Totál műszál, de kényelmes pamut hatású. Pillanatok alatt megszáradsz.
Nem egy polár pulcsi, de nem is érzem azt a hűvöst amit a bőrkabát befelé lead. A szél ezen is átfúj, arra ott a bőr, hogy védjen.
Haverok a kordúra kabátban izzadnak mint a ló, engem meg f@szán komfortosan tart a cucc. Azé a menetszél jól letudja hűteni a bőrrucit. A márkát nem tom, de fullos drága hegymászós cucc,
ákciós vót me kifutott. Asszem 6-7000 nadrággal eggyütt.
csá! szóval mi a tapasztalatod,milyen vastag a cucc ,ha megvetted már ,vagy hogy mi a márka amit keressek,mennyire meleg, szellőzik-e rendesen. hm ez rossz kérdés vót, az enyém vajmi moto gp gúnya, egy kibaszott zseb nincs rajta, ebben nem hagyod benne a teli tárcád.és a hajlatoknál nincs bőr benne, csak elasztikus szövet, a dzseki meg olyan apró lyukas mint a volt zsigulik tetőkárpitja.és ha beleizzadsz amint kiértél a városból, kb 10km-ig nó full gáz, csak csordogálás a forgalommal mert addig csak száritkozol.
Hali!
Aláöltözettel kapcsolatban csak annyit, én bementem a decatlonba,
de szerintem bármi sportszeres megteszi. Mondtam eladónak motorozom, fázom a bőrruciba, kéne valami vékony szerkó alá, mutatott cuccot tök ugyan az mint a motoros bolti, csak 1/4 pízé.
így igaz, ez igy csak találgatás, jól beszél a basi! de ti ketten kynorptor és klacko talizhatnátok is és akkor össze lehetne vetni a két motor bibijét,előny kynorptornál ő már szedte szét a kpl. váltót.kismenő haver még csak a kuplungnál tart,azt tudta lealázni, de fejlődhet a következő fok neki is a váltó lehet.
ejnye pipifax te háttal ülsz még a sz.gépnek is, mi itt irtunk rólad becses dolgokat a fórumon,remélem a kawán nem háttal ültél amikor az ominózus lefekvés megesett, és a horgásztavon sem illik a hátadat mutogatni a halaknak vs arra fogni hogy nem volt kapás. megtiszteltél hogy nekem címezted eme kis szösszeneted, kösz az elismerést a gunyámra, csak hogy a francba béleljem ki ha jőnek hidegebb napok is, és még nem futott össze az aláöltöző szerkóra a zsuga? a haver engem is hívott pecázni,én is ismerem a horgászat szabályait,amikor még t@konnyal ettem a zsíroskenyeret akkor oltották belém a pecázás alapjait a holt-szamoson tunyogmatolcsnál, igen valahol ott tirpákia szélén. nekem is van kék kiskönyvem, igaz kettő is, miért is ? mintha én is egy régi magyar filmben hallottam volna neves színész szájából azt hogy" MINDIG VAN MÁSIK, VAN MÁSIK"
A 2. és 3. sebességi fokozatnak más a léptetővillája! Azaz a másodikat és a harmadikat nem ugyan az a léptetővilla működteti! Sőt nem is egymás mellett vannak a fogaskerekek! Tehát nem tartom valószínűnek hogy fogaskerék-kapcsolóköröm lenne a hiba s nem is léptetővilla! Talán a kukactengelynek becézett vezérlő tengely lehet megkopva vagy azon az állásrögzítő lehet lelazulva !
De pontosabb képet akkor kapsz ha szét van döntve! Ezer+ 1 hiba lehet!Így csak találgatni lehet!
Sztem szedd le a kartert, úgy rá tudsz nézni a váltó mechanikára. Egy kis bontással-kuplung le, léptetőtengely ki-szemrevételezéssel a váltóra is rálátsz. Nem tudom, hogy le lehet e törve a fogból, mert sztem ha egy kis fémdarab oda bekerül, az egész váltót megenné rövid idő alatt. Szedd le az alját, ahhoz nem kell a blokkot se kiszedni és nézz rá sztem. Úgy biztosabb képet fogsz kapni.
meggy bor az az igazi lassan kezdtem agódni hogy senki se tudja hogy mitöl lehet a falnak menni haveral mi is csináljuk má vagy négy éve mi is pont ma fejtetük át 3-ra meg vagy 30 litert má föl szívtunk a púpunkba
amúgy azt mongyák hogy meg lehet őrűlni tőle
Na Na Na nem ér ám poénkodni a hátam mögött kedves fórumos társaim. tegnap csak azért nem voltam, mert a meggybort fejtettem, ma meg szerelem az oldalidomot, de nem festetem le, érheti azt még baj Meg pakolom a cuccaimat. Ja nem azért mert kidobott az asszony, hanem mert megyek hétvégére pecázni. (nálunk én hordom a gatyát )
Kawaseki veled mi történt már nem köröznek?
Hogy így fel merteted tenni a fotódat?
Drága fórumos társaim segítsetek már melyik filmbe volt az a mondtat (mert ez jutott eszembe amikor Kawaszeki fotóját megláttam) " - Nem szép ember, de gavallér"
Egyébként gratula a Berikhez csak azt tudnám, hogy a francba fog passzolni a piros vfr-hez?
Na mára ennyi időm volt, majd holnap lehet indulás előtt benézek
Szasztok
Azt úgy is látod majd hogy hol kell elvágni!
A z a legjobb ha tudsz csinálni egy dobozt az akkunak!