Kisújon felajánlotta egy csóka, hogy 800K Ft-ért megoldja az ilyen jellegű problémákat is Nekem is van egy név a listámon!
Jobb ügyvéd kellett volna és egy fénykép, amit este csinálsz hátulról a kocsidról! Nem kell nekik beszólni (motorral megállni se), mindenki azt gondol amit akar.
a motoros rendőr az külön fejezet,az ismerős fiát felrendelték pestre, ő monnya hogy napi 300e ft-ot szedtek össze akkor a motoros rendőrök. de volt olyan aki 450e ft-ot is eccer. ez még az azonnal fizetős korszakban volt. annó régen egy motorosrendőrnél kellett dolgoznunk, nem öröm,és onnantól kezdve olyan véleményem van róluk hogy a sz.gép billentyűzet nem birja megjeleníteni, aki helybeli rájder az hallott a cseppentő-tarcsai párosról.csak finoman írom,az emberiség söpredéke.
Usákiában meg sem állíthat a gyök, ha minden világít, szabályosan közlekedsz. A volt csajomat a múltkor -komoly- gyorshajtás, üldözés után megbüntették 10,000Ft-ra (kb. 900,000 nettó fizu mellett)
A rendőrökről jut eszembe... Tegnapelőtt este üldögéltem a gép előtt (pc). Hallom, valaki forgatja a gépét, elég becsületesen. Nemsokára bekapcsolódott egy sziréna is a dologba, de nem gondoltam semmire, biztos szirénáznak . Aztán csak nem halkult a dolog, vagy 5 percig zúgtak itt a környéken. Nem is tudtam elképzelni, mi a fax lehet, mert hallatszott, hogy nem 125-ös motorról van szó. Nem tud lehagyni egy rendőrautót? Aztán később csend lett.
Na, tegnap megyek a törzskocsmámba a napi betevőmért, jön be egy hapsi, köpköd az idegtől, hogy megbüntették a motoros rendőrök valamiért. Itt kezdett összeállni a kép az esti buliról, a cimbora továbbképzést tartott a motoros rendőröknek
(jó ideje nem volt nálunk motoros rendőr, ezért nem is gondoltam rá először)
Most van fent azonnali vételre ami 50 euruban állna meg postával átutalással!l! Meg van egy párban ami most 1 Eurón van de 5 nap múlva jár le! Azt beraktam figyelőbe!
A jobbos ebből le van horzsolva!
Látom gyári tükröt keresel a kilencesre!
Lehet tudok segíteni!
Én a két darabot(jobb -bal) 11 ajro+ postáért vettem! 8500 Ft-ban állt meg a kettő!
Annyit mondok Ebay!
Nem kell nekem ügyvéd,egy ilyen esetnél tudok én is annyit,mint egy dögevő ügyvéd!
Az a nagy baj,hogy a köcsögök egy húron pendülnek a bírósággal,mivel a nagy közös állami zsidó f@szt szopják az életben maradásukhoz,így az egyszeri ember esélytelen velük szemben!
Hát nem kételkedek amit írsz, de erre mintha lenni kellene valami szabálynak. Bizonyíték. Videófelvétel ilyesmi.
Ennyi erővel azt is mondhatja a büdöstalpúja, hogy én úgy láttam bőven a megengedett sebesség felett hajtott. ezért megbüntetem. A bíróságon kinek hinnének, Oda sem kell bizonyíték?
Persze viszonylag piti ügy ez, de mi lett volna, ha ügyvédet fogadsz. Mivel nem volt ügyvéded le se szartak szerintem, ha lett volna akkor valszeg másképp alakul
De mostmár mennem kell tudjátok... Pipiné végzett a fürdéssel...
Na csövi
Úgy bizonyítja hogy telefonáltál,hogy ő azt mondja.
Én pár éve végigmentem mindenen,és 25 ezer lett a vége.
Én azt állítottam,hogy csak a piros lámpánál telefonáltam,ő/k/ pedig azt,hogy már előtte is.Fellebbeztem amíg lehetett,így a végén a bíróságon álltunk egymással szemben.Mivel egyedül szállt ki az autóból és arc volt,ezért szépen halkan minden köcsögnek elmondtam a szemébe.Ezért a feljelentésbe már azt is beleírta,hogy az övem sem volt bekapcsolva,pedig be volt.Ezen rágtam be,nem a telefonáláson,mert valóban telefonáltam már előtte is.Mivel nem fogadtam el a helyszínit,így feljelentett.
Annyit mondott a bíróságon,hogy ők(éjfélkor) hátulról beleláttak az autóba,és látta,hogy nem volt bekötve az övem és hogy telefonáltam.Akkor egy Corradóm volt,annak olyan az építése és az ülése,hogy ezeket nem láthatta.
