Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ótózni motorozni! megőrültél! még a gatyád szinét is felirják ha megállítanak.lopni nyugodtan elmehetsz,csak a kutyák fognak csaholni rád. a külső városrészekből és az aglomerációból ilyenkor nyáron vonattal biciklivel ki mivel jön lopni estenként. ilyenkor nyáron jobbra balra nézegető ismeretlen emberek ismerős bőrszínben dzsaszkariznak a kertségek utcáin nappal.kettővel utánnunk lévő házból a kaukázusi juhászkutyát vették át a kerítésen, a szomszédunkat reggel 6kor pakolták ki, és mihelyt elpusztult a medveölő kutyánk a szomszéd filagóriájából elemelték a bicajokat.egy motoros cimboránál fényes délután az előkertből 5 tuját vittek el.szerinted? csak nagy hűhó a semmire, és pénzszórás jellemzi debrecent, a mechvartban ha kiesik az ajtóból a csavar a karbantartó megkeresi hogy hová esett, pótolni nincs pénz. de a főtéren megy a vizicirkusz és a nagyzolás. hát ez van nagy debrecen, sedu most te jössz neked is lehet még valami a tarsolyodban. ja sokat pofáztam vagy irtam? ez vár rád sörci gyere próbálj szerencsét, amugy ez tényleg 9-es fórum,csak a jó kilencesek a km-t gyüjtik, a 636-os haver ma ment egy kisebb csapattal gyulára, ő pár napja már olajat cserélt, valaki 9-es kollégák cserélt már az évben 6e után olajat, a 636-os ugy 6e-re 7dl olajat nyalt be castrol 10-50-ből. valaki országhatáron túlon volt-e vagy pár kép egy túráról, pár zsíííír kanyarkoptatós felvétel.hmmmm emesék?
van megépített elkerülő utja a városnak csak a motorosok és a vad autósok használják végsebesség mérésre,másra nem jó mert a 4-es főutat nem köti össze önmagával azaz nem elkerülő hanem zsákutca, a kamionok továbbra is és az áthaladó forgalom is ugyanugy a városon keresztül át halad tovább záhony felé.ez csak azért mert bocskaikert nem engedte hogy x méteren belül haladjon az elkerülő a város mellett. a termőföldek helyére pihenő tavat kivánnak az okosok holott a várostól pár kilóméterre két tó és pihenési lehetőség is van, csak nem az ő zsebükre hajtja a hasznot, mind a két hely kihasználatlan és rendezettlen pedig több ezren laknak panelben debrecenben akik pihennének ott ha..... .van labdarugó stadion is nem is kicsi a nagyerdő szivében, de azt évekig a kutyák pisálták körbe, fel kellene lehetne újítani dehát a kósa csapatnak új stadion kell,majd kanyarítanak valami fincsi helyet az előbb felvásárolt területen a haverokkal karöltve.
jóvan na ez megjelent! és még olyan dolgok hogy milliárdokat görgetnek maguk előtt adosságként, a haverok által ellenőrzött mulatókban hajnalig táncolhatsz az asztalon, és vedelhetsz amig van gubád, a külvárosi csehókat este 10 kor bekell zárni, pia nyista vagy a fű alatt. én csak annyi adót fizetnék amennyit nyitva lehetek.és ha a belvárosi csehókban hajnali 2.kor megkéselnek magadnak kell a kórházba menned,a nyomorultak ki sem jönnek rendet tenni, bezzeg a bevezető utakon még éjfélkor is hőmérőzik egymást hátulról annyian várják hogy megállíthatsanak és feljelentsenek,magyarul kihajtják öket büntetni, de eközben a tolvajok a városban szabadon kaszálnak, lopás betörés rablás autófeltörés késelés alap szituáció csak valahol egymás faszát verik a nyomorultak,egy este kétszer is kihajtják őket mint a birkákat összeszedni a motorosokat,és ha eljő a szeptember teleszel az ötszázadik autós aki a villanyrendőrtől 4 km re várja hogy bejusson a városba, és minden zergebaszta zebránál tíz nyomorult figyel majd árgus szemekkel a 30-as táblák erdejében hogy miként vakarod meg a farkad.és mikor veszel levegőt.
