ilyen lettt a csúszás óta.Írtam hogy jobban durrog mondjuk a durrogást pont nem adja vissza de ma reggel melóból jövet vettem észre hogy elég méretes kék lángokat tud produkálni
Itt kicsi városomban 4-v 5 9 es lakozik,ebből 2 nem motorol 1 srácot látásból ismerem s mikor megvette a gépet beszélgetem vele ez tavaly volt,az idén motoroltam s találkoztunk én leintettem,s kérdeztem tőle gurulunk 1-et ha ráér motorral volt,válasz: őőőő én egyedül szoktam motorozgatni itt a városban,és azóta is egyedül nyomja ilyenkor mi a fa@van ? Éltetek már ilyet táblán kívül még nem találkoztunk.
a 98-99-től kombinált a vízszivattyú és az olajszivattyú. egy tengelyen vannak a külső rész a vízé a belső az olajé.
dobtam volna rá egy 10e-ret hogy meg kérdezed, így legyen ötösöm a lottón.
Ha nem rakom be a szétbontott kilencesbe az első futóművet 10 perc alatt szemen köpöm magam
Adok hozzá mindent!
A gyári fék szinte teljesen hozza a 929 szintjét, pedig azon 330-as tárcsa volt szintén fém fékcsővel, ezen csak 300-as van. Nem panaszkodott még senki az R1 fékre.
Hol élnek ezek?
csak halkan mondom,hogy én ezért 180000-et kapok...
dobtam volna rá egy 10e-ret hogy meg kérdezed, így legyen ötösöm a lottón.
Talán némelyik izzó, esetleg jó!
Én meg lakás börzére megyek, ha kell valami az R1-hez szóljatok!
300-as tárcsával
Adok hozzá mindent!
A gyári fék szinte teljesen hozza a 929 szintjét, pedig azon 330-as tárcsa volt szintén fém fékcsővel, ezen csak 300-as van. Nem panaszkodott még senki az R1 fékre.
Szasztok,,,,,szunda!