Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy mi halunk meg,vagy ők!
Ismételten a rohadt szőröstalpú kúrva anyjukat!
A totálkárral vigyázni kell, szerintem jobb, ha nem veszik fel. Normál esetben kifizetik, ami sérült, vagy a javítását, ha javítható. A totálkárnál nézik a piaci értéket (a tax csak irányadó, nem szentírás), meg vesznek egy maradványértéket. A különbségnek fizetik ki azt a százalékát, amit ők gondolnak. Ha nekilátnak maradványértéket számolni, egyből rosszul leszel. Nekem a másodfokú bíróság kimondta, hogy az emberem bűnös közúti baleset gondatlan okozásában, a biztosító pedig 80%-20% arányban megosztotta a felelősséget, magyarul nekem a kiszámított kár 80%-át fizette ki. Az is gazdasági totálkár volt (könyörögnöm kellett, hogy ne műszaki tk legyen, mert akkor ki kell vonatni véglegesen a forgalomból), de szerencsére csak 20000 Ft maradványértéket számoltak.
hozzad az asszonytis!pálinka lesz 3 hányásig!jaja most péntek szombat,vasárnap,hétfő!szálás lesz küldök elixirt csak előbb gyere kóstold meg mindet!gumi nekem jó a 20 perces is tudod!ja és melóban is tudok segiteni ha érdekel!
Akkor gazdasági tk, ha eléri a 70%-át!
szeva! A 99-esnek 1,05 milla körül van,ha nincs kiugróan sok kilóméter benne!
Adj egy km óraállást és egy első forg.hely. pontos dátumát.
Megbeszélem az asszonnyal. Ha van jó sok pálinka (tényleg még nem érkezett meg) akkor megyünk Most hétvégén lesz?
Nézek neked gumit, de ezeket is úgy kellett elkönyörögni. Németből is ígértek jobbakat, de egy darabot se tudtak hozni. Válság van, mindenki lehajtja a gumikat.
Sziasztok!

A motoros balesetem nyomán a kárszakértő által felvett tételek ára eddig, eléri az 540 ezret.

Érdekelődnék, hogy valakinek lenne ismerőse aki hozzáférne és tudná közzé tenni, hogy egy ZX9R 99-es eurotax ára mennyi pontosan?
A gazdasági totálkár határának megállapitása miatt lenne szükségem rá.

