Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én tisztelem becsülöm azt az embert aki magának bütykölget és még jól is nézki mekkora sikerélmény lesz ha összerakod!bár én a felnit felpoliroztam volna de ez csak az én meglátásom!ez a te vasad jimy L!
Jól haladok!
Ja tényleg Sedu, halottam nászúton vagy
Vigyázz a cerkára, nehogy rojtosra írd a hegyét
A fotóaparátból, meg minden este vedd ki a kártyát és rakd a párnád alá, hidd el jól jön az amikor az ottani romák viszik a gépet
Nekem 250-en fotóm lett oda, badacsonyi bortúrástól, Kisfaludy étteremtől, sírályetetésről a hajó után stb.
Na csá Jimy és 9363. Az a kiszakadt kis darabka, a doblemez belső műanyag burkolatát leszakította, betekerte a kerék, akkor rántotta ki a kormányt a kezemből, mondom 160-nál. ha akkor van melettünk, valaki a belsőben, lehet, hogy azóta az égiekkel motoroznék. De ott már talán az asszony is fel merne ülni mögém a motorra, hisz mint kiderült az autókázás veszélyesebb /

Jimy mivel én nem tudok menni a nyál party-ra mert 4 napos "ívó" kúrán vagyok a haverokkal a te gépedet szerintem szívessen kiállítanák, csak sírva könyörgök, hogy ne menj vele a ringen, ne súroltasd össze az oldalát azon a huplis pályán, mert még egyben szeretném látni

Ja a gumit természetessen visszavittem mondom baszod nekem nyári nem kell helyette, mert a mankós miatt muszály voltam üllőn tetetni rá két másik nyárit, adjál két télit. Szó nélkül rakta a két zsír új michlein alpin-t a csomagtaratóba
Sedukám
Köszönöm a palacsinta receptedet, csak annyit tudnod kell, hogy nem csak mesterhorgász vagyok, hanem piszok jól sütök-főzök is bár palacsintát nem szívesen mert elég unalmas várni míg sülöget

Ja igen ahogy írtad "veterán" motorok közűl tényleg enyém a legszebb. A nyaralás alatt a Kawasaki Hungáriától érdeklődtek, hogy megyek e a 21-iki nyál partyra, mert szeretnék kiállítani a 95-ös vasam. / ez halál komoly, mert azt mondta az ipse csak 98-asokat talált még erre a célra, gondolom az összes változatot egymás mellé szeretnék rakni /

A képet amit itt kikotortál nem az eltévedésről szólt, hanem úgy lehagytam mindenkit, hogy már megíjedtem mi van? Nézem a zászlókat az nem jelez semmi furcsát, pont akkor fordultam vissza a pályán a futam alatt, amikor a képet csinálták, mondom megnézem hol marad a többi
Hy!
Sz@r g.ci gagyi világban élünk!
És akkor még finoman is fogalmaztam!
Hali pipi!
Bakker ezt jól kifogtad.
Szerencse, hogy nem lett nagyobb baj.
Ez még lemaradt
NA Üdv hölgyek
Hiányoztam már mint éhes kutyának a sza.ás mi?

Az előbb kb. egy oldalni mesélni valóm ment el a francba inkább rövidebre fogom.
Jó sikerült a balatoni kirándulás
A feleségem autójával mentünk, tavasszal vettem neki 4 éves suzukit. Két első guma téli volt, mondon neki dobass rá 5-5 ért két nyári használtat. Hát gondolom, mivel neki még volot pénze rakatott rá 8-8 ért két új semperit-et. Számolgattam kb. 2000 km-er lehetett rajta, amikor az ominózus eset történt, ez kb. akkor tájt lehetett mikor a Sedu palacsinta receptet küldött nekem. Egy tűhegynyi szal épphogy csak egy hangyafasznyi futófelület szakadt le a jobb első kerékről a képek tanúlsága szerint. M%-ön 160-nál ért ez a kis történet, mentünk a haver bömbije után. Így kezdődött a nyaralás és úgy fejeződött be, hogy a besurranó tolvaj az utolsó előtti nap ellopta az apartmanból az anyámtól elkunyizott fényképezőgépet, meg a haver csajának összes iratát és vagy 80 ezer forintnyi ékszert
Bocsi basi2!
Ez az internet átka amíg én írok addig TE válaszolsz.
Van eladó használt lánckerék szettem 16/44 97-esre, állatkodni még jó. Ajándék használt lánccal 112-es .
Hali!
Én ngk iridiumos gyertyát az alkatrész topicban vettem 10e, valakinek csak van még, esetleg kutya a zzr topicon. A többi meg a big-bengnél
http://www.kawasaki.hu/dealers....
Nekem a gyári hidraulikus kuplung munkahenger felújító készlet felébe van mint máshol az után gyártott. Nem mindig olcsóbb az után gyártott.
Gyertya 12000 Ft (irídiumos) 4 db a telószimmering meg 3800 Ft!(japán)
naaa tudtok nekem cuccokat (gyertya,teloszimering,szelepfedéltömités) vagy szartok a fejemre
na lépek mert németből hozom a postát.ha valaki nem kap meg valamit amit rendelt engem szidjon
jóccakát
Hali!
Nyugalom, 4,5 GB fényképem van
Ismerős helyzet én már túl vagyok rajta de a festés még nekem is hátra van majd csak jövőre én mielőtt szét szedtem lefényképeztem a lényeges dolgokat,kawaseki a végén sokat segitett
na jó!az üres sörös üveget!te mindig kiforgac!
Köszi!
A sört én, nem szeretném látni. Jó az itt bent...

üdv
alakulsz alakulsz,szépen alakulsz!de de nemlátom a sört!
Ja a kép!
Hali!
Mára már itt tartok. Kevés az időm rá.
Annyira azé nem volt eladó. Csak a haverom hülyített a 12-s gépével, (hol eladó, hol meg nem) azóta sem adta el. Meg hát szeretem, mert ....
Lime party-ra ezzel kéne mennem. Holnap kap szép új láncot, meg lánc kerekeket, meg karbi szinkront.

Üdv
Szia Leoleo!
Nekem is pont ez a Metzeler Sportec M-1 gummám van fent!Neked bejött ez a gumi?
szeva jimy L!
láttam a fórumon a képet a motorodról...utána szépen visszanézegettem és találtam képeket mikor még az idomok meg mindent kihoztad a fényezőtől...elég űtős kis mocid lesz azt megmondom!
pedig mintha árultad is volna? hogyhogy maradtál?
Várom majd a képeket mikormár egyben lesz a géped!
jó szerelgetést!