fékpedálom nincs, hátsó lámpa van hibátlan kábellel 8 eft, javitott is van kábellel 4eft, jobbhátsó lábtartó konzolom van ami a kiput is tartja, maga a konzol 5e ft kompletten lábtartóval + a kiput tartó gumival 8e ft nincs sérülve és talán még az alu csavar is megvan ami a vázhoz rögzíti, utángyártott irányjelzője van a havernak 2500ft adja nekem nincs rajta hasznom, a boltban 4e ft+posta lehet az ára, ő 2500ft-ért adja és vadi új, és jó minőségű neki 4db volt mert a9-re vette de 2db-ot azonnal elvittek, még van 2db. és ha jól összecsomagolom a posta klt 905 ft, levélpostai küldeményként. basi van gázkar 3000 ft+posta, de amint irtad lehet hogy nem kell,érdemes elgondolkodni ezen mert ha összerakod soha nem fog elkellni. egy ismerősöm egy nagyon jó 1.1-es gixert nézeget évek óta a garázsában, és nyáron fordul vele 2 kört és benne van sok év kétkezi munkája, és csak az tudja milyen összerakni 1 millát két kézzel aki megcsinálta, aki ott hogy a hitelfelvevő aláírása aláirta az nem közvetve érzi azt, szerintem, vagy valami hasonló. na húztam melóba.
pipifax én is bevállaltam a bőrgúnyát és most húzok is mert még nincs kifizetve az ára a csajomnak, ilyen az élet fél nap alatt keresek 20 e ft-ot, minnyá megvan a fele, sztán ha kell akkor a más bőre kopjon ne az enyém, fájjon másnak is az én bajom. de este már kurva hideg és még egy vagyon az aláöltöző ruci is. na itt van nektek e a képes felem!
van de nem minden,sedunak több mindene van, de azért kérdezz nyugottan nem konkurálunk seduval, vagyis az én részemről nincs konkurálás, ha ő jobb árat és jobb alkatrészt ad ő a nyerő, nálam ez van.
vitték volna a vfr-t is két év műszakival, jó gumikkal, csak tankolni és lánsprayzni kell, 400e ft-ra hirdettem alkuval 380-ért odaadtam volna, esztétikai hibái vannak, majd a festőn leverem. erre mondanak 340-et és megkérdezi a vevő, majdnem azt irtam nyomorult, hogy ez a motor mennyit fog még menni.nyílt is a szemem rendesen, és állandóan a kipufogóba dugdosta az ujját, megujjazta vagy nyolcszor az bitos oldalanként mig nézegette. mondom neki hogy nem füstöl és nem eszik olajat, de mintha a falnak beszéltem volna, majd mondta hogy sok benne a km, és öreg is, meg a 89-nek már más a műszerfala is, hmmm akkor már nyilogatott a bicska a zsebembe, látod sedu kiszurták hogy más a műszerfala, a csavaros és a fixen heggesztett vázat nem szurjákk ki? dehogy nem. na megyek dolgozni nem akarok feltartani senkit!
és máshogy is gondolkodunk ha javítunk,mielőtt rámondod hogy hipp-hopp, pikk-pak ez csere, ez javít, előtte mérni kell. én azt mondtam a szoboszlói srácoknak hogy motor szét apró darabokra és váztól kezdve felépít ujra, mert most jelenleg összeszerelték de nem javították,vagy cserélték.ugy érték ha egyszer, jól sedu,megjavítják.én pl a repedt első lámpát ki sem cserélném, a hortobágyon kitapasztaltam hogy az ide-oda repkedő madarak 140 és 150km/h-ig tudják koordinálni a repülésüket, a felett csak kopognak a plexin, elsőlámpán, vagy annó kopogtak a mixvilles ducató elején.nekem pl az pont jó, de van aki cseréért kiállt, és lehet hogy később berepül egy fácán a kirakatba 70 e-ért.konkrétan nem mondtam hogy nem veszem meg csak vannak anyagi korlátok amiket át kell lépni, nekem alkatrészben van 3-4-500 ezerem+két motor, kitéphetném a hajam hogy ez van de már megtanultam várni, 7 hónapra vitték el a B-s blokkot, valaki irta hogy kellene neki egy C-s plexi, de nem irt vissza hogy nem kell, belekell törődni hogy vannak az életben fontosabb dolgok is annál hogy alkatrészt vagy motort vegyenek pont tőled vs bárkitől. az ajánlatod nem rossz de csak az lát benne fantáziát aki fel is tudja építeni, nekem jó lenne a repedt első lámpával is,és megvenném rá az utángyártott idomokat, kicserélném a blokkot, és keritenék egy E-s vázat és forgatnám mint a kurva a ritikült, de előtte szétszedném mint bolondgyerek a meséskönyvet, ja kell rá egy hűtő is, nem szeretem ha folyik csöpög bármi is a motoromból, főleg ha az kawa, csak a rend kedvéért.
elég furcsán gondolkozol? sedu. pilla. van egy 00-es géped amibe én nem tenném azt a vázat, keresnék egy 00-ást, biztos van várni kell. nem mondtam hogy nem veszem meg csak a vfr ára még a vfr-ben van, az ajánlat jó csak én már megtanultam hogy nem szegelek olyannal amit jól is meglehet csinálni, konkrétan kell bele egy 00-ás váz, bárki kiszurja hogy a C-s váz más és tovább áll ha értékesíteni akarod majdanán. az hogy nem akarok alkatrészt eladni az sem igaz,csak a starbike és én is más árakat mondunk bizonyos alkatrészekre. én a hátsó lámpiért 8e kérek ő 6-ot, van javitott hátsóidomom 12ért, a hátsó ülést én 8e vs 12-14-ért adja, blokk én generátor nélkül amúgy kompl. 100e ft vs 180e ft. kinek mennyibe van a cucc ez a titka az egésznek, tudnék neked javitott hátsóidomot 25e ft-ért is úgy hogy egy ft hasznom nem lenne rajta, és nem adják olcsóbban, de pl a cimbi 00-ás müszerfalát 10e ft-ért szereztem ugy hogy én mentem érte én telefonáltam érte én tudtam hogy kinek eladó,és én mondtam a csákónak hogy hogy kösse be, hmm sedu mit tegyek meg még másokért?