Előre is köszi!
Sajna nincs meló, este megkereslek ezzel kapcsolatban, illetve megnézed a kis patkány motoromat
köszi a képet Tomi!patent a bukó de egyenlőre megvagyok elégedve az enyémmel!ha tudok rá neked valamit rögtön hivlak!viszont gumit ha tuc még,az jólenne!mitszólsz a fesztiválhoz jöttök?vagy ha bárkit érdekel nézzen fel a Panyola.hu-ra
Nem a kuplung nélküli váltással van a baj, mert sosem váltottam úgy, egyszerűen nem húztam fel rendesen, nem vette be én meg rábasztam a kuplungot, 10 ezernél, aztán csak korholt a fogaskerék. Meg gondolom olyankor nincs a helyén a villa, feszül mint állat, koptatja a tengelyen a reteszelő helyet. Aztán ha már megkopott eléggé, akkor jön ez, hogy mozog benne a villa kicsit, azt néha kiugrik egy pillanatra a kapcsolóköröm. Ha ezt elég sokat csinálom, akkor le fog kopni annyira, hogy megint keresgethetek váltót hónapokig...
Nem benyakúton dolgozok, csak ott lakok mellette. Mit értesz azon, hogy fordítva tankolni? Nekem novemberben kell m.v-ra vinnem a vasat. Hogy tudják fékpadozni a motort?
nincs munkahelyed sedu? engem hívnának pl egy helyre de ahol megégett már egyszer a kezem oda benemteszem mégegyszer a lábam. én is keresek munkát, de nehéz elhelyezkedni. a zsindelyesek is tengődnek, a kasznis cimbi is csak füvet locsol otthol,kertépítés is megakadt, és nincs akkora építési kedv hogy sok embert eltartson. a szocpolos munkák ez évben még lehetőség egy réteg számára, de hogy jövő tavasszal mit fognak építeni az építőiparban nem tom, ahh ,de, barrikádot és géppuska fészket!
ez a sün duma jó. a volt medveölő kutyánk így nyár közepén havi egy két sünt kiforgatott a szúrós bundijából egy éjszaka alatt. a benyakúton,ha ott dolgozol ,nálatok is fordítva kell tankolni a motorosnak. a cimbora mondja hogy most egy hétig nincs m.v. vizsga motorra az országban mert most áll be az új vizsgaszoftver, és ezután már a motorokat is fékpadozni fogják. a belker udvarban nekem is fékpadozták a fz 750-t lászló napkor 1997-ben, két mata részeg vizsgáztató izzasztotta a kétdugós fékeket nyomták-húzták szegény vasat, majd a végén az eggyikük fennhangon kijelentette hogy ő fordul eggyet az udvarban bent.leis állították, de más vizsgahelyen tényleg fordultak a volt motorjaimmal egy kört.
Tegnap délután hazafelé megugrasztottam két motoros sünt egy kicsit. A sok eszükkel elbújtak egy autó mögé egy kanyarban, de azért a motorokat kint hagyták a kanyar közepén, persze úgy hogy csak akkor vedd észre amikor már a kanyarban vagy. Én mentem is rendesen kb 20-30 cm-en múlt, hogy elborítsam a motorjukat. A két sün meg ugrott eggyet mikor észlelték a közelséget. Szerencsétlenségükre épp igazoltattak, így nem tudtak tenni semmit. Oda járnak hozzánk tankolni a MOL kútra. Már láttam őket a múltkor is.
Sajna ebben az évben még csak 3000-et mentem, nem hiszem, hogy 6-tól sokkal többet mennék. Nem csak azért, mert nincs munkahelyem, hanem ez a cigány kormány az élettől is elvette a kedvem. Vállakoznék, de amihez értek azok a boltok sorra zárna be!

Súlyadó: vettem a szaros 20 éves skodámat, ami januárban más tulajdonában volt. Március végén kivonta a forgalomból, én megvettem áprilisban és kibaszták rá a kw adót! Reklamálni 5000Ft-os illeték mellett lehet.
Mi a cigány triatlon?
Lefut a cigány a tóra, úszik egyet, majd hazabiciklizik
Nem te voltál, aki telefújta pur habbal az automatákat?

Régebben a házunk előtt ment el a villamos. Felszedték a síneket, aztán beültették fákkal, amik azóta jól megnőttek, most ezeket kivágják, és ugyan oda síneket fognak rakni!
Köszönöm az infót. A Magyarokat sajnos nem veszik komolyan, régebben nem is küldtek nekünk semmit. Ha sikerül feltenned valamit, légy szíves jelezd nekem, hogy mi a menete!
na megyek van még fél liter bio bor szentgróti, benyalom sztán csá az elmult napnak. ha jól emlékszem ma lessz sirokkon blus kampani, LŐRE LŐRE LŐRE JÓT HUGYOZOK TŐLE, ELŐRE 9 FANOK A KURVA PICSÁBA,MOTOROSOK! NA KEZEKET FEL , KI ALKOHOLISTA ITT........
Ne bassz
unokaöcsém a dunántult járja-járta, pár hete még én is zalaszentgróton fen a hegyen ittam a hirtelen összeöntött rosét, tábortüznél hajnalig dumáltunk, szafarin voltunk, és hüs pinyókban kóstoltuk LŐRÉT.40 tojásos sajtos reggelit ettünk, és a termálban áztattuk a seggünket. gyere debrecenbe és a bolondokháza megelevenedik.unokaöcsém 8 hónapot volt ott a dunántúlon egy évben, ott lakott és élt üzemszerüen,mikor visszajöt ő is azt mondta igénytelen bolondokháza ami itt van.