Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kawaszeki ez nem probléma!
Az válaszol aki tud! Itt sztem mindenki vár mindenkitől segítséget!
Az segít aki tud! Mert van egy közös bennünk!
ZX-9R! De legalábbis egy cseppnyi ZŐD vér!
húúúú bassza meg, basi-tól várták a választ. megértésetek kérem, de nem nyomtam az előzményre, meggondolatlan voltam, legközelebb körültekintőbb leszek. bocsesz.
Hali!
Esetleg, redbarom ők úgy hirdetnek minden van raktáron

http://redbaron.hu/
Én cseréltem az enyémben az összes nyugvó és hajtókar csapágyat, amikor szétszedtem váltójavításra. Gondoltam megnézem ha már igy van és találtam 3 olyat amin már kezdett előjönni a csapágyfém . Na mondom akkor csere de az összeset és hát ugye darab áron van . Kb 2 hét alatt jött meg de nem volt jelentősége, mert a váltó mág darabokban volt.
Háááát mit mondjak! Kawaszeki már leírt minden lényegeset!
GÁZ!
Egy hibátlan főtengelyhez csak gyári(japán KAWASAKI) csapágyat szabad rakni!Össze lehet rakni mással is de az élettartama az elég kérdéses! Nagy valószínűséggel hazavágod a főtengelyt de rosszabb esetben az egész blokkot!
Ez a lényeg!
a B tipushoz 2300-3570ft között ajánlottak csészét, egy jó tanács, a kawánál mindíg hétfőn délig lehet rendelést leadni,és jó esetben rá egy hétre megjön még a hengerfejtömítés is,ugy hogy siess és dönts különben ha habozol még később lesz alkatrészed,ahol kölcsönös a bizalom a kereskedő és a megrendelő között ott elég egy e-mail a cikkszámmal és mehet a rendelés, ahol nem ott be kell trappolni egy kis előleggel.
úgy úgy ahogy basi mondja!csak rendelésre hoznak csapágyat! azt bármely kawa kereskedés megrendeli neked, csak a te döntésed hogy ki a szinpatikus neked és kiről van jó tapasztalatod.én innen debrecenből egy patentet nem rendelek, nekem már megvan hogy honnan rendelek és én bízok bennük, jó a tapasztalatom. utángyártott csapágy nem létezik, a gyári méret nincs megadva egy katalógusban sem,csak cikkszám alapján rendelhető a kereskedőknek is. a csapágy anyaga sem hétköznapi mert nem hasonlít sem autó sem más forgó-morgó csapágyra sem.az autóknál már minden gyártó alu hordozót használ, és már láttam motorkerékpárban is természetesen köszörült főtengelyen,de valami nem volt tökéletes mert a tengely csapja megette ezt a fajta csapágyat.talán olaj nélkül futhatott.ezeket a csapágyakat tulméretes autócsapágyakból hajtják és illesztik az álló, nyugvó,csapokra és a blokkházba, a net televan ilyen hirdetésekkel, de szerintem a főtengelyt megmunkálón és az illesztést végző szakin múlik a precíz munka.inkább várnék három hetet a zsír csészékre mint plusz munkát adjak saját magamnak,és netán fakereszt egy jó főtengelynek,de miért is kellenek az új csészék?
Szerinted a nem gyári gáz?
Pedig szerintem várnod kell! Még lehet hogy többet is!
Magyarországon egyik Kawasaki kereskedés sem tart raktáron!Szerintem!
Majd az EU központi raktárból fogják hozni szerintem!
Mikor nekem kellet a ZX-9-hez 1 hónapot vártam!
Legyen szerencséd!
Szakálmetálnál szerintem nem fogsz kapni gyári Kawa csapágyat!
Ha kell van náluk asszem 35% vagy 25% kedvezményem...
Köszi az infót megpróbálom hátha van nekik. Esetleg szerintetek melyik kawa kereskedésnek lehet raktáron,mert nem akarok 2-3 hétig várni.
oké barátom!láttam hivtál!rakj képet és +látom!
