Szia! Mi is túl vagyun már rajta. :S Sztem nagyon gáz. Hülyén lefújva a fejidom, csörgő zörgő, ráadásul már uniós rendszámmal, amit csak akkor kap, ha külföldről hozod be. Álítása szerint egy öreg fószertól vette, de sztem kamu az egész. Mi emiatt a motor miatt, 600 kmert utaztunk. Fura, hogy mien gazdák vannak manapság. Tudnék többet mesélni, de sztem felesleges. :D Max 100ezret adnék érte. :D
üdv én megnéztem ezt a motort és azt kell mondjam hogy nagy csalódás esztétikailag még rendbe lenne de a próba út gyalázatos volt kattogómotor egyenletlen gyorsulás (talán szinkron)szoruló első fék szivárgó teló de az eladó szerint minden tökéletesén meg utaztam 170 km et potyára
sehová semmit nem engedek le, kormánytelót tettem fel és meg szűnt a kormánycsapkodás+ motorozás közben el tűntek az apró kis kormányrezgések olyan mint ha fix lenne a kormány, nem annyira fárasztó vele a motorozás. és biz 240-nél kellett is hogy fent legyen mert igen pirított a szembe szél.
elvileg reggel 8 anyiregyi főtlren,utánna gurulunk a faluba ahol a véradás lesz,délutánig biztos leszek.......de nem estig,siessé mert kaja csak délig van,utánna el szokott fogyni
festős kisúji cimborádal milyen sűrűn szoktál beszélni ?
info kellene nekem festékről ha tud segíteni
most is az ócó bannert akarták a nyakamba sózni, jó lesz az az astrába na tedd ahova én gondolom