pipifax mindíg akkor van a baj mikor nem öltözöl fel. engem is akkor löktek fel mikó farmerben nyomtam. nekem 30 cm volt a híjja hogy meg nem böciztek egy renaultal. hazamentem és szó szer letéptem a gyári dobot, yoshimurát neki a nyomorultnak, nyugi ótán eccer sem akartak elém gyünni, ahogy megérkeztem egy autósor végére 2. ben 8e körül minnyá nyílt a sor és húzódtak lefelé, de országúton is mindíg észrevettek, monnyuk gázelvételnél gépágyú módjára lövöldözött.nemrég vettem egy beriket az nyomorult életem megvédése miatt fasza a cucc de este már hideg és én nyomom ha kell este is.
Na itt rontottad el. Az én csajomat a barátom motoroztatta meg először állat módjára, után szeretett mögöttem ülni. Először csak óvatosan 90-100-zal, a vége felé már bírta a 200 fölötti tempót, mert rájött, hogy nem esik le, egyszer valahogy majdcsak megállunk.
Nem olvastad a 7R topikot?
Én is rövidnadrágban....
Még 2hete:)
Lábtartó konzolt hegeszteni kellett awival meg majd kevertetnem kell 1deci zőőődet és idomon 3db hegesztés lesz.
Olcsón megúsztam,párórás munka meg 1deci festék(még nem vettem meg).
De a kezem-lábam fájt napokig:((((
Hali!
Pipi TE rózsát loptál a FELESÉGEDNEK, me úgy szereted,
csak az a fránya kutya meg kergetett és elestél a mocival, a rózsát meg elhagytad a nagy rohanásban.
Hát barátom lehet, ha eljönnél segíteni, sem egyszerűen kötöznék rá Pipinét
Egyszer a gpz-re valahogy rácsalogattam vagy tíz éve meghúztam járdán vagy százötvennel Szóval elk..tam a renomét...
ezzel én is így vagyok. Csak bosszantó mert ez megint egy 15 ezres kör lesz. De lehet nem is festetem le csak kétezerért megheggesztetem azt jóccakát
Az autósokkal kapcsolatban: igazából nem hibáztatom őket, arra senki sem készülhet fel, hogy a saját tempójához képest plussz száz-százötvennel valaki éppen el akar suhanni mellettük. Tisztába vagyok vele, hogy gyakorlatilag láthatatlan vagyok, ez az én felelősségem
Na sziasztok!Jobbulást a sérülteknek!De ha lehet ne törjétek ennyire magatokat!Én most tudtam le az idei nyaralást motorral,asszonnyal,csomaggal,910km szerencsére minden gond nélkül. Sedu,7-én Én ott leszek!
Óvatosan,mert sok a figyelmetlen sofőr!
De gondolom ezt már tudod sajnos!
Igyál,ne bánkódjál!Örülj,hogy megúsztad ennyivel.Ha a motornak is "csak" annyi baja lett,ami a képen is látszik,akkor azt mondom sose érjen nagyobb baj!
ebbe majdnem biztos vagyok, fél óra aszt hazaér.
Biztos gyanus lenne, ha pizsamába aludnék.
Nagynehezen, hozzászokot a motor látványához, közelségéhez, már nem útálta minden nap, most megint lesz szidva minden sz.rnak
-hátsó lámpa,
-jobb hátsó lábtartó konzol
-jobb első index
Az mit jelent, hgoy valami kattog benne? Pontosan mit csinál?
De ki az az idióta, aki rövidgatyába ül fel egy ilyen seggrakétára?
Én is rövidnadrágban....
Még 2hete:)
Lábtartó konzolt hegeszteni kellett awival meg majd kevertetnem kell 1deci zőőődet és idomon 3db hegesztés lesz.
Olcsón megúsztam,párórás munka meg 1deci festék(még nem vettem meg).
De a kezem-lábam fájt napokig:((((
asszem megjött...
BEGERJEDEK...
KIKAPCS....
Pipi TE rózsát loptál a FELESÉGEDNEK, me úgy szereted,
csak az a fránya kutya meg kergetett és elestél a mocival, a rózsát meg elhagytad a nagy rohanásban.
Nálam ez midig bejön
Egyszer a gpz-re valahogy rácsalogattam vagy tíz éve meghúztam járdán vagy százötvennel Szóval elk..tam a renomét...
Az autósokkal kapcsolatban: igazából nem hibáztatom őket, arra senki sem készülhet fel, hogy a saját tempójához képest plussz száz-százötvennel valaki éppen el akar suhanni mellettük. Tisztába vagyok vele, hogy gyakorlatilag láthatatlan vagyok, ez az én felelősségem
De erre csak azt szoktam mondani, hogy ennyi erővel egy tégla is a fejemre eshetett volna....
De gondolom ezt már tudod sajnos!
Igyál,ne bánkódjál!Örülj,hogy megúsztad ennyivel.Ha a motornak is "csak" annyi baja lett,ami a képen is látszik,akkor azt mondom sose érjen nagyobb baj!
Biztos gyanus lenne, ha pizsamába aludnék.
Nagynehezen, hozzászokot a motor látványához, közelségéhez, már nem útálta minden nap, most megint lesz szidva minden sz.rnak