Sok ilyen motort hirdet sok helyen.2009 es r1 et 800e.Írtam neki mivel telefonszámot többszöri kérésre sem adott.Személyes találkozó csak akkor lehetséges ha utalok neki foglalót a motorra.Google fordítót használ az üzenetekhez
Nem kell széthúzni a blokkot!
Az alsó fogaskereket körülölelő peremből egy vékony fúróheggyel( nem a hegyével,hanem úgymond az oldalával) leszedsz pár tizedet,s máris lefér a lánc!
Én az előzőn így cseréltem! F@sz se húzza szét azért a blokkot,ha más baja nincs!
Puha az anyag,könnyen lejön a "fölösleg"!
Üdvözletem mindenkinek érdekelne nincs valakinek elfekvőben egy ilyen rotor mint ami a képen van 21007-es számmal jelölve, az enyém elég ramatyul néz ki, és sajnos rá kellett jönnöm hogy yári végtelenített vezláncot csak blokkszéthúzással lehet kicserélni
Cakli-pakli 4300 pénz és 10 nap.
Hogy hogy nem,de valaki még ezen is keresett úgy,hogy a postát is ő fizette Hong- Kongból!
Magyarország,én így szeretlek!- mondhatnám.
Na ezek után?Nem csaló?
Ronggyal bedugsz,kitakarsz mindent a forgács miatt és mehet!
Az alsó fogaskereket körülölelő peremből egy vékony fúróheggyel( nem a hegyével,hanem úgymond az oldalával) leszedsz pár tizedet,s máris lefér a lánc!
Én az előzőn így cseréltem! F@sz se húzza szét azért a blokkot,ha más baja nincs!
Puha az anyag,könnyen lejön a "fölösleg"!
A bovden is kibírta,ez is!( a cseréig!)
Már megint itt van a csaló barátunk!
Hogy hogy nem,de valaki még ezen is keresett úgy,hogy a postát is ő fizette Hong- Kongból!
Magyarország,én így szeretlek!- mondhatnám.
http://www.oldmotors.hu/index_...