Gyerekek költözzetek a Dunántúlra! Bazze amiket itt leírtok, mint valami horrorfilm Bakker mocizok, főleg ótózok mindennnap, jó évtizede, de nem tapasztaltam ilyen negatívumokat ezen a téren
vazze beirtam egy kalappal és eltünt, megint jönnek a tróják! basszameg! szóval gyere debrecenbe. központosított szopás ha valamit el kell intézned a belvárosban először is megeteted a parkolóautomatákat de jó vastagon, sztán még a kórház és a klinika előtt is , ha rossz helyen parkolsz oda a verda.most kövezik a második kósa teret a külső városrészeken sár/por tenger vár rád. van üresen kongó fórum palota , for sale 50-80 felirat minden üzleten, de ez kevés még építenek kettőt.az utak állapota egy fos,a vágóhid-hétvezér kereszteződést 7 hónapig építették, és az országban csak ide gyártanak minden útra 30-as táblát. és van pár jukas zsák projekt is ,repülőtér eladás vagy ötször de még most sincs tulaja,csatornázási szerződés csődölt céggel, és deficites termál fürdő,jégcsarnok,licium hotel,szinház, villamos projekt oda ahová 5 buszjárat is van, helyi buszkölekedés a kósa müvek irányítása alatt ahol nincs más csak kombinált bérlet, összvonalas busz eltünt, és drágább is lett holott azt igérték hogy olcsóbb lessz. a kósa téren fesztiválozás egész nyáron, csak még a kenyeret nem dobálják és nincsenek gladiátorok, mint maximus idején.
Halli Mester!
Gázkar mennyi píz?
Ebayen még nem sikerált hirdetnem!
Beszéltem egy haverral aztat mondta hogy nem is fog menni!

Én ebben nem hiszek!
Azt is mondta hogy regelni sem tudok majd!
Aztán mégis sikerült!
önkontrol kynoptor? sokan dicsekednek a kuplung nélküli váltással, remélem olvassák.vagy mint kismenő haverom aki kisújon nyomott egy maxot és kuplungos lett a vas. megérte! végül is ez is új lessz benne.
Robi itt a kép. Elég érdekes a fényképezőgépem, mert a felirat fekete a sisakon.
Köszi, de oda nem megyek, már most fizetem a tavalyi vásárlást.. Tanulópénz, nem olcsó
A VFR jó gép, de a ZX9 is az, nála mégis sikerült kifognom azt, amelyik megtanít rá, hogy mi mennyibe kerül és mit nézzen meg a hozzám hasonló hülyegyerek, amikor belebuzul vmibe..
Nem találgatok, tegnap este fél órát ültem a sötétben, végiggondoltam és ugyan az a baja, mint volt tavaly. Egyszerűen pancser vagyok, váltottam néhányszor lyukat 2-3 között nagy fordulaton, amikor is nem vette be a3-at, korholt a fogaskerék. Most ugyan az lesz, a kukactengelynek a 3-hoz tartozó reteszfészke megkopott, aztán ah berakom a hármat, veszi, megy is, de ha kap egy kis döccenőt, vagy egy hirtelenebb gázra megmozdul a villa és egy pillanatra kiugrik a kapcsoló fogaskerék körme. Ez lesz, nincs mit magyarázni, pancser vagyok, elbasztam és kész, szarul váltottam.

Szerelőhöz nem viszem, mert nincs rá több tízezrem, hgoy szétszedjék, meg összerakják, meg még vegyek is bele mindent, ami kell. Óvatoskodok, kihagyom a hármat, ha kell, oszt majd megcsináljuk.
Azt ne felejtsd el hogy a 94-97 B típusu ZX-9 R tükör nem egyezik a 98-99 C típussal!
A C típushoz én is tudok 5500 Ft-ért!
Az, csak van amikor az ember már nem tudja bent tartani.

Akciós Schubert S1 pro karbon sisak (pille könnyű, kb. fele, mint a concept), lehajtható napszemcsi, D gyűrűs csat, stb. Új ára 180, 35-ért vihető. Ha valakit komolyan érdekel szóljon, mert a másik is elkelt egy nap alatt.
http://totalbike.hu/tesztek/schuberth_s1/
Van aki egy kicsit többet tud róla/jobban ismeri nálad! X összegért lepukkant Tsz telepekre 15 millás támogatások, stb.
Azon kívül ne az asszony mondja már meg, hogy mit hogyan...
Az E85 sokkal jobb erre a célra. Az aceton túl durva!
Hali!
Basi2 megérkezett a csomag köszi
Én meg már azt hittem ez egy motoros fórum.
Hallod-e, fatter?
Én nem tudom, mi bajod van Kósával? Jó ideje ellenzéki politikus. Emellett, amennyire tudom, rohadt nagy többséggel választják meg minden alkalommal. Én szeretnék debreceni lenni, gyere te Békéscsabára, hátha másképp látod majd a dolgokat. Van egy '98-as neos robogóm, szét van esve 7000 km-nél. Coyot orosházi, kérdezd meg...
bocs hogy sokat beszéltünk, akkor rövidrefogva. csak akkor tudsz biztosat ha szétborítod a blokk azon részét,találgatás alapján nem lehet motorhibát javítani.akit ajánlottak az jó szerelő,de számíts egy motor ki-be szét-össze olaj.cs, és az alkatrész árára amit beépít és arra hogy szezon van és ez min. 2 hét. az ideg megöl, naná! most néztem szép vfr800-a van a legjobb kiadásból ökrösnél,vagy jóóóóó, vagy neeeem, ez itt a kérdés.
