Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Srácok!
Ha közlekedési jogvédelemben segítségre szükséget éreztek magatokban keressetek meg! Bármikor! Csak lehetőleg még a "baj" előtt :))
h.daniel1975@gmail.com
Írjatok és felhívlak!
Hali!
Motor! Az meg mi?

Tényleg, meséltem már, hogy beütöttem a fejem?
A vége:
Alakult:
A kezdet!
A wide body kit (végigjátszottam az nfs undergroundot) kb 1 hónap meló volt, de ezzel párhuzamosan ment bele az állítható recaro (jobb 1 fix), az ültetés, illetve a kemény rugók. Bene volt elég hamar a fordulatszám mérős óracsoport is, ebben az egy hónapban már a beszerzés is benne volt. Ezeket egyedül csináltam. Aztán 2 hónapig állt a barátomnál (csak egyedül szeret dolgozni), de már nem nem bírtam tovább, tegnap odamentem és be is fejeztük a motor beépítését, dálután kezdtük este tízkor már kapart. Ma csináltam bele a szívócsöveket a 4 fjr karbihoz. Szerencsém volt, mert az audi és a hangvilla is 36-os torok átmérővel dolgozik. A hétvége pihi, majd hétfőn meglátjuk, hogy kell e fúvókát fúrni. Egyenlőre légszűrő nélkül hajtom majd, fjr gyári cuccra vadászom.

Pls. help: a karbi alján van 4 nagyon vékony csonk. Azokat párban össze kell kötni?

A régi skodáról tudok feltenni pár szemetet, az szép volt, ez meg jó lesz.
Hajdúszoboszlón kék kilences tűzőnapon várakozva negyed kettő körül hajdúszovát felé vezető úton valaki közülünk? Szürke hiace-ból sasoltam, de nem álltam meg mert sietnem kelett.
2003-ban és 2009-ben műtöttek az Amerikai úti klinkán. Idén éreztem, hogy kezd kialakulni a harmadik, ezt most nem vártam meg, hanem heti rendszerességgel, március óta gyógymasszőrhöz járok. KOP-KOP, ez a számítógépasztal volt amin most kopogtam le, hogy azóta nagyából rendben vagyok. De ha nincs folyamatosan karbantartva a hátam, bizony ez kiújul, mert hajlamom van rá
Inni, kefélni tudok, remélem jimy jóvoltából, hamarossan elkészül a nidzsa velorexem mi bajom lehet
Remélem elég kielégítő volt a válasz
Én arra gondoltam, mivel jimy úgy sem szeret motorozni/különben nem nyáron szedte volna atomjaira a gépét/
elkérek tőle néhány alap dolgot, amiből kettő kell, mint lámpák és hasonló páros szervek
Ő már úgy sem tudná a sajátját összerakni, legalább feláldozza egy nemes cél érdekében
Mi ujság papi?Van lóvé kajára,meg benyára?
kapucnyit keresem, találkozunk szolnoknál?
Bazzeg en nem tudom, hogy a Hozzad hasonlo megszallottak ezt hogy csinaljak. Ennyi idom nekem sosincs. 3 honap alatt nem tudnek megcsinalni egy Skodat. Kepeket varjuk, videot a jutubra.
műtötték a gerincsérved vagy kigyógytornáztattad.tünetmentes vagy időnként kiújúl.
Csak ne legyél olyan gyökér, mint a srác, hogy az eredeti kapcsolókat használd fel
Vettem 2 db. 200 Ft-os T elosztót és most már működik, csak az 1.6-os motornak kevés az 1.1-es karbi.
Kapott egy motor kipufogót, így jó a hangja is. Ha rajta lesz a 4 karbi csinálok róla képeket (akkor már félig motor lesz).
Átalakítatom az enyémet én is ilyenre Két gerincsérv után, már nem mindig szívessen fexek a plexi mőgé.
Ez úgy is olyan rokkantkocsics stílus
Pont nekem való
A végén hogy sikerült megoldani a tápot?
Itt a belső:
Audi motorral?
A blues Company tényleg jó volt, a többi felejthető.

Kész lett a Skodám, ma már 3 hónap után végre megjárathattam. Holnap jó lenne felrakni rá az FJ1200 karbi sorát. Ha tud valaki légszűrőházat hozzá, vagy 4 sport szűrőt jelezze nekem!
már vagy két éve hogy egy fószer és kis dalos csapata úgy hajnali 2 körül beül a termál medanszijéba és megénekelteti az ott tikkadó rájdereket.azt nem vágom hogy honnan jöttek, de hangszalagrekedésig nyomják az tuti.én csütörtökön déltől nyomtam ott a bulit, a gsxr 1000 cimborát mata részegen pörgettük a termálvízben körbe-körbe a békési cimboráival.csütörtökön a platós bandák valami batteri meg egy turkevei banda elég jól felkavarta a hangulatot ott kint az utcán. bítricsét láttam , a zorall kiesett pedig két jó macskájuk van. a dogs kritikán aluli volt. a 636-os havernek teccett a blus kompany, na meg a kispirics az tuti volt.az ossiánról csak annyit hogy jót muzsikáltak,én még megvártam pálinka zenekart is, ők még legalább a közönségnek nyomják és addig amíg kell.
ZX 9 R '98-'02 K&N légszűrő
9000 FT
Ez is valami
Elolvasta az apró betűs részt az usermanual-ba.
És megcsinálta!
a használtautó.hu zx9 második hirdetése egy 99-es ződ/papagáj színben is vacsi jó vétel lehet.üléstől előre minden más színü,pazar kislibaződ szín, és a hirdetőnek nem tűnik fel mikó felteszí élesbe a hirdetést hogy sántít a motor állapota: kicsit bogárkarcos vót hát átköpettük egy víkonysorral.ember, ez egy fos, libafos,de amíg szarvan veréb is van!