Hiába mondtam bármit,a köcsög bírónő azt mondta,nincs oka kételkedni a szavukban!
Az enyémben igen.
Azzal az autóval rendszeresen megállítottak és kötekedtek,mert úgymond kilógott a sorból,s mert talán szebb volt mint az ő Suzija.Végül kénytelen voltam fizetni,mert az átváltható letöltendőre,s egy ilyen szarság miatt már nem volt kedvem benézni a kóterba.
Szóval ennyit a bizonyításról magyarországon!(szándékosan kisbetűvel)
A nevét azóta is őrzöm,remélem a sors még összehoz vele is.Kicsi ez a város,neki sem maradok adósa,mint ahogy ebben az életben még senkinek!
Haller!
Ma elment!
Mivel Bp-vagy így valószínüleg csak holnapután kapod meg!
Tapasztalat!
Nyíregyházára megkapják másnapra de Bp-n csak 2-3 nap múlva!
Ez miért van!?
Üdv!
9469 hozzászólásomat másolom, ide akkor lehet téged láttalak tesó múlthét pénteken volt
Hajdúszoboszlón kék kilences tűzőnapon várakozva negyed kettő körül hajdúszovát felé vezető úton valaki közülünk? Szürke hiace-ból sasoltam, de nem álltam meg mert sietnem kelett.
Félreértés a nyolcszázezres bírság a mobilozó vezetőknek
Index
| 2009. július 20., hétfő 22:29 | Frissítve: 11 órája
Valójában ezért legfeljebb húszezer forintos bírság szabható ki augusztus 1-től.
Félreértésen alapult a Független Hírügynökség híre, miszerint augusztus 1-től akár nyolcszázezer forintos bírsággal is büntethető az, aki vezetés közben mobilozik. Az igazságügyi és rendészeti minisztérium tájékoztatása szerint az igaz ugyan, hogy a helyszíni bírság gyakorlatát felfüggesztik, ám ezzel párhuzamosan szabálysértés helyett a vétség kategóriába sorolják át a menet közbeni mobiltelefonálást, a bukósisak, a biztonsági öv és a gyermekülés (hivatalosmagyarul gyermekbiztonsági rendszer) használatának elmulasztását.
Azaz a jövőben ezen vétségek után fix összegű büntetéseket szabnak majd ki. Mobiltelefon vezetés közbeni használatáért lakott területen belül tízezer, lakott területen kívül tizenötezer, autóúton-autópályán húszezer forint lesz a bírság.
A gyermekülés használatának elmulasztása lakott területen belül 15. azon kívül 30 ezer forint bírságot von maga után. Autóúton és autópályán 45 ezer forint a bírság.
hirdetés
Index pont hu-ról másoltam kamu ez
Aszt mondjátok meg rendőrbácsi, hogy bizonyítja, h telefonáltam?
HE?
Kawaseki az én kisbuszom 2,7 t én mennyivel mehetnék autópályán te tudsz ilyeneket? van pedig a be ce jogsim, de én tökre elfelejtettem ezeket. Én küdöm nekije 110-120. Mondjuk van lézerblokkolóm és most újítottam egy radarelőrejelzőt is
a németek most is azt mondják hogy felsőbbrendűek, miért is? van autópályályuk és mehetsz stiften is de lassan is visz, ha sietsz fel a pályára és mehetsz. itt a városból kivezető úton 30-as táblák vannak, no komment. minél jobban lassítod a forgalmat annál nagyobb dugót kapsz.egy haver a neten a gazdaságot bujja, az elmult 6 évben annyi pénzt szórtak szét az országban feleslegesen, annyi lóvé ment el terek,főterek, és felesleges dolgokra hogy az a gazdasági szakemberek szerint is pazarlás, de amire költeni fejleszteni kellene arra egy forintot sem költenek, költöttek.itt van pl a debreceniek KÓSA TERE, sztán meg a város más részei uszik a sárban porban.a városban közlekedési káosz van,és lessz is amig nem számolják fel és nem ésszerüsítik a közlekedést is.
MAximálisan egyetértek, nem is magyarázom, mert én is ezen röhögök, hogy közlekedésbiztonság.. Számomra az ott kezdődik, hgoy megtanítják az embereket közlekedni, nem csak menni előre, illetve megteremtik a biztonságos közlekedés feltételeit, hgoy normális utak (ugye az üzemanyagon levő adó egy része az útfenntartás miatt van), aztán lehet pampogni, hgoy gyerekek mi ezt megtettük, ti jösztök.. Csak sajna nincs meg a lénye,g csak a pampogás, meg a bírságolás. Kérdem én, hol volt a közlekedésbiztonság évekig? Miért nem vásároltak ötszázával traffipaxokat, mikor hétvégente harmincasával haltak az emberek az utakon? Eg yröhej az egész, ami itt zajlik
Apropó Kawaszeki mester a váltós szitumhoz nem tudsz mit szólni? Vagy menjek le, oszt beszéljünk róla este tízig?
