Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok

2.-ban,3.-ban kattog a váltómban valami...huuu,de örülök neki! ugy néz ki,hogy már ketten is váltót javitunk a télen!pedig én még lyukat se váltottam,semmi erőltetést,egykereket,gumifüstöt nem kapott...lehet,hogy valami hozott betegsége volt ez már!
Hívd ezt a számot! nulla6 20 4387981 Marton Imre
Lehet hogy tud segíteni egy két dologban!
Ha jól tudom kettő is van bontva!
ja igen bocsánat 2000
Vazze!
Mindenki töri a vasat!?
Figyeljetek oda!
Évjárat?
Hello mindenkinek! Sikerült összetörnöm a mocimat ugyhogy érdekelni fog több alkatrész is mint pl.: első kerék, első teleszkópok, hűtő, meg ilyenek. De pontosan még nem tudom mert a rendőrök elvitték a mocit és még nem adták vissza de csunyán összetört. Ha valakinek vannak cuccai irjatok Nekem Tel. számot vagy e-mail címet és amint tudok valamit jelentkezek! KÖszönöm: Szép Napot MINdenkinek
Szeki írtam levelet! Lesz bót, vagy vigyem ki a méhbe?
hmmm, egy eladhatatlan lom, lessz belőle az országban jó pár darab,csak 82e a hátamögött is csak tankolom és fújkálom a láncot,és drukkolok hogy minél később kezdjen piroslani az a kis piros lámpa az lcd müszerfalon. na nem az olajnyomásé!
Tegnap tévedtem, lehet, hogy a VFR nemsoká többet fog érni, mert veterán lesz
Újabb kilenceshez van egy eladó tükröm 4000-ért.
azért nem mindenhol de amíg nyárvan és program addíg........
sikerült már hirdetned basi? én szerdán próbálom meg a .de-en, sztán meg lehet az .us-en.van mit eladnom.
Köszi!
Basi2
Phu... valaki szomjas volt.... :)))
sörcinek egy debreceni idill kép, a kukázós-turkálós debreceni CIVIS pógár épp lemaradt, de már alig várta hogy ráugorhasson a szeméthalomra. ez debrecen!
Két fél!
De négy fél helyett eszik!
Ahhoz már tényleg tanker kell!
Kettő blokk van benne talán?
12 körül!
Mennyit eszik a masina?
6 körül kell lenni a fogyasztásnak!
12,49 Euroért ment el!
Lecsúsztunk róla!
Inkább Te is keresd fel Basit egy úszóállításra vagy mire,mielőtt csődbe visz a vasad a fogyasztásával!
Aztán leshetitek egymást az etetőcsúzlival a sarok mögül,ha továbbra is tankert kell tartanod otthon!
90 év múlva jöhetnek addig még egy pár kanyart és egy pár halat kifogok
Az biztos!
De érted is menni fognak!
Ez alól még nem bújt ki senki!