Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sajnos ez a hétvége tartogatott Borsodban még szomorúbb eseményt is...

http://www.boon.hu/hirek/BORSO...

http://fot
o.boon.hu/members.ha...
aha
Hézag mérőm van, + korong nincs, 1 db se. De kawaszeki benfentesebb nálam.
Gondoltam, egy vödörnyi különböző méretű korong társaságában
Ha van hozzá megfelelő méretű korong!
És ez menyibe fájna?
Te dandee, ez a megoldás a DAS?
Hali!
Tank le, ram le, némi csövezés, gyertyák ki, szelep fedél le.
Játék a szelephézaggal. Utána összerak, kb 2 óra, kényelmesen.
Gyerekek egy laikus kérdés. Mennyi idő a 9 en a szelep beállítás és mibe kerülhet.Ugyanis az ismerősöm csak halogatja és már szeretnék túl lenni az egészen.Ha valahol vidéken csinálnák akkor meg várnám:
Hali!
Kettővel Ez előtti nőmet elütötték, autós azzal védekezett, hogy gyorsan ment a nőm.
Rendőr azt mondta, OK Őt megbüntetjük gyorshajtásért, Önt meg azé me nem adott elsőbbséget.
Még nem adtam fel de meg akarom próbálni! A sok hülye németnek lenne mi eladni!
Nekem volt hasonló esetem.... gyorsan mentem

A tényállás a következő jogilag! Ha az autós tilosban vagy szabálytalanul hajtott neked akkor indiferens, hogy mennyivel mentél!

Engem megbüntettek gyorshajtásért, a másik fél kötelezője meg fizette a káromat! Elviekben a két eset nem vonható össze.

De ha a továbbiakban nem akartok kínlódni ezekkel és nem akartok ügyvédet fizetni, hanem áldoztok egy kis pénzt "megoldásra" akkor írjatok nekem! Tényleg tudok ezekben segíteni legálisan!

Üdv
Dandee
Michelin 190-es 2CT gumi valakinek? 90%-os, nem pályázott, nincs kikopva a közepe. Holnap lesz kép.
Hali!
Az előző tulaj összebasta, gondoltam fényezés után ne legyen má tré.
Cső, és csavar nem kell, köszi.
Köszi, hatásos volt, az amcsi (?) autó meg retkes.

A hét végén kipróbáltuk az új utat Felsőtárkány és Lilafüred között. A CB rádióban a forgalom irányítók csak ennyit mondtak, hogy jön pár motor qva gyorsan...
kb. 15 km friss ragadós aszfalt, kanyargós hegyi úton minimális forgalommal!
ezt ő tudja biztosra hogy tényleg 50-55 közöt ment, ha annyi akkor a szakértő sem fog 87-et mégállapítani, a tanu mit tud hozzátenni, hogy relative lassan jött, vagy hogy a forgalommal haladt, de számokat nem tudnak hozzáadni.
vagy leszáll érte még a repülő is a sivatagban.
Nagyon sajnálom! Ha "be tudja bizonyítani" az autós, hogy gyorsan jöttél te leszel a hunyó! Próbálj meg tanúkat szerezni!
tehát a bilincs és a féklámpakapcsoló is rajta van,az neked összetört vagy sem,a nyomócsőcsavar neked megvan vagy kell az is.ez nem kukacoskodás csak feleslegesen ne pazaroljunk,van hogy egy speci csavarért letérdelnek!
Hali!
Ez mibe kerül?
te tudsz hirdetést feladni az e-bay-re?
Most licitáltam az Ebayen egyre de felment 16 eurora és így már postával együtt drága!
Megvan minden csak most hogy szétszedtem a bowden miatt a gázmarkolatot akkor látom hogy egybowdenes a markolat! MZ, vagy simson lehet talán!
a haver most hozott le 4db kawa zx9 indexet, darabja 2500ft a c-s modellhez vette de felszerelhető a b-s re is. gázmarkolatom van vfr750-hez az biztos, a kawa zx9-ét meg kell nézzem,biztosat most nem tudok irni.kuplungtartály is volt 2 db csak meg kellett keresnem.basi, a szivatóbowden jó? a szivatókar megvan? nem kekeckedni akarok csak igy eggyenként a posta jár jól.