ha sokat áll a kawa leragadnak a karbiban a membránok, az el nem használt üza lerakódik a kehelycsövekben, járatokban.komoly tisztítás, vagy komoly szívóhatás kell az elltávolításra, én is az acetont próbáltam ki. régen volt gold eagle termék a cégemnél az ujjá varázsolta a karbikat kívül-belül, de már megszünt az aranysas ker. hálózat.egy nagyitó orvosí tű, türelem és furcsa dolgok kerülnek elő egy letett motor karbijából, ha nem volt alaposan tisztítva. főleg hogy a 9-es a menetszelet is hasznosítja. egy egész yellowston parkot szoktam kimosni a két vékony ram-air csö szűrőjéből.
Hali Mintha rólam beszélnétek Az enyémnek is ugyanez volt a baja, hogy nem nagyon akart menni egy fordulatnál megállt és dadogott, rángatott. Szintén fighternek átalakítva. Nah kaptam én itt az okosságokat de végül megoldódott a problémám Csak meg kellett köpetni Mert 6-7 ezernél dadogot szép lassan kigyorsult, de tényleg nagyon lassan és mikor váltottam nagyon visszaesett a fordulat és megint szarakodott. Azelött nem nagyon kínoztam de már nem bírtam magammal ezt 1 párszor eljátszottam kb 2 órahossza és azóta SEMMI BAJA Szépen leforogja gondolkodás nélkül. És 120 km/h helyett még 120 mp/h is szépen húz Na ez mitől lehet szutykosak voltak a gyertyák? Májusba vettem a vasat azelött nem nagyon volt használva.
Én ott leszek,ha eljő az az idő,az biztos!Nekem nagyon elegem van!
egy ismerősnek 325 e30-a volt, minden bokorban megállították a nyomorultak, eladta, vett egy 2.5-ös opelt, honapokig bezúzott szélvédővel befüvezve dzsaszkarizott és a kutya nem szólt hozzá,ezek a bunkók csak a tapló eszük után mennek.ha az autód kilóg a hétköznapi tömegből a bunkóknak célpont vagy ezt verték beléjük ott miskolc mellett a bunkóképzőben.nemrég néztem a 06.10.23. felvételeket, és biz tiszteletem azoknak akik tüntettek és szívták a gázt pesten akkor.a társadalom még csak kis része érett meg arra hogy elhajtsuk ezt a cigány-zsidó talpnyaló bagázst, és csak egy kis réteg mondja ki nyiltan hogy nem akarunk zsidó gyarmat lenni. a háború óta egy nemzedék építette fel az országot , ők most nem az öregkor szépségét hanem a kinjait érik meg ujra, amit ők felépítettek most a zsidók hetvenkednek velük,a cigány kormányok pedig oda huztak ahol a zsidók csörgették a zsozsót, nem is véletlen volt hitler munkája, vagy csak ő látott a zsinagóga falán át? egy biztos hogy félnek a szarháziak az látszik mert a saját népüket sanyargatják és fegyverzik felfelé a zsoldosaikat, de hamarosan eljő az idő mikor nem a földre kell majd köpni, csak akkor a népnek kell majd komolyan büntetni.
nekem most van vagy öt birsim és szarok rá ha bekóterolnak, megirtam a kurvának hogy közmunkába ledolgozom, ők megkapják a suskát én meg megizzadok eggyet és köpök rájuk.visszairt a nyomorult hogy előbb elveszik mindenemet majd akkor dolgozhatom le,semmi gond. a válaszomban megírom hogy én is választhatok majd hogy eggyes-vagy sorozat állásba kapcsolom a gépstukkert ha eljő az idő,és az viszi ám át a golyóálló mellényt mint záporeső a libaszart, és hogy nincs szükségem semmi extrára az élethez( motor-autó-stb) amivel ő munkát kap,így idővel az ő munkájára sem lessz szükség.komoly változások lesznek az tuti. az égig felsrófolt büntik meg hiába, kétnap allatt kétszer nyúvadtam volna ki mert kétszer is leakartak tolni az útról, nem lessz kevesebb a baleset, tavaly és előtte 170e+magánimport kb 50e új forgalomba került járművel több rótta az utakat, ez nagyvárosban helyileg kb 10-15e új közlekedő, de az utak és a forgalomszervezés az maradt a régiben,hol itt a közlekedésre fordíott milliők látszatja,pest körül megépítettek egy fél gyűrűt.itt debrecenbe semmi sem látszik mert a gyűrű utolsó 12km-ét nem építették meg, igy a kamion áradat még mindíg a városban vonul végig, én szivem szerint a KÓSA TÉREN is átvezetném őket had szívják a friss ukrán diesel kormot.
Tud valaki segíteni, hogy tudnék E-bay-en hirdetni? Egy ilyen lenne eladó: