Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem nincs ötletem a váltódra, de szerintem Gyöngyösi Pistinek van! Gondolom ismered! Ő nagyon vágja a témát!
Igen, én vagyok.
Szeva! Neked van a kék 9-esed? Pár hónapja találkoztunk a H.szoboszlói m.találkozón?
Mifelénk is egyre nagyobb divat a fiatal patkány sünök között, h gondol egyet azt kiszirénáz, meg eléd vág csak úgy! Azt azt hiszi, h ő a frenki! Nyomorult kis GECIK!
Mostanában ez a menő, mióta kimondta Gyurcsi, hogy elkúrtuk, azóta van a divatja a közigazgatási eljárásásdinak. Kezdték a teherautósokkal, hogy ha 2 perccel túllépi a vezetési időt, vagy a 4,5 órát 50 ezer. Közben rájöttek, hogy milyen jó ez a közigazgatási eljárás, mert akkor a rend őre, vagy kpm, vagy vámos nem mérlegelhet, nincs ejnyebejnye, hanem egyből 50-100 ezer. Aztán jött ez, hogy objektív felelősség, közigazgatási eljárássl kombinálva, így tuti, hgoy vkit megbírságolnak, ergó tuti, hogy bejön a lóvé.
Tavalyi évben látták, hogy ez jó, elmondta a média is, hogy a VPOP, határőrség rekord összegű bevételt szedett be (állítólag az ártándi határátkelőn csaka román-bulgár kamionosok pihenidejének be nem tartásából havi 300 ezer eurós bevétel volt!) Gondolom én hülye magyar eszemmel, hogy a költségvetés kitalálói már úgy is számoltak idénre, hogy 1 milliárddal kevesebb, mert beszedik bírságból. Csak itt jön a bibi, hogy a magas bírság, egy két bűntetés hozza magával, hogy az emberek egyre nagyobb része elkezdi betartani a szabályokat. Nem jönnek a bevételek (pedig Tállya-Rakamz-Nyíregyháza vonalon minden nap több helyen is kpm mérlegel, tanult határőrből lett rendőr, kedves VPOP-sek korongoznak egyfolytában, csak hát nincs bírság, mert betartják az emberek, amit kell), nosza, legyen a gyorshajtás is drága. Vesznek az emberek lézer blokkolót, meg figyelnek, meg betartják, erre akkor bővítsük, legyen a biztonsági öv is 100 ezer, meg a telefon, meg mittudom én.. És a legrohadékabb az egészben ez a közigazgatási eljárás, mert arra van rendelet, hogy mi mennyi, nincs esélyese a helyszínen, hogy mérlegeljen a rendőr, mert nem ő dönt, hanem majd valaki az irodában a papírok alapján megmondja, hogy 300 ezer, mert XY rendeletben ez van leírva.
Persze mindenre van magyarázat, hogy a közlekedésbiztonság..

A lentebbi váltóhoz senkinek semmi ötlete?
valami trójai hadtest próbálkozott, de megbuktak mint kun béla: törlééééééééééééééééééééééééé
hoppá, ott jobb oldalt a kis sárga pofikák néha kimerevednek a képernyőn, hmmm kaptam megint valami vírust, na léptem, törlééééés a gépnek.
először is teremtsék meg a közlekedés feltételeit,tehát azokon az utakon ahol nem lehet biztonságosan közlekedni azt zárják le, városban pl70km/h, országút 100km/h, ott ahol nem lehet közlekedni ott útzár. a freemail kezdőlapján van egy cikk, igen tanúságos hogy ez a bitang komcsi/buzi banda hogy herdálta el az ország vagyonát, én azt gondoltam hogy medgyesi nem tartozott közzéjük, tévedni emberi dolog.
most ez a nyomorult bagázs arra törekszik hogy ha valaki kidugja az orrát a vackából azt szétbüntetik,én nem éltem a csendőrök vagy mia szösz korában de ezek a nyomorultak kipipálják őket.pl nem elég hogy a forgalmidba beirják a m.v. érvényességét, még a rendszámodat is teleragasztják. tudom ajánlani hogy a motorom m.v. idejét,és egyébb adatait a nyomorultak homlokára tetoválják tehát ha tükörbe néz a nyomorult köcsög már akkor lássa a tutit, de adatmemorizálás céljából az annya picsájára is tetoválják fel igy amikor kiesik a nyomorult az annya seggéből azonnal memorizálhassa az adatokat. egy jó ismerős németországban járkál, ott zaklatásnak számít ha minden ok nélkül megállítanak a yardok.
Basszák szájba a redvás kúrvaanyjukat! 800.000? ezek nooooormálisak? 60 ezres minimálbérből? Valaki egy év alatt nem keres annyit! Hova süllyed már ez az ország? Meddig tűrjük még amit ezek a patkányok művelnek velünk?!
most monnya a rise fm hogy a biztonsági öv a telefonálás és a bukósisak közlekedési szabályszegésnek minősül és ott a helyszinen agyonbüntetnek 800eft, nem baj 10 hónap mulva ha a nyomorultak szegnek szabályt ott a helyszínen agyonlőhetjük a nyomorultakat ,és a legközelebbi fára megfeszítjük őket.szemet fogért köcsögök
így néz ki az utángyártott tükör, a jobbosba erőssebben belenéztem.
az első alkatrészek között kelt el budapestre gyári csavarokkal, gumi prüty-prütyökkel eggyütt.5e ft-ért azonnal. nincs mátyik . a régi kawámé megvan de az már nem eredeti, valami gsxr másolat.segítség hogy a B kawa tükre megeggyezik az sv 650-ével?sztem ahhoz sincs már eredeti gyári. van egy karcos sv tükörházam, de nézz valami utángyártottat párban, mondjuk.
Hali!
Kawaszeki bal tükröd nincs? 97-ig
zx9r zx900c 98-99 plexi, zx9r 900B 94-97 plexi, mindkettő gyári víztiszta,8-8e ft,eladó.
1 Valentino ROSSI ITA Fiat Yamaha Team 176
2 Jorge LORENZO SPA Fiat Yamaha Team 162
3 Casey STONER AUS Ducati Marlboro Team 148
4 Dani PEDROSA SPA Repsol Honda Team 108
5 Colin EDWARDS USA Monster Yamaha Tech 3 83
6 Marco MELANDRI ITA Hayate Racing Team 70
7 Andrea DOVIZIOSO ITA Repsol Honda Team 69
8 Chris VERMEULEN AUS Rizla Suzuki MotoGP 64
Én is erre gondolok!
Nekem a hatos volt így összerakás után!
A karbik között van egy-egy T elosztó ami a ram-air-től jön,arról jöhetett le a gumicső.
Álló helyzetben jó,menet közben szaggat-rángat,és egy bizonyos szinten(akkor jelen esetben 120-nál) megáll,nem pörög fel tovább.
Szerintem elsőnek ezt nézzék meg.
A múltkorában a hatos fórumon is járt így egy srác,mondtam ezt neki,és az volt!Szerintem itt is ez lesz!
Köszi! Megüzenem a tagnak!
Aha,tudom!
A Ram Air-nél lesz a gond!
Valószínüleg nem lett összedugva a nyomáskiegyenlítő cső!
Tesóm ismeri! Biztos láttad már, olyan mint az enyém, csak street fighternek van megcsinálva!
Nem csúszott ott szét állítás közben egy csatlakozó vagy cső?
Mert ennyire elbaszni azt nemigen lehet még szándékosan sem.
Kié?
igen...Ő csak a nyeles dolgokhoz ért
Igen,ha a "szerelőddel" csináltatták!
km/h