Van köztük normális is, de sokan tényleg eszméletlen gecik. Ezért nem kell megállni, mert ha akar, akkor úgyis megbüntet valamiért. Ezért nem szabad elfogadni a csekket, és inkább a feljelentést választani, ott szépen lehet haladni a katonai ügyészség felé, ha alaptalan volt a szabálysértési eljárás kezdeményezése. Legyegyszerűbb visszapakolni kettőt, és elhúzni a picsába.
Múltkor engem egy barom a füstszínű plexi miatt akart megbüntetni 10000Ft-ra, és az agyatlan, címeres marha nem bírta felfogni, hogy annak csupán aerodinamikai szerepe van, nem kell rajta átlátni. Mondtam neki, hogy jelentsen fel, utaltasson be soronkívüli NKH vizsgára, utána találkozunk a bíróságon. Természetesen nem volt más választása, és elengedett.
most jött szólni az 1.1-es gixeres haver hogy debrecenben ki van hajtva minden nyomorult köcsög rendőr és csak kifejezetten a motorosokat basztatják, beszélt egy gyári gsxr 600-as csávóval akit a nyomorultak mindenért megakartak büntetni, még az eredeti kormányért is.
pipifax te kávés pikliből tárazod azt a nemes nedűt, és mi az az antikvárium a televizsoner tetején, aha azért vettél B KAWÁT hogy ha antikká válik felteszed a tv tetejére. és pipifax becsapod a gyomrodat, kávéadagolóbol alkoholt iszol.most te bünteted magad vagy élteted?
köszönöm a hozzászólásaitokat váltó ügyben!egyre inkább ugy látom,hogy a láncnál lesz valami,mert nézegettem a váltó rajzát,és nem nagyon tud fog lepattanni szerintem,mert nem olyan mint egy tolófogaskerekes váltómü,hisz itt körmök kapcsolódnak,a fogaskerekek mindig kapcsolatban vannak egymással,tehát nem tud az lenni,hogy félig összekapcsolódott kerék lekap egy fogat...
a csapágynak is kicsi a valószinüsége,mert egy kétsoros golyós csapágy van a lánckerék mögött,nem hinném,hogy az ment tönkre!kizárni semmit sem lehet,persze!majd megnézem,addig tényleg csak találgatás....
FIGYELEM! A képen látható rendkívűl veszélyes mutatvány utánzása életveszélyes.
Ezt a produkciót, kizárólag edzett, több tíz éve a műfajban jártas emberek végezhetik.
Az alkohol látás, hallászavarokat, egyensúlyvesztést okoz. Pusztítja az idegsejteket, károsítja a májat. Halucinációt okozhat és egyes emberekből, akár sírást, akár agresszívitást, válthat ki.
Fokozza a bátorságot, ami sokszor közlekedési tragédiákhoz, családi botrányokhoz vezethet.
Ha a képen látható személy hasonlít valamelyik fórumostaghoz, az csakis kizárólag a véletlen műve lehet.
Na te vagy az én emberem Csimbimotó. Szal. Van négy meggyfám. Minden évben az asszony leszedi a barátnőivel. aztán lesz belőlle befőtt, meg leves. Na én évente kb. kétszer eszek meggylevest, bogyó formájában meg eggyáltalán nem szeretem. Csak fagyasztgatjuk a maradékot, meg rakosgatjuk ide-oda, télen meg kiba..om a pics.ba, mert kell a hely a disznótorhoz. Szóval lényeg a lényeg, megmondtam, most bor lesz belőle /mivel a gatyát én hordom itthon/ De nem úgy sikerült ahogy szerettem volna. Ütni üt ez rendessen, de koránt nem olyan édes, mint amilyennek én szerettem volna. Egy haver instrukciói alapján csináltuk, lett vagy 80 liter. Az interneten is olvastam a csemege meggybor készítést, de hót ellenkezőjéről beszél mindegyik cikk. Nincs egyforma igaszság.
Szal, arra kérnélek, írd már le lépésről-lépésre, hogy te hogy csinálod, azt a lépést, hogy szedjük le a fáról a meggyet, azt átugorhatjuk
Köszi vasárnap du. vagy este elolvasnám
Az oldalidomot nem sikerült felraknom, mert kiesett a menet abból a bisz-basz-ból, ja meg el is tört az a bolha vagy mi fene, amibe egy anya van benne. Ha lenne heggesztőm odabiggyesztenék egy hatos anyát, de az én házam nem lakatos műhely ezért nincs minden sarokban egy heggesztőtrafó.
Ha netán valakinek a csavarosdobozába van ilyen és úgyis kerülgeti évek óta, az megszánhatna és küldhetne egy marékkal borítékban. /grátisz gondoltam/
ha már megkérdezted válaszolok! van sárvédőm, az a feka műanyag, de az 00-01-es ről lett levéve,ami az akkut is tartja, javitott állapotú de pont az akkutartója miatt hagytam meg.a haver feltette a 98-asára és arra is jó lett,de más a rögzítése a 98-99-nek mint a 00-01-nek a tápszivattyúnál. na szóval nekem is van hozzá undertailom-mint basinak- csak az én fajtámnak csak a sárvédő azon részét kell lemetélni ami a rendszámot tartja,tehát megmarad neked a 9-es ülés alatti csomagtere+ a minden biz basz rögzítésére szolgáló feka müanyag, amit az undertail teljes egészében eltakar csak az akkutartóból vígyorog ki némi feka rész. a rendszámtáblavilágítás helye ki van vágva belőle, az ok,csak van egy kis kiálló rész hátul amire tudod rögzíteni a rendszámtartót vagy az indexet. nekem sztán mindegy hogy a basi-ét választod vagy az enyémet, a lényeg hogy tetszedjen neked. a haver feltette az enyémet, pardon én felszereltem neki, de sztán bejött neki mert megmaradt az ülés alatti csomagtartó, mondjuk mindegy sztem melyik kerül fel, ha lefesteted és még rax bele 2db ledet kutyajól néz ki bármelyik a koromfeka helyett.
Múltkor engem egy barom a füstszínű plexi miatt akart megbüntetni 10000Ft-ra, és az agyatlan, címeres marha nem bírta felfogni, hogy annak csupán aerodinamikai szerepe van, nem kell rajta átlátni. Mondtam neki, hogy jelentsen fel, utaltasson be soronkívüli NKH vizsgára, utána találkozunk a bíróságon. Természetesen nem volt más választása, és elengedett.