Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja,hogy csak biztonsági ember,alias éjjeliőr akarsz ott lenni! Már értem.
azt a 2-3-4 hetet már kibírnám.. addig csak vigyáznék rájuk
Há minek Te?! Leengedted a karodat?!?
na ide szívesen beszabadulnék....
Jó estét?
Hajnal fél háromkor irogatsz vazze
Ilyenkor már rég alszik minden rendes ember
Kivéve aki piás mint te, vagy aki éccakás
Jó estét!
Mivan má mindenki aszik?
Melandri nagy király Azzal a lesajnált technikával több pontot kanalazott össze, mint Dovizioso gyári Hondával Megérdemelne valami ütősebb gépet. Vagy a Kawa lehetne (már végre) egy kicsit pengébb. Bár a körülmények ismeretében szavunk nem lehet. Go go fekete ló
Melandri jól nyomta! 7.
Hellósztok

keresek sportdobot 2001 es évjáratú zx 9r -re!ha tutdtok valami szép és jó hangú dobot irjátok meg légyszi ide a fórumba4előre is köszi
üdv kanáry! vártam a fejleményt a gyujtáselektronika csere terén,az ac pumpa müködésének a meghatározó gyujtáselektronika--relé--funktion box--valamelyikének a hibája okozhatja,eddig nem volt service manuálom,de most már belemászom azért is.van két kábelkötegem,egybe biztos belemászom és addig keresem amig megnem lesz a hiba.tegnap lementem kapucnyihoz,remélem visszaér pestre.a hütő felment-e a helyére canáry? ami neked van hütő az mennyiben tér el az eredetitől?az alapjárat állítócsavarját tartó kis fület a blokkon egyenesítsd ki mert ugy láttam egy kicsit meggörbült.mielőtt kipróbálod melegítsd addig a motorblokkot hogy bekapcsoljon a hütőventillátor,és lásd hogy visszahűtí-e a hűtővizet, nehogy útközben kelljen ezzel foglalkoznod.
Ha kiszedem, nem fogok szopni a fúvókákkal? vagy annyit nem befolyásol a katalizátor?

D.
Fűrészlap és türelem.

Kawaszeki mi az a 4 csonk a karbisorom alján?
Mire készen lett eladtam
A mostanival is lassan már így vagyok, hogy mire készen lesz elegem lesz belőle. Ilyen lesz, csak 4 ajtósban:
2 személlyel csak 180-at bírt 5.-ikben
Abban az időben kibaszott jó motor volt, gyak. az első nagy motorom!
Nagy kaland kiszedni belőle? Szét kell vágni a dobot hozzá? Vagy brutális vagy és "kiütöd" belőle ?
Ki kell venni a szükítőt belőle aztán lesz hangja!
na hali mindenkinek!kész a blokkom,kawaseki megcsinálta!már beraktam be is röffentettük király igy első hallásra.most öltöztetem rakom fel a bazárokat.kawaseki-beraktam az elektronikát de semmi maradt a direktre kötős módszer,úgy ahogy mondtad.a hibát valahol máshol kell keresni. holnap reggel kelek mert készre akarom rakni na meg jó volna menni vele egy próba karikát
milyet?
halli
van valakinek 98as zx9r-re sportdobja? a gyárivaé naon buzis hangja van :(

D.
Jah,és nem is drágán tök jót .
Vettél egy másik 9-est?
Már kezdem,teljesen más motorozni vele.
Örülők neki!
Már kezded megszokni a keményebb futóművet?