Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

áfával nem tuc mit csinálni az avulásba bele lehetne kötni de nekmem nincs energiám ezekel a buzikal küzdeni ezaz ország már csak ilyen trágya marad
na ha itt tartunk ha kifizetek ezek a buzik érdekel fej idom oldalsó idomok has idom és az a v alakú idom elől azok a rácsok a ram air-re és ha valaki tud ócsón generátor fedelet de szerintem az ki javítom idom csak műanyag érdekel és lesz nekem eladó oldal idomok fej idom hasidom üvegszálas javított fej idom 20 ezer oldal idomok 12 ezer hasidom 10 ezer
Felejtős.
nem 40% amortizáció 25% áfa
Hali!
Csimbi a többi a banké, vagy valaki lenyeli?
Ügyvéd kellett hozzá. -50 000Ft.
és hogy
haszabad érdeklődni
Mer hogy? Nekem a 600 000-es káromra elsőre 150-et akartak fizetni. Avultatás meg kurvaanyja címén. Aztán a végén 450 lett belőle.
mégse let totalkár 4000 forint híján 696000 forint kár let bene új alkatrészel számolva csúnyadolgokat tud csinálni egy labrador de énis bene ja és hozáteszem eből az öszegből én megkapok 238000 forintot
Hali!
Kynorptor, bontók ahol nagy valószínűséggel kapsz:
06209745559, 06209238057.
Szia kino... hívd fel a sugo-motors kft nekik van én ma rendeltem tőlük
Hali!
Mizu, mindenki megsértődött
Egy kutyától totálkár?

Valami ilyesmi utött el? http://www.youtube.com/watch?v...
jobban jársz ha újat veszel jó álapotút szinte lehetetlen találni mind ragasztot vagy javítot [ hegeszteni nem jól lehet a magas magnézium tartalom miatt ] az új ára 99-hez 41320 ft áfával cegléden azt monták egy hét mire meg jön nem olcsó de új tiedhez is eben az árban lehet +- 5000
Sziasztok!

Nincs véletlen valakinek 2002-es ZX9 re való generátorfedél?
ott a pont
Nekem a szürke 310 (volt), én nyertem...
Nálam pont fordítva volt, pont túlságosan rásegített a dőlésre...

A 2CT gumi elment, vannak még vágott slickek (120/190) 4,6-8eFt.
2001-töl (E2) 280-as
Hali!
Kawaszeki írd meg légyszi, mennyibe kerül igy is, úgy is.
Sőt, ha van ehhez való kuplungkarod az is érdekel.
KÖSZÖNÖM!
de, igazad van, a fejidomtartó konzolja visz tükörtartó nélküli lessz, igy értettem volna, a müszi az tényleg 00-01-es, de a motor az zx9cca motorkódu.
Ez nem egy '00-'01-es E modell műszeregysége?A 2002-esbe már csak 280 van firkálva.
szétkaptam egy blokkot mint bohóc a meséskönyvet,váltó,olajszivattyú,kuplung,hengersor,
hengerfej, valakinek esetleg kellhet valami?
Vagy örömében. Magyar ember mindig talál vmi okot az ivásra
4 napig folyamatosan inni fogsz csimbimot, legénybúcsú vagy motoros buli, vagy csak bánatos vagy.