a nem szabályzott le az tényleg ott volt, a haver megmutatta. most azonnal cbx 550 főtengelyt és blokkot vagy 10-et azonnal el lehetne adni.müszakilag is érdekes koncepció volt, csa hát cbx alapokon nyugodott a drága, piszok szépen duruzsolt alapjáraton és nekem sító dobokkal eszméletlenül szépen szólt,fájt is érte a szivem mikor elvitték,de tovább kellett lépnem. na húzok kapucnyinak gázbowdent keresni, tegnap 220-nál lehörgött a zx9, jártam már igy én is, sztán csikógázzal irány haza. sztán már ha jól elgémberedett az ujjad a gázbowden huzogatásba némely előzésnél húzol olyat a pillangótengelynek hogy a szemed visszakúszik az agyadba.
az xj 600 diversionnal paráztam esőben, a zx9 metzeler z6-on szakadó esőben is kb 5 centi vízben is hibátlanul úszott.a kawától esőben sem félek,csak a hátsókerék kiforgását és a fékezést kell kontrollálni, a kétdugós féknyereg miatt.
annó cbx 550-el nyomtam,a cimborák is korhű bringákkal. akkor még a polós piros mikulás esőruha volt a sztár,csak nekem nem volt. szakadó esőben kb 200m után érzed hogy a nyakadtól a töködig és a karodon folyik az éltető nedű.300m után már minden mindegy, sokszor mostam ki igy a biker cuccomat,biztos kioldja a többhetes bogárkultúrát a cuccból.tegnap kanáry is mondta hogy micsoda túra cuccal járok, én inkább az esőruhát isteníteném. bár van olyan cimbim aki még mindíg a szerencsére bízza az esős dolgokat.
nemrég a polgármesteri hivatalnál láttam egy bordó B modellt,huhh,a festés ennyit növelne a motor méretein? az én olasz sárgaságom törpicur volt ehhez képest.csak az a gáz ha a sajátomat sárgába bujtatom akkor a nyomorultak a házam elé nyitnak egy irodát és minden eggyes gurulás után a kiskapuban adják a cetlit.tegnap este görbeházánál felvettem az esőruhát,mert komolynak nézett ki az égbolt, sztán csak az eső nyomát láttam,de egy sötét országúton ugordj az esőruhába szitut nem akartam lejátszani.
HÁÁÁÁ lelőttem a dobomat...
Egy kis motorozásra indultam délelőtt, egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy a gondolataimat sem hallom...
Szerencsére a bilincs megtartotta hazáig és csak 15 km-re voltam.
szerencsére motoros cimbi karosszériás felhevtelte...
Yamaka Fj1200-as karbicsek (4 db. CV) alján van 4 kis csonk, kb. résolaj cső menne rá, vagy ezek a gyári légszűrő házra mennének? Fényképet sajna most nem tudok csinálni.
Ezen kívül van még 2 vastag cső azokat is gondolom össze kell kötni a benya szint kiegyenlítés miatt.
http://winziptv.webs.com/live1...
Csak tolni ne kelljen!
majd inkább rád hagyom az enyémet, csak előbb csapjon már végre agyon a villám...
Megnéztem még 1x a szoboszlói kawa linkjét, nem is azt a motort hirdették meg ami a képen van...
http://fiche.ronayers.com/inde...
Egy kis motorozásra indultam délelőtt, egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy a gondolataimat sem hallom...
Szerencsére a bilincs megtartotta hazáig és csak 15 km-re voltam.
szerencsére motoros cimbi karosszériás felhevtelte...
http://www.renaudracing.com/ya...
Ez az?
Ezen kívül van még 2 vastag cső azokat is gondolom össze kell kötni a benya szint kiegyenlítés miatt.
Ezt nem igazán értem. Pontosabban? Vagy kép? Milyen karbi, milyen mi?