Én ezt nem viccnek szántam,nagyon is komolyan gondoltam!Egy használt dolog vételi kísérleténél mindig legyen az ember maximálisan bizalmatlan!Én legalábbis ezt vallom!Kevesebb meglepetés érheti az embert.
hali kawaszeki menyiért adnád az oldal idomokat mert érdekelne ha minden igaz ezen a héten vagy jövőhéten megjön a lé a biztosítótól
esetleg nem tudol még fejidomot és hasidomot meg azt a vé alakú idomot 98-99 zx 9re szerintem mi is találkoztunk kisújon nem te jötél a vfr-el zöldszínű berik ruhában
és még volt pörgés is rendesen!de nem szeretnék több képet feltenni mert ezek megnyúznak az száz. van még két plexim egy 94-97-esre és egy 98-99-re de azt már valaki kinézte magának. van 98-01-ig jobb bal oldalidom zx9-re.
hali jimmi! ma vagy holnap budapestre megyek, ha érdekel még a kuplungtartály karral akkor felviszem. valamelyik m3 bevezető benyakut, vagy az érdi tescó parkoló nekem megfelel, pestre megyek de hogy hová nem tom, az holnap derül ki. a kisúji parti nekem teccet meg a havernek is.
E-bay-en hogy tudok hirdetni?
Kinek van itt kék kawája? Lenne hozzá egy jóóóóó sityakom (20kFt)
http://totalbike.hu/tesztek/schuberth_co/
esetleg nem tudol még fejidomot és hasidomot meg azt a vé alakú idomot 98-99 zx 9re szerintem mi is találkoztunk kisújon nem te jötél a vfr-el zöldszínű berik ruhában
Kawaszeki adtlapcsimon vancsi telcsiszámcsi csörrincsmegcsi felhívcsizlek.
Megtelcsizzük és talcsizunk.
Köszcsi
Néztem fotóid, nem láttam mocit gondoltam a Tiéd.
Bocsi