Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neked ment volna a valasz...
Az lehet. Engem nem erdekel, mert zold. Barki viheti.
Tudomásom szerint erre az árra még rájön a reg.adó és a forgalomba helyezés is.Nemrégen még így hirdette ha jól emlékszem!Mondjuk még akkor sem rossz!
jimy_L, a hirdetes nem az enyem, ez nem az en motorom. Csak felhivtam ra seducertt figyelmet, mert O akar Ninjat venni ujra. En meg nem hataroztam el magam Ninja ugyben, viszont a Yamahat elcserelnem a kepen lathatora. Persze a gazdaja hulye lenne elcserelni...
Hali!
Cápa mire cserélnéd, a gépet?
Mennyi a kilóméter ami van benne?
seducertt! Ez Rad var!
Mit szólnátok egy közös guruláshoz szombaton? Miskolc-Lilafüred-Eger-Mátra-3-as-haza útvonalon? Ebben lenne 2 nagyon borogatós szakasz, a hármason meg engedd el a hajam
Oké,köszi!
De úgy rémlik, h ez elég sötét!
Holnapra megnézem neked, mert elvan pakolva vagy 4 éve ! Meg rakok fel róla képeket is!
Milyen márka?Bubis?Vagy csak sima?
Sötétített jobb volna,azé szeretnék látni valamit mögülle.
Szeva! Nekem van egy sötét plekóm, ha érdekel!
Én nem tudom, így vettem a szörnyet.
Na baszod,hát ez nem jó hír!
Nem mintha sürgős lenne,csak kérdeztem!
Ha gondolod maradhat még,főleg ha tudsz menni Erdélybe!
Kezdem megszokni a sötét plekót,lehet hogy beruházok egyre.
Drága mi?Bontóba,vagy máshol keressem ha úgy alakul?
Csövi!
Azóta sem, fater Van egy csomó gáz körülöttem, elköltöztem otthonról, nincs lóvém enni se, nemhogy tankolni , csak a kamera miatt meg... Eléggé útálom már ezt. Még a végén el kell menjek dolgozni. Ha gondolod, valamikor összefuthatunk visszacserélni, de inkább hétvége felé lenne jó nekem. Legfeljebb, ha úgy alakulnának a dolgaim, hogy tudok menni Erdélybe, visszakunyerálom
Sörci papa videóztál már azóta?
Csere vissza?Mikóóóó?
Köszi!
Hali púptémán már rajta vagyok! Nekem is kell!
Héten tudom küldeni a sárvédőt!
élesztéséhez
fel
topic
a
kell
ez
Hali!