Sziasztok, most jottem be ide a forumra, eddig sokat olvastam es nagyon tetszik !
Egy Kawa zx-9R -em van B seria.
pont egy hete mentem vele utoljara, nagyon szepen elsore indult, semmi gond, de ma beinditottam volna es mikor nyomom az indito gombot egy nagyon rovid es halk 'kszt' aztan semmi mintha meghalt volna ! ! !
Akku jo , feszultseg OK 12.8 Volt, kabelek ok, indito gombot kimertem muszerrel Ok, inditomotor kulon raadva arammal szepen forgat !
hogy lehetne kimerni az indito rele-t, mert erre gyanakszok ?! tulajdonkeppen ez nem megy...
Valami otlet ? ?
Én a Balcsira mentem mikor elöjött s ott autó szerelő munka díjal együtt 8 ezret kért 1 db ért. csak az egyik volt szar a másik hibátlan,de ez betudható a sterimob mosásnak azóta nagy nyomásut elfelejtem
Ezt átolvastam vagy 5 szőr, de értjük amit mondasz. Amúgy jogos, a festék is csinálhat ilyet ha olyan hülyék hogy lefestették. Jah.
Ha már mindenkinek ráz meg ilyenek, akkor én is írok.
Nekem nagy sebességnél ha ráfékezek rázkódik be, de nem pumpál. És érdekes ha vissza engedem a féket majd újból ráfékezek néha akkor elkapja jól és faszán rázkódás nélkül fékez. Régebben írtam hogy nagyobb sebességnél kicsit ráz az eleje. Szerintem a kettős szorosan kapcsolatban van egymással.
Véleményem szerint gumi lesz a hibás nálam. Szerintem a gumi üt, lehet nincs jól kicentírozva. Majd ha cserélek elől gumát akkor majd kíváncsi vagyok elmúlik e ez a jelenség.
Egy Kawa zx-9R -em van B seria.
pont egy hete mentem vele utoljara, nagyon szepen elsore indult, semmi gond, de ma beinditottam volna es mikor nyomom az indito gombot egy nagyon rovid es halk 'kszt' aztan semmi mintha meghalt volna ! ! !
Akku jo , feszultseg OK 12.8 Volt, kabelek ok, indito gombot kimertem muszerrel Ok, inditomotor kulon raadva arammal szepen forgat !
hogy lehetne kimerni az indito rele-t, mert erre gyanakszok ?! tulajdonkeppen ez nem megy...
Valami otlet ? ?
Elore is Koszonom.