Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

'98-'01 ig jó!
Azt úgy is látod majd hogy hol kell elvágni!
A z a legjobb ha tudsz csinálni egy dobozt az akkunak!
Basi2 ágytálat is csinálsz?
Ja! Meg ez a 98-99-esre való?
Akkor elvileg ott elvágom az eredetit, ameddig beér az üvegszálas és meg van oldva?
Én tudok! De az akkunak kell egy tartót csinálni vagy szétvágod az eredetit! 10000 Ft üvegszálas!
Totál műszál, de kényelmes pamut hatású. Pillanatok alatt megszáradsz.
Nem egy polár pulcsi, de nem is érzem azt a hűvöst amit a bőrkabát befelé lead. A szél ezen is átfúj, arra ott a bőr, hogy védjen.
Haverok a kordúra kabátban izzadnak mint a ló, engem meg f@szán komfortosan tart a cucc. Azé a menetszél jól letudja hűteni a bőrrucit. A márkát nem tom, de fullos drága hegymászós cucc,
ákciós vót me kifutott. Asszem 6-7000 nadrággal eggyütt.
Szeva!
Hátsó sárvédőre (alsó fekete műanyag komplett, ami a rendszámot is tartja, meg akkut) tudsz mondani árat!
csá! szóval mi a tapasztalatod,milyen vastag a cucc ,ha megvetted már ,vagy hogy mi a márka amit keressek,mennyire meleg, szellőzik-e rendesen. hm ez rossz kérdés vót, az enyém vajmi moto gp gúnya, egy kibaszott zseb nincs rajta, ebben nem hagyod benne a teli tárcád.és a hajlatoknál nincs bőr benne, csak elasztikus szövet, a dzseki meg olyan apró lyukas mint a volt zsigulik tetőkárpitja.és ha beleizzadsz amint kiértél a városból, kb 10km-ig nó full gáz, csak csordogálás a forgalommal mert addig csak száritkozol.
Hali!
Aláöltözettel kapcsolatban csak annyit, én bementem a decatlonba,
de szerintem bármi sportszeres megteszi. Mondtam eladónak motorozom, fázom a bőrruciba, kéne valami vékony szerkó alá, mutatott cuccot tök ugyan az mint a motoros bolti, csak 1/4 pízé.
így igaz, ez igy csak találgatás, jól beszél a basi! de ti ketten kynorptor és klacko talizhatnátok is és akkor össze lehetne vetni a két motor bibijét,előny kynorptornál ő már szedte szét a kpl. váltót.kismenő haver még csak a kuplungnál tart,azt tudta lealázni, de fejlődhet a következő fok neki is a váltó lehet.
a kép mindíg a kép marad le!
ejnye pipifax te háttal ülsz még a sz.gépnek is, mi itt irtunk rólad becses dolgokat a fórumon,remélem a kawán nem háttal ültél amikor az ominózus lefekvés megesett, és a horgásztavon sem illik a hátadat mutogatni a halaknak vs arra fogni hogy nem volt kapás. megtiszteltél hogy nekem címezted eme kis szösszeneted, kösz az elismerést a gunyámra, csak hogy a francba béleljem ki ha jőnek hidegebb napok is, és még nem futott össze az aláöltöző szerkóra a zsuga? a haver engem is hívott pecázni,én is ismerem a horgászat szabályait,amikor még t@konnyal ettem a zsíroskenyeret akkor oltották belém a pecázás alapjait a holt-szamoson tunyogmatolcsnál, igen valahol ott tirpákia szélén. nekem is van kék kiskönyvem, igaz kettő is, miért is ? mintha én is egy régi magyar filmben hallottam volna neves színész szájából azt hogy" MINDIG VAN MÁSIK, VAN MÁSIK"
A 2. és 3. sebességi fokozatnak más a léptetővillája! Azaz a másodikat és a harmadikat nem ugyan az a léptetővilla működteti! Sőt nem is egymás mellett vannak a fogaskerekek! Tehát nem tartom valószínűnek hogy fogaskerék-kapcsolóköröm lenne a hiba s nem is léptetővilla! Talán a kukactengelynek becézett vezérlő tengely lehet megkopva vagy azon az állásrögzítő lehet lelazulva !
De pontosabb képet akkor kapsz ha szét van döntve! Ezer+ 1 hiba lehet!Így csak találgatni lehet!
Az a gyanús, hogy amint mondtad, csak 2-3ban csinálja. Bár lehet, hgoy a lánckerekeden megugrana a lánc?
Sztem szedd le a kartert, úgy rá tudsz nézni a váltó mechanikára. Egy kis bontással-kuplung le, léptetőtengely ki-szemrevételezéssel a váltóra is rálátsz. Nem tudom, hogy le lehet e törve a fogból, mert sztem ha egy kis fémdarab oda bekerül, az egész váltót megenné rövid idő alatt. Szedd le az alját, ahhoz nem kell a blokkot se kiszedni és nézz rá sztem. Úgy biztosabb képet fogsz kapni.
meggy bor az az igazi lassan kezdtem agódni hogy senki se tudja hogy mitöl lehet a falnak menni haveral mi is csináljuk má vagy négy éve mi is pont ma fejtetük át 3-ra meg vagy 30 litert má föl szívtunk a púpunkba
amúgy azt mongyák hogy meg lehet őrűlni tőle
Hali!
Indul a bakterház.
"Buga Józsi nem szép ember, de gavallér...
Ilyen gyorsan sikerült feltörnöd a gyerekzárat a számítógépeden?!
Akkor Te okosabb vagy mint egy ötödikes!
Na Na Na nem ér ám poénkodni a hátam mögött kedves fórumos társaim. tegnap csak azért nem voltam, mert a meggybort fejtettem, ma meg szerelem az oldalidomot, de nem festetem le, érheti azt még baj Meg pakolom a cuccaimat. Ja nem azért mert kidobott az asszony, hanem mert megyek hétvégére pecázni. (nálunk én hordom a gatyát )

Kawaseki veled mi történt már nem köröznek?
Hogy így fel merteted tenni a fotódat?

Drága fórumos társaim segítsetek már melyik filmbe volt az a mondtat (mert ez jutott eszembe amikor Kawaszeki fotóját megláttam) " - Nem szép ember, de gavallér"

Egyébként gratula a Berikhez csak azt tudnám, hogy a francba fog passzolni a piros vfr-hez?

Na mára ennyi időm volt, majd holnap lehet indulás előtt benézek
Szasztok
Köszi Basi2!

Jöhet.
Halli! 20 fontért van egy balos tükör az angoloknál!
Postaköltséggel!
+ 5 euro átutalási költség!
Palacsintázni mentem!
elérhetőségem az adatlapomon!