Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de megvan agyárija de őszintén nem,igazán teccik!én azért is bontottam le mert nagyon amatőr szinten figterkedek!sedu jóvoltából már a hátulja is cbr-600-é!a hátsó konzol is acél,kilépővel!gondoltam vissza épitem de valami 21-ik századi jobban érdekelne akér pája is csak a világitás megoldható legyen!ijen volt a képen!mostani állapotát nemtudom láttad-e a gumifüstölős videón amit sedu nagyon reklámolt!ha tuc valamit örömmel veszem
Vizes GSX-rR -hez kellene? Nincs meg a gyári azért vagy mert pályaidom kellene!?
basi2 hát nem ZŐDgép!1 kolplet idom menyibe fáj nálad?eleje,oldala,fara?
Attól a csavartól ami leghátul van a láncvédőn! Csavartól a láncvédő végéig!
Én is megyek és én is először lépek a ringre a mocival!Legalább nem csak én leszek aki nem pro!
Akkor most ez a 2. rögzítőcsavar és a láncvédő legvége közötti távolság?
19-20 cm!
Úgy néz ki elmegyünk 21.én a ringre motorozni Még sosem voltunk Lesz a 9eseknek vmi helye? Mármint úgy értem a fórumos tagok össze szoktak állni egy helyre?
Akkor még van mit javulni... majd jövőre...
Hy!
zx-r kolléga a volt motorjával('99-es gyári 9-es) 10.2-őt ment,az volt a legjobbja.De többnyire olyan 10.6 - 10.7 -et ment vele.
Sziasztok!

Egyik ismerősömnek keresek ZX9-hez első villákat, fejidomot, oldalidomot, első kereket, első-hátsó lámpát lámpát, lábtartó konzolt jobbost-balost.
Egy 97-es és egy 2001es ,,fél" motorja van, azokat akarja egyberakni.
Minden alkatrész lehet sérült, de azért javítható (szeret legózni:)), az ,,olcsóságra" megy.
Limlom kirakodó vásárokon keres cuccokat...

Akinek van valamije, írjon legyen kedves.
Milyen időt tudtok 400 méteren? Elsőre 11.049 ment tegnapi Sármelléki gyorsuláson, ritka meleg volt, megfőttünk beöltözve
ÜDv: Edem
Pompás!
Persze! A leghátsó csavarhelytől mérem!
Kimegyek megmérem azt jövök!
Szia Basi!
Megtudod nekem mondani milyen hosszú pontosan a 99es 6osra való kis sárvédő,láncvédő része?
Milyen kellene?Mihez?
basi2 téleg csinálsz idomokat? és menyiért?
Szia!

Nekem nagyon bejött a Metzeler M1 M3. Ősszel, kora tavasszal is sokat motorozok és ahogyan irják róla, úgy tapasztaltam én is, hogy hidegben is jól tapad.
Azonban a tapadásnak megvan az ára, hamar elkopik.
No de, valamit valamiért
Helló!
Visszatértem a nyaralásból.
Természetesen, ha a Főnök nem tervez mást én is megyek Jimy_L haverommal a Lime Party-ra.
basi2 csinál neked karbonból

Le lettem tiltva a fotók bemutatásáról, mosmá csak, ha kész.

jóccakát
a télen lehet énis vissza cuccolom a vasat!de kéne rá valami komolyabb idom!
Köszi!
jaja ahogy basi2 mondja!én magamnak csináltam csak nem lett lelakkozva!ha ezen mulik szervezzünk találkát mindenki menjen jimy L festőjéhez hogy csinálja meg és ne durcizzon!közép motorszin,perem polir,és lakkot neki!
Jó, de ti adagoljátok be a fényezőnek.
Me engem má így is naon utál.
A váz szine ok lesza a felnin! De a peremet políroztasd!
Hali!
Hát a felni még kérdés, biztos lesz vele játék de, se píz, se ötlet.
Valszeg a váz színére lesz fényezve, de még alakul.