de megvan agyárija de őszintén nem,igazán teccik!én azért is bontottam le mert nagyon amatőr szinten figterkedek!sedu jóvoltából már a hátulja is cbr-600-é!a hátsó konzol is acél,kilépővel!gondoltam vissza épitem de valami 21-ik századi jobban érdekelne akér pája is csak a világitás megoldható legyen!ijen volt a képen!mostani állapotát nemtudom láttad-e a gumifüstölős videón amit sedu nagyon reklámolt!ha tuc valamit örömmel veszem
Úgy néz ki elmegyünk 21.én a ringre motorozni Még sosem voltunk Lesz a 9eseknek vmi helye? Mármint úgy értem a fórumos tagok össze szoktak állni egy helyre?
Egyik ismerősömnek keresek ZX9-hez első villákat, fejidomot, oldalidomot, első kereket, első-hátsó lámpát lámpát, lábtartó konzolt jobbost-balost.
Egy 97-es és egy 2001es ,,fél" motorja van, azokat akarja egyberakni.
Minden alkatrész lehet sérült, de azért javítható (szeret legózni:)), az ,,olcsóságra" megy.
Limlom kirakodó vásárokon keres cuccokat...
Akinek van valamije, írjon legyen kedves.
Milyen időt tudtok 400 méteren? Elsőre 11.049 ment tegnapi Sármelléki gyorsuláson, ritka meleg volt, megfőttünk beöltözve
ÜDv: Edem
Nekem nagyon bejött a Metzeler M1 M3. Ősszel, kora tavasszal is sokat motorozok és ahogyan irják róla, úgy tapasztaltam én is, hogy hidegben is jól tapad.
Azonban a tapadásnak megvan az ára, hamar elkopik.
No de, valamit valamiért
jaja ahogy basi2 mondja!én magamnak csináltam csak nem lett lelakkozva!ha ezen mulik szervezzünk találkát mindenki menjen jimy L festőjéhez hogy csinálja meg és ne durcizzon!közép motorszin,perem polir,és lakkot neki!
zx-r kolléga a volt motorjával('99-es gyári 9-es) 10.2-őt ment,az volt a legjobbja.De többnyire olyan 10.6 - 10.7 -et ment vele.
Egyik ismerősömnek keresek ZX9-hez első villákat, fejidomot, oldalidomot, első kereket, első-hátsó lámpát lámpát, lábtartó konzolt jobbost-balost.
Egy 97-es és egy 2001es ,,fél" motorja van, azokat akarja egyberakni.
Minden alkatrész lehet sérült, de azért javítható (szeret legózni:)), az ,,olcsóságra" megy.
Limlom kirakodó vásárokon keres cuccokat...
Akinek van valamije, írjon legyen kedves.
Milyen időt tudtok 400 méteren? Elsőre 11.049 ment tegnapi Sármelléki gyorsuláson, ritka meleg volt, megfőttünk beöltözve
ÜDv: Edem
Kimegyek megmérem azt jövök!
Megtudod nekem mondani milyen hosszú pontosan a 99es 6osra való kis sárvédő,láncvédő része?
Nekem nagyon bejött a Metzeler M1 M3. Ősszel, kora tavasszal is sokat motorozok és ahogyan irják róla, úgy tapasztaltam én is, hogy hidegben is jól tapad.
Azonban a tapadásnak megvan az ára, hamar elkopik.
No de, valamit valamiért
Visszatértem a nyaralásból.
Természetesen, ha a Főnök nem tervez mást én is megyek Jimy_L haverommal a Lime Party-ra.
Le lettem tiltva a fotók bemutatásáról, mosmá csak, ha kész.
jóccakát
Me engem má így is naon utál.
Hát a felni még kérdés, biztos lesz vele játék de, se píz, se ötlet.
Valszeg a váz színére lesz fényezve, de még alakul.