Melandri nagy király Azzal a lesajnált technikával több pontot kanalazott össze, mint Dovizioso gyári Hondával Megérdemelne valami ütősebb gépet. Vagy a Kawa lehetne (már végre) egy kicsit pengébb. Bár a körülmények ismeretében szavunk nem lehet. Go go fekete ló
üdv kanáry! vártam a fejleményt a gyujtáselektronika csere terén,az ac pumpa müködésének a meghatározó gyujtáselektronika--relé--funktion box--valamelyikének a hibája okozhatja,eddig nem volt service manuálom,de most már belemászom azért is.van két kábelkötegem,egybe biztos belemászom és addig keresem amig megnem lesz a hiba.tegnap lementem kapucnyihoz,remélem visszaér pestre.a hütő felment-e a helyére canáry? ami neked van hütő az mennyiben tér el az eredetitől?az alapjárat állítócsavarját tartó kis fület a blokkon egyenesítsd ki mert ugy láttam egy kicsit meggörbült.mielőtt kipróbálod melegítsd addig a motorblokkot hogy bekapcsoljon a hütőventillátor,és lásd hogy visszahűtí-e a hűtővizet, nehogy útközben kelljen ezzel foglalkoznod.
na hali mindenkinek!kész a blokkom,kawaseki megcsinálta!már beraktam be is röffentettük király igy első hallásra.most öltöztetem rakom fel a bazárokat.kawaseki-beraktam az elektronikát de semmi maradt a direktre kötős módszer,úgy ahogy mondtad.a hibát valahol máshol kell keresni. holnap reggel kelek mert készre akarom rakni na meg jó volna menni vele egy próba karikát
Hajnal fél háromkor irogatsz vazze
Ilyenkor már rég alszik minden rendes ember
Kivéve aki piás mint te, vagy aki éccakás
Mivan má mindenki aszik?
keresek sportdobot 2001 es évjáratú zx 9r -re!ha tutdtok valami szép és jó hangú dobot irjátok meg légyszi ide a fórumba4előre is köszi
D.
Kawaszeki mi az a 4 csonk a karbisorom alján?
A mostanival is lassan már így vagyok, hogy mire készen lesz elegem lesz belőle. Ilyen lesz, csak 4 ajtósban:
Abban az időben kibaszott jó motor volt, gyak. az első nagy motorom!
van valakinek 98as zx9r-re sportdobja? a gyárivaé naon buzis hangja van :(
D.
Már kezded megszokni a keményebb futóművet?