na amikor vinnyogva caflatnak utánnad az teccik, én meg nem állok az kurvaisten.eccer a lámpáig vinnyogtak a seggembe ,mikor kiszálltam jött a nyomorult,habzott a szája. beleszagoltam a levegőbe,mondom a nyomorultnak dögszagod van bazdmeg. verte is a seggét az aszfalthoz de rendesen. én ennek a rendszernek a bukását kívánom,és teszek is érte hogy a nyomorultak a megérdemelt helyükre kerüljenek.
a közlekedés biztonság! üss a kezedre! mint irtam hol az út ahol közlekedni tudsz. tehát szétbüntetik a köcsögök az országot.kérdezd meg már aki kamionozik hogy mi a szitú,90-nel megrakva vagy üresen,ha nem heggesztesz 100% az útra akkor baszhatod a 90-ed,mehetsz 20-al is tömegkarambolt okozol,nemrég a negyvenkettesen két kamion ütközött,a két kamion között volt 50cm távolság,na ott volt még egy személyautó abban az 50 cm-ben,az autóban ülők bekötve esélyük sem volt a túlélésre,ennyit a biztonsági övről, a sok biztonsági öv mániásnak --nyomorultak-- csak annyit mondanék, hogy most helycsere köcsögök. szerintem ráfér már erre a köcsög hatalomra egy kis takarodj! ha úgy ítéled meg hogy szükségedre lehet a biztonsági övre bekapcsolod, ha nem akkor nem , a döntés a tied.kérdezz meg egy quadost hogy sisak és szerelés nélkül nyomná-e, kiröhögnének.csak az amcsi filmekben nyomják a cool pasik bukósisak nélkül,a cimbora is sisakol bármely motoros pillanatban.következő köcsög dolog hogy csak ~2405 kg ig mehetsz autópályán 130-val, nem 3.5t-ig miért is ne köcsögök,ugyanolyan teher gk. csak más a teherbírásuk, na erre mi lehet a válasz épp ésszel.ezek nyomorult köcsögök! ha bemegyek valahová vásárolni és azt kérdik kérek-e számlát,csak annyit mondok hogy inkább te legyél gazdag és hízzon a májad mint azok a nyomorultak a kik a hatalomban szorongatják egymás FASZÁT.
Ez a 800 ezres bírság egy félreértés,álhír,tévedés!
Aug. 1 -től fix tarifás lesz a büntetés a telefonálásnál,a gyerekülésnél és a biztonsági övnél,valamint a bukósisaknál.
Telefon: lakott területen: 10 eft.
azon kívül: 15 eft.
autóút és pálya: 20 eft.
öv és sisak :lakott területen : 10 eft.
azon kívül: 20 eft.
autóút és pálya: 30 eft.
Ezt a közl. és rend. minisztérium tette közzé,mint helyreigazítást,az INDEX.hu közlése szerint.
Jobb ügyvéd kellett volna és egy fénykép, amit este csinálsz hátulról a kocsidról! Nem kell nekik beszólni (motorral megállni se), mindenki azt gondol amit akar.
Na, tegnap megyek a törzskocsmámba a napi betevőmért, jön be egy hapsi, köpköd az idegtől, hogy megbüntették a motoros rendőrök valamiért. Itt kezdett összeállni a kép az esti buliról, a cimbora továbbképzést tartott a motoros rendőröknek
(jó ideje nem volt nálunk motoros rendőr, ezért nem is gondoltam rá először)
Basi2 köszi, má kutya bácsi intézi a tükröt.
11 font azonnali vételre! írok neki mennyi lenne a postázás!
A jobbos ebből le van horzsolva!
Lehet tudok segíteni!
Én a két darabot(jobb -bal) 11 ajro+ postáért vettem! 8500 Ft-ban állt meg a kettő!
Annyit mondok Ebay!
Az a nagy baj,hogy a köcsögök egy húron pendülnek a bírósággal,mivel a nagy közös állami zsidó f@szt szopják az életben maradásukhoz,így az egyszeri ember esélytelen velük szemben!
Ennyi erővel azt is mondhatja a büdöstalpúja, hogy én úgy láttam bőven a megengedett sebesség felett hajtott. ezért megbüntetem. A bíróságon kinek hinnének, Oda sem kell bizonyíték?
Persze viszonylag piti ügy ez, de mi lett volna, ha ügyvédet fogadsz. Mivel nem volt ügyvéded le se szartak szerintem, ha lett volna akkor valszeg másképp alakul
De mostmár mennem kell tudjátok... Pipiné végzett a fürdéssel...
