Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is,de a forma így százszor jobb mint gyárilag,színtől függetlenül!
Mekkora a sityak?
Szép, de túl kék nekem!
Nekem is bejön nagyon!
Ez a tízes így szép,ha azokat az ormótlan dobokat lehajítják az ülés alól,és a helyére teszik a pufót!
Na ő lenne az! MRA márkájú!
Már megtapasztaltam. Ha pl. le van merülve az akku, és csak fel kell tölteni akkor cella zárlatos, stb.

E-bay-en hogy tudok hirdetni?
Én ezt nem viccnek szántam,nagyon is komolyan gondoltam!Egy használt dolog vételi kísérleténél mindig legyen az ember maximálisan bizalmatlan!Én legalábbis ezt vallom!Kevesebb meglepetés érheti az embert.
Ha a hirdetésben nem mondott igazat, akkor mit várhatok. Megkérdezem, hogy eszi-e az olajat, vagy hengerfejes-e mit mond?! Eleve olaszból jött be...

Kinek van itt kék kawája? Lenne hozzá egy jóóóóó sityakom (20kFt)
http://totalbike.hu/tesztek/schuberth_co/
hali kawaszeki menyiért adnád az oldal idomokat mert érdekelne ha minden igaz ezen a héten vagy jövőhéten megjön a lé a biztosítótól
esetleg nem tudol még fejidomot és hasidomot meg azt a vé alakú idomot 98-99 zx 9re szerintem mi is találkoztunk kisújon nem te jötél a vfr-el zöldszínű berik ruhában
Hali!
Kawaszeki adtlapcsimon vancsi telcsiszámcsi csörrincsmegcsi felhívcsizlek.
Megtelcsizzük és talcsizunk.

Köszcsi
Fő a bizalmatlanság!
Az, este megnézem, leírom, hogy milyen. Enyhe előítélettel közelítek felé...
ezért talán nem b@sznak meg ,de ezt tán odabasz. ahhogy a cimborám mondaná :használtmotor.hu
és még volt pörgés is rendesen!de nem szeretnék több képet feltenni mert ezek megnyúznak az száz. van még két plexim egy 94-97-esre és egy 98-99-re de azt már valaki kinézte magának. van 98-01-ig jobb bal oldalidom zx9-re.
hali jimmi! ma vagy holnap budapestre megyek, ha érdekel még a kuplungtartály karral akkor felviszem. valamelyik m3 bevezető benyakut, vagy az érdi tescó parkoló nekem megfelel, pestre megyek de hogy hová nem tom, az holnap derül ki. a kisúji parti nekem teccet meg a havernek is.
Én úgy emlékszem Olasz.
Átkúrós hirdetés. Felhívtam+rendszám! Ráadásul szerintem amcsi modell+lámpák stb.
Nyet problem.
Hali FehérCápa!
Néztem fotóid, nem láttam mocit gondoltam a Tiéd.
Bocsi
Tessék elhatárolódni! Illetve elhatározódni!