Meghagyjuk augusztus 15.-ére (esküvő).
Nálunk sajnos nem nagyon adnak ingyen gumit, még olcsón se...
Amíg nem találtam rá a pesti slick forrásra, én is elég drágán vettem a gumikat.
Van egy rád való olcsó sisakom. Agv pokerface, gyári fekete plexivel. Holnap rakok fel képet. 14,000Ft.
http://szakalmetal.hu/
Nekik lehet van, EMBERI áron.
kék és a nyugvó csapágy is kellene az is kék
Milyen szín kóddal?
Sziasztok! Keresek kawa zx9 be(2000) hajtókarcsapágyat gyárit és újat 70315-66-05
énis hasonló képen jártam mint te!kis telefonos segitség, jó cimbik,350-es jawa kuplung bowden,motor küllő csavar,méretrevág,forraszt!a bowdent belehuztuk a gsx-r külsőbe mai napig azvan benne!bár ijenkor az ember ugyvan vele,minél hamarabb haza,és javitás!ha legurultál volna biztos segitettün volna a vasadon!na majd legkőzelebb!bár Nagykállóba 16án nemtudom jöttök-e!Hasselhof meg had fuja a sipját azt tudj de nagyon!sedu!izlett a pálinka?
bayvacs! láttad volna mikor alacsony vízállásnál a közuti hidnál állították fel a hálót egy nem helyi csapat, baywacs majdnem lenyelte a sípot. és nemritkán elszabditották a kikötött ladikját is, vót hogy a motoros baywacs hozta vissza neki, csak előtte párszor elkellett kiáltanod magad:SEGITSÉG!SEGÍTSÉG!
hmm, hogy meglehet forrasztani azt a redvás bowdent,próbáltuk ott helyben de csak a gyanta ragadt rá, és nem volt bowdenjavító szett a kurva ülés alatt, pedig volt hely bőven.ez ilyen erre fel kell készülni,+kuplungbowden+gázbowden mindíg legyen az ülés alatt, és egy kulcskészlet, de azt a jó motorokhoz adja a régi tulaj,ha precíz.
sedu barátom nemkell a hitel majd megoldom kialakul az tudod!a 160 ast még nem tettem fel mert arik voltak a szervezők és adtak másik gumát tök ingyen szerelésel 1üt!kawaszeki lejöhetél volna orvosoltuk volna a bowdent 1 kis forrasztással!a szőrös mellü vizimentö nekünkis befujta a sipjával a lest 1 párszor!
ahhogy beértünk nyíretházára az első lámpa után bowden nyíssz,hi. kábelkötegelővel és szig.szalaggal volt a haver felszerelkezve egy esetleges perecke utáni javításra, de erre nem. kuplung nélkül mentünk kótajig,onnan nyirszőlős és vissza debrecen.pedig az ugornyai fehér hajóban fain bulik voltak annó,és másnap jókat lehetett tikkadni a tiszai homok bícsen. eccer egy ép válságos állapotban lévő rocker-józanodás/beszívás- ellopta a úszósávhoz kikötött baywatch csónakját és a tisza közepén anyátlan szamár módjára órdította hogy:ez az élet babolcsai néni!hát kár, milyen apró dolgokon múlhat mások boldogsága,elszakadhatott volna hazafelé jövet is.
Szeva gumigyilkos Jól bírta a fumi a tiltást!
Festettük itthon a kéglit, azért nem tudtunk menni.
Kérdeztem neked hitelt. 1 millát havi 70-nel kellene törleszteni, csak sajna a fedezetet (kocsi-motor) nem lehet használni.
Ha valaki tud ennek a srácnak lerúgni való 180-190-es gumit kérem jelezzen.
A 160-ast fel tudtátok rakni? Lenne most egy 170-es ha érdekel.
kawaszeki!kár a bovdened miatt hogy nem jöttetek mert nagybuli volt!nagyonjó emberek,jobbnál jobb motorok,jó csajok és meglepően rendes korrekt motoros rendőrök!sedu!neked is bovden szakadásod volt hogy nemjöttél?