Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Éppen most akartam ugyanezt beírni!
Mi van döglődik a topic?
Vader és Kawaszeki ott volt.
Szar volt a kihangosítás, kb. a 4.-ik koncert után elég rekedtes volt a hangja, és sugárzott belőlük, hogy megélhetési zenét csinálnak
Csá!
Fórumról valakivel találkoztál ?
Mentem volna én is de más elfoglaltságom volt
Ossiánnal mi baj, azt szeressük...
Köszönöm!

Kisúj egy kicsit csalódás volt. Elég kevés kilences volt, a zenekarok nagy része katasztrófa volt. Nagyon rá voltam készülve az Ossiánra, aztán a 4.-ik szám után elmentünk pakolni.
Hali!
Basi2 csinálsz üléspúpot 97-es zx9r-re, ára?

Köszi
Évjárat mindegy, k-jetronic rendszert keress. Kb. 81-86-ig csinálták, azért piti pénz. A tápszivattyú drága, az meg van neked.
Gyerünk Kisújszállásra! A kawával megyek!
Ilyen cucc kell nekem, de helyi bontós hülyének néz. Évjáratot tudnál nekem adni?
Azt kihagytam, hogy a rugó előfeszítés állítható, tehát egy megfelelő órával be is tudod lőni, mennyinél nyisson a visszafolyó ág.
Volt K-Jetronic-os Audim, ott az "elosztó" (nem jut eszembe a neve, ahonnan mennek a szívócsőbe a csövek) előtt volt egy rugó+golyós nyomásszabályzó, a felesleges nyomás ment vissza a tankba. Szerintem bontóban találsz fillérekért. Gti Golf-ban is ilyen van, ami még K-Jetronic.
Ez akkor valszeg olyan ac ami hengerenkénti injektoros autóhoz van, tegyél bele olyat ami központihoz van annak kisebb a nyomása.
Sima T ág van benne, én egy nyomás kapcsolóra gondoltam.
Nagyon sokat tol a pumpa. Újnyi vastag csövet 1m magasról 1 másodperc alatt teleszívott! Tuningosok szeretnék
Ez nagyon király
Én is hasonlóan jártam. Állok a zebránál (tecsó DB). Nézek minden felé, hogy hol verik felfele légkalapáccsal a betont. Sehol semmi. Egyszer csak megláttam egy piros motort, ami akkor még csak állt...
Ne is mondd! A minap ismet elkovettem azt a hibat, hogy kozel mentem egy Monsterhez. Az a motor egy rossz vicc.
A felesleges benzint visszavezeted a tankba? A skodánál ugye csak egy benzin cső van, ha megtelik a karbi az ac ugyanúgy nyom és ha nincs elvezetés szétnyomja amit szétnyomott. De rakhatsz be pluszba még nyomásszabályzót is.
Nekem nem jött be a Fusch olaj kb kétszer annyit evett belőle mint a másik fajtából.
Ducati? Ja tudom már az amelyik eszi a cipőfűzőt?
Akkor az úgyis van, én kérek elnézést
Hali!
Réges régen, egy messzi távoli piroslámpánál....
kétségbe esetten nézegettem a motorom, rázogattam,
mire mellettem a ducatis asszongya: Te mekkora bunkó vagy.
Ennyit a csörgésről.
Ezt hogy érted?
GSX-R 600 topicban ez erősen él.
ok elhiszem
Fűrészporral segíthetsz a dolgon (+10 Ft)

Vigasztalásképen mondanám, hogy még az életben nem volt megfigyelhető semmiféle akusztikai változás olajminőség és/vagy márkától függően egyik mocimba sem. Nekem ez ilyen urban legend kategória, vagy kurva rossz a hallásom Vagy nem érdekel túlságosan