Na csövi
Én pár éve végigmentem mindenen,és 25 ezer lett a vége.
Én azt állítottam,hogy csak a piros lámpánál telefonáltam,ő/k/ pedig azt,hogy már előtte is.Fellebbeztem amíg lehetett,így a végén a bíróságon álltunk egymással szemben.Mivel egyedül szállt ki az autóból és arc volt,ezért szépen halkan minden köcsögnek elmondtam a szemébe.Ezért a feljelentésbe már azt is beleírta,hogy az övem sem volt bekapcsolva,pedig be volt.Ezen rágtam be,nem a telefonáláson,mert valóban telefonáltam már előtte is.Mivel nem fogadtam el a helyszínit,így feljelentett.
Annyit mondott a bíróságon,hogy ők(éjfélkor) hátulról beleláttak az autóba,és látta,hogy nem volt bekötve az övem és hogy telefonáltam.Akkor egy Corradóm volt,annak olyan az építése és az ülése,hogy ezeket nem láthatta.
Hiába mondtam bármit,a köcsög bírónő azt mondta,nincs oka kételkedni a szavukban!
Az enyémben igen.
Azzal az autóval rendszeresen megállítottak és kötekedtek,mert úgymond kilógott a sorból,s mert talán szebb volt mint az ő Suzija.Végül kénytelen voltam fizetni,mert az átváltható letöltendőre,s egy ilyen szarság miatt már nem volt kedvem benézni a kóterba.
Szóval ennyit a bizonyításról magyarországon!(szándékosan kisbetűvel)
A nevét azóta is őrzöm,remélem a sors még összehoz vele is.Kicsi ez a város,neki sem maradok adósa,mint ahogy ebben az életben még senkinek!
Ma elment!
Mivel Bp-vagy így valószínüleg csak holnapután kapod meg!
Tapasztalat!
Nyíregyházára megkapják másnapra de Bp-n csak 2-3 nap múlva!
Ez miért van!?
Üdv!
Hajdúszoboszlón kék kilences tűzőnapon várakozva negyed kettő körül hajdúszovát felé vezető úton valaki közülünk? Szürke hiace-ból sasoltam, de nem álltam meg mert sietnem kelett.
Index
| 2009. július 20., hétfő 22:29 | Frissítve: 11 órája
Valójában ezért legfeljebb húszezer forintos bírság szabható ki augusztus 1-től.
Félreértésen alapult a Független Hírügynökség híre, miszerint augusztus 1-től akár nyolcszázezer forintos bírsággal is büntethető az, aki vezetés közben mobilozik. Az igazságügyi és rendészeti minisztérium tájékoztatása szerint az igaz ugyan, hogy a helyszíni bírság gyakorlatát felfüggesztik, ám ezzel párhuzamosan szabálysértés helyett a vétség kategóriába sorolják át a menet közbeni mobiltelefonálást, a bukósisak, a biztonsági öv és a gyermekülés (hivatalosmagyarul gyermekbiztonsági rendszer) használatának elmulasztását.
Azaz a jövőben ezen vétségek után fix összegű büntetéseket szabnak majd ki. Mobiltelefon vezetés közbeni használatáért lakott területen belül tízezer, lakott területen kívül tizenötezer, autóúton-autópályán húszezer forint lesz a bírság.
A gyermekülés használatának elmulasztása lakott területen belül 15. azon kívül 30 ezer forint bírságot von maga után. Autóúton és autópályán 45 ezer forint a bírság.
hirdetés
Index pont hu-ról másoltam kamu ez
Aszt mondjátok meg rendőrbácsi, hogy bizonyítja, h telefonáltam?
HE?
Kawaseki az én kisbuszom 2,7 t én mennyivel mehetnék autópályán te tudsz ilyeneket? van pedig a be ce jogsim, de én tökre elfelejtettem ezeket. Én küdöm nekije 110-120. Mondjuk van lézerblokkolóm és most újítottam egy radarelőrejelzőt is
Basi2 szólj ha jön a csomag mert, figyelni kell a postást.
Nehogy megint gond legyen.
Apropó Kawaszeki mester a váltós szitumhoz nem tudsz mit szólni? Vagy menjek le, oszt beszéljünk róla este tízig?
Aug. 1 -től fix tarifás lesz a büntetés a telefonálásnál,a gyerekülésnél és a biztonsági övnél,valamint a bukósisaknál.
Telefon: lakott területen: 10 eft.
azon kívül: 15 eft.
autóút és pálya: 20 eft.
öv és sisak :lakott területen : 10 eft.
azon kívül: 20 eft.
autóút és pálya: 30 eft.
Ezt a közl. és rend. minisztérium tette közzé,mint helyreigazítást,az INDEX.hu közlése szerint.