Jó motorok ezek.
Én minden téren a pont elég minősítést adnám neki!
Persze hogy vannak szebbek,jobbak,erősebbek,de ennyi pénzért ezek pont eleget adnak,legalábbis nekem!
Az a rázkódás meg...........
nem vitték még el, pihen a nagy mellett...
Eddig pozitívan hatott rám. Váltója jó, erős, hangja is elfogadható, szép is, futóműve is jó.
egy enyhe rezonálást érzek nagy sebességnél olyan 150 160 felett. lehet hogy a gumi miadt mert nincs jól kicentírozva. vagy nemtudom. 120 nál elengedtem a kormányt, nem húzott semerre. Nem tudom. De annyira nem zavar.
áááááááááááááááá vissza raktam a gyári áttételt olyan lusta lett mint a föld csak huzom meg huzom meg huzom,ellenbe nem 8-9 ezren van a mutató hanem 4-5 ezer,kevesebb a fogyasztás ,de lusta lett,valamit-valamiért viszont pontos az óra,267 a vége
Én minden téren a pont elég minősítést adnám neki!
Persze hogy vannak szebbek,jobbak,erősebbek,de ennyi pénzért ezek pont eleget adnak,legalábbis nekem!
Az a rázkódás meg...........
Eddig pozitívan hatott rám. Váltója jó, erős, hangja is elfogadható, szép is, futóműve is jó.
egy enyhe rezonálást érzek nagy sebességnél olyan 150 160 felett. lehet hogy a gumi miadt mert nincs jól kicentírozva. vagy nemtudom. 120 nál elengedtem a kormányt, nem húzott semerre. Nem tudom. De annyira nem zavar.
És milyen a kilences,jó motor vagy rossz motor?
Köszi, rángatás meg volt, áttekertem oszt go tovább. csak nem tudtam pontosan mennyi van még benne olyankor.
Rángatással jelzi ha át kell állítani a csapot!
És 4.1 liter a tartalék a gyári könyve szerint,tehát annyi!