Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most szeretnék egy tévedést kijavítani. lehet 98-as ból 02-est alkotni mármint zx9-ből.ma raktuk fel a haver 9-esére a 02-es müszercsoportot és a csatlakozó átvezetékelésével minden funkció mükxik rajta, voltak akik ezt nem hitték, mi most megalkottuk.kisujon látható lessz a motor ződben.
K.O.,az alkoholtól bánatában,gondolom én!
az mi hogy ko? amugy jól jártál, igaz a bank kéri a maradékot, de a tied a roncs.
az olajtartály rögzítőbilincse a kormányra, és a mikrokapcsoló kell?
OK!
Olajtartály?
el ütött egy kutya ma volt a biztosító úgy nézki hogy total kár ahogy számolgatuk a kawa kereskedésel csak az anyag 620 ezer ft faszfej biztosítós még a tankot is cserére vete pedig csak egy pici horpadás van rajta így perkálhatok a banknak de sebaj szerda csütörtök péntek szombat ko
hali jimmi! valamire emlékszem hogy keresett valaki ilyet, de most van egy jó állapotú használható és akinek monnyuk áll a vas annak jól jöhet.de ez is változó,és egyén függő. van aki a megváltást várja, vagy hogy reggelre virradóan a kertben talál eggyet.
Hali!
Az apróban valaki pont ilyet keresett.
kawasaki zx9r zx900B főtengely, csapágyakkal,hajtókarokkal eladó!friss bontás még csöpög róla a kenőanyag.képek később.
Én terveztem ,de ez most kimarad, más elfoglaltság miatt
Mi van a bringáddal? Persze a sörpénzt ne költsd, el, ha majd valamelyik talin mégis összefutnánk, akkor majd kettővel jössz oks?
ne mondd..... végig kajabáltam a dobogókői utat, hogy dőőőőljünk!
Asszonykám meg nézelődött :)))) én meg elől vergődtem
Akkor eddig 3 fő+ én vinném az asszonyt is, ha addig megtanul motorozni
Na ez jó ötlet! Én számítok menni Kisújra,igaz csak szombaton,de az is vmi.Ki jön még?
aki jön kisújra az egy söre a vendégem +az apró sajnos én csak kocsival tudok menni
Végre kezd Talma gyorsulni, kár hogy elfirkant, pedig ott már meleg lehetett a gumija is, a kis gépek letisztították a pályát. Ha csak végigkocog simán pontot is szerzett volna
Az elsőt elmosta az eső, a másodikon kevesn voltunk, a hétvégén Kisújszáláson összeröffenhetnénk!
Nem tud valaki jó minőségű (hosszú szálú) üveggyapotot? A ringen kiégettem az enyémet, és nem akarok megsüketülni, bár még így sem vesznek észre a tapló autósok!
Szia dandee!

Bár még nem tudok konkrétat az általam elszenvedett balesetről, hogy hogyan nyilatkozott a balesetet okozó autós, addig is kérlek a leonardo150@freemail.hu mail cimemre kérlek ird meg az elérhetőségedet.

Előre is köszönöm!
Honda X11 volt,nagynehezen beazonosítottam.
Bocsánat a figura ez az előző hozzászolásomhoz,
Ezért van sportmotrunk, hogy ne. Bár meghalni én sem akarok
A moci mint ha egy XX lenne. A baleset meg a szokásos. A motoros megrészegül a 4 széles sávtól ami persze azért van ott mert le meg felkanyarodnak rajtuk gondolom jött vagy 2 kilóval. Csatt. Sose szokunk már le erről?
Augusztus vége felé rá érnék, nem szervezne valaki egy fórumos talit?
Ezek a büdös parasztok, meglásd, kihuzzák addig, már én szarok rá, csak a cigányokat vigye el az ördög...
azt a szerencse dolgot nem véletlenül írtam, ha az elpártol, lehetsz te a világ legjobbja is. kétszáznegyven kétszázhatvannál maximum már csak szép lehetsz, mert okos biztossan nem de ez benne a szép, mámma még itt pötyögök a számítógépen, holnap lehet virágot raktok a síromra, /ma kétszer majdnem ajjaj../ én basztam el... de végre k..va jót gurultam
Fúú,ez nagyon durva ,gyakran járok erre,sajnos nem az első eset ezen a helyen.Csábítóan tempós a szakasz.
Még jó,hogy ma Debrecen felé mentem a városból.