primary (primer) hajtás a motor főtengelye és a sebességváltó (behajtó tengelye) között van.
A szekunder hajtás a sebességváltó kihajtó tengelyét köti össze a kerékkel.
Ha a primer és szekunder hajtás is lánchajtás, akkor beszélhetünk primer és szekunder láncról.
Kuplungnál netán?
Kérdezném a hozzáértőktől:
-Mi az a primer lánc a 2002-es 9-esben?
-Az nem csak a régebbi motorokban volt egy áthajtó lánc a váltónál?
Amikor meg!Ma gyenge az agyam!
A kaw... fé.. sza..bó.. is me.. ért... eg. má....
Ja,értem!
Ez van!
Az enyém 1000 km és használattól függően 1-3 dl olaj
BOCSI!
De, én sem írhattam mást

Ezt az ismétlést most nem értem!
Én az enyémre azt mondom,hogy olajcserénél(5000 km.) szemre ugyanott van a szint mint amikor beletöltöttem.Gyakorlatilag "nincs" olajveszteség olajcserétől -olajcseréig.Pedig én piszkálom a gázkart is!
KAWASAKI

Én az enyémre azt mondom,hogy olajcserénél(5000 km.) szemre ugyanott van a szint mint amikor beletöltöttem.Gyakorlatilag "nincs" olajveszteség olajcserétől -olajcseréig.Pedig én piszkálom a gázkart is!
KAWASAKI
Honda.
Hali zűd vérű tezsvérek!
Ma kicseréltem az olajat, stb... a haver 1000-es 2004 ciberéjébe kb 10.000 km volt a régibe.
Én már régóta mondogattam neki, hogy csere érett már az olaj, de mindig elodázta. Hát pontosan 1,9 liter jött ki, szűrőstől mindenestől.
3,5L ment bele, a baj csak annyi, hogy az idomok leszedése alatt sem folyt össze annyi olaj, hogy látszódjon a kémlelő ablakon.
A moci egyenesen állt bakon. A 3,5L frankón látszott a lukon.
Pedig nem gyilkolja a gépet, pályázni sem jár.
Olaj folyásnak nyoma sem volt, és a füstön sem látszik az olaj.
Mondjuk, ha gyorsan megyünk nem azt figyelem.

Zűd vérű üdvözlettel!
Elraktam neked egy hétig, vagy amikor lesz pénzed szólsz és postázom. Vigyáz a bömbivel!
Akkor máshová kell tenni a telót! Milyen kocsit vettél? Gondolom E30.
basi2 igaz nincs zx-9r-em tán még ZŐD vérem sem de szivesen segitek bárkinek ha tudok!motorosok vagyunk ez a lényeg!és tarcsunk össze!
cső Sedu!sisak ok ha L-60-as vagy kicsit kisseb csak ragd el mert mavettem kocsit és kifogytam!de jövöhéten lesz!ha adig elrakod megköszönöm persze ha jó a méret!a kormánytelóra nemtuc valamit mert nekem rövid hiába hosszabitom meg rövid a csuszása!ajándék oooookkkkkééé!
Egy jó kis kilences, csak az első kerék kettétört
http://www.kepesmotor.hu/kawas...
Megvan a cucc kamoto lett a vége 38 pénz jövő hét kedd a szállítás ,sajnos így a kawanap 7-én nekem elmarad .Köszönöm a segítő információkat
Ez. Illetve megvannak még a kék fém fékcsövek is!

Péntek kötelező program minden épkézláb kilencessel rendelkezőnek!
Szeki adok kölcsön egy kilences bowdent
melyikre gondolsz?
Itt a bukó. 14 pénz+ neked egy ajándék fighter tükör a következő csomagban
Szép vas, kár a gagyi matricáért.