Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

canáry már fizeti a gyorsasságát!
Pedig lehet,hogy kaptál volna kawasekitől egy jó tanácsot,mert esetleg ismerheti a gépet!
titok majd holnap este
helyileg holvan?
Ha a kényelem nem szempont a világ második legjobb motorja:)
Ha a kényelem szempont akkor a világ első legjobb motorja :))))
98utáni az igazibb de anyagi helyzeted függvényében a 98 elötti is nagyon jó gép!
Sportos turázásra a legjobb gép pályára is használható de csak hobby céllal inkább cserébe közúton nem olyan szadomazó mint a hétötvenes zőődek.Tartóságra, megbizhatóságra, kezelhetőségre, szépségre, stb nem emlithető egy lapon a konkurenciával(pl. vfr, cbr, gsxrf, gsxr)
Nagyon ésszerűen gondolkoztak a ződek,hogy utcára több nyomaték a jobb és a 9es inkább utcai sportgép a 7es meg pályázós gép.
Tudható,hogy mennyiért hirdetik?
Ok köszi az infokat!
holnap megyek nézni egyet hát nem tudom....
hirtelen ötlet meg tetszik!
sajna a vfr 750 et elvitték előlem ugyhogy alternatíva kell!
De inkább toldd meg egy kis lóvéval valahogy az összegedet,és vegyél egy '98 utánit.
Már 7 - 750 körül is vannak elfogadható állapotúak.
Hozzáértők és azirányú tapasztalattal rendelkezők szerint azoknak még vannak hibáik.Pl.:hengerfej.
De erről én nem tudok nyilatkozni,mert sosem volt még olyanom.Van itt egy pár darab,majd a tulajaik elmondják tapasztalataikat!
96osok?
az lenne a nyertes
'98-tól hibátlanok,és egyben a legjobbak is!
Mondom ezt minden elfogultság nélkül!
De komolyan!
üdv urak!

Szeretnék infókat a ZX 9 R ről milyen gépek ezek?
hibái és egyebek?
előre is köszi!
szia Tomi!szivesen várunk benneteket!sliket neis hozz,talán majd ha kanyarvadász leszek!egyszer!
michelin 120/180 pálya gumi, annak aki most látja elérkezettnek az időt.12e ft/pár.
az 6"-os fincsi darab 190-est lehet rá pörgetni!
2003-as ZX9R-en volt
a zxr 750 széria is ezt pörgeti!
hali! azért azt is jelenítsd meg hogy melyik évjárathoz árulod, színe alapján a B szériáé, de nem látható a mérete pontosan. segíts a vevőknek.
Bocsánat ZX9 hátsó felni.
Eladó Kawasaki ZX hátsó felni,hibátlan.Féktárcsával 35000Ft. Féktárcsa nélkül 30000Ft. Igény esetén tudok hozzá gumit is.
Szeki!
Az utóbbi 5 évben mindig a zsebemben lapul a 12 centis szalonnázó késem
Este nem tudtam menni, megpróbállak most elérni.
Nézd a jó oldalát: olcsón vehetsz majd nagy zizit és busát
Szia!
Szombaton megpróbálunk lemenni. Vigyek egy jó 190-es slicket (5KFt)?
na végre ezt már nem én irtam, de lám vannak sokan akik hasonlóan gondolkonak? hi! csak a pénzt akarják beszedni bárhonnan és bárhogyan!
egyedi ujra forglomba helyezést kell kérned és ujra forgalomba állítható, ha megvannak az okmányai. nem irtad hogy miként is tetszik a debreceni lét? és még a vasuti közlekedés hátrányait nem is említettem,meglopnak, megvernek, kirabolnak, a mai ujság is ezt irja.na sörci?