2.-ban,3.-ban kattog a váltómban valami...huuu,de örülök neki! ugy néz ki,hogy már ketten is váltót javitunk a télen!pedig én még lyukat se váltottam,semmi erőltetést,egykereket,gumifüstöt nem kapott...lehet,hogy valami hozott betegsége volt ez már!
Hello mindenkinek! Sikerült összetörnöm a mocimat ugyhogy érdekelni fog több alkatrész is mint pl.: első kerék, első teleszkópok, hűtő, meg ilyenek. De pontosan még nem tudom mert a rendőrök elvitték a mocit és még nem adták vissza de csunyán összetört. Ha valakinek vannak cuccai irjatok Nekem Tel. számot vagy e-mail címet és amint tudok valamit jelentkezek! KÖszönöm: Szép Napot MINdenkinek
hmmm, egy eladhatatlan lom, lessz belőle az országban jó pár darab,csak 82e a hátamögött is csak tankolom és fújkálom a láncot,és drukkolok hogy minél később kezdjen piroslani az a kis piros lámpa az lcd müszerfalon. na nem az olajnyomásé!
sörcinek egy debreceni idill kép, a kukázós-turkálós debreceni CIVIS pógár épp lemaradt, de már alig várta hogy ráugorhasson a szeméthalomra. ez debrecen!
Inkább Te is keresd fel Basit egy úszóállításra vagy mire,mielőtt csődbe visz a vasad a fogyasztásával!
Aztán leshetitek egymást az etetőcsúzlival a sarok mögül,ha továbbra is tankert kell tartanod otthon!
2.-ban,3.-ban kattog a váltómban valami...huuu,de örülök neki! ugy néz ki,hogy már ketten is váltót javitunk a télen!pedig én még lyukat se váltottam,semmi erőltetést,egykereket,gumifüstöt nem kapott...lehet,hogy valami hozott betegsége volt ez már!