Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak ezt tudom mondani, igen ritka ez a hozzáállás.lásd van jó példa is.
jimy_L amortizációt menyit számoltak fel %-ban
Hali!
A kapucnyi mocija esés után hozzám került, itt javítjuk. A biztosító meg kérdezte hol a motor, kijöttek hozzám és elég korrektül intézkedtek, még a biztosítós csóka kérdezte: bukó, telefon, ruházat
sérült-e mert azt is fizetik.
a biztosítási üzletkötő emberem ajánlotta hogy az allianzot válasszam, és a károkozó is allianzos volt. soha nem kötök az allianznál semmit sem, de volt olyan ismerősöm aki teljesen korrekt ügyintézést kapott, na az a ritka eset, de más biztosítónál.
Köszönöm a segitő hozzászólásotokat!

Sajnos még nem tudok lábra állni, hogy megnézhessem közelről, de a dekni is kaphatott ütést biztosan.
érdemes kombinálni a motorszerelő-biztosítós kárszakértő találkozót,mert hajlamosak felvenni olyan alkatrészt is javításra amit csak biztonságosan cserével lehet javítani, pl lábtartó konzolt, idomot. és ne csak a sérülés helyét vizslassa a szem,tengelytávmérés és egyenesfutás vizsgálat is legyen, hajlamosak ezt nem szemügyre venni.
a biztosító felméri a kárt, de te kérheted saját költségedre független kárszakértő véleményét, kawasaki márkakereskedés árajánlatot készít pénzért, ha esetleg nem megfelelő szerinted a kárfelmérés kérhetsz pótszemlét, sztán a birósági ítélet vagy rendörségi határozat közli a hunyó személyét.majd kapsz egy biztosítos levelet amiben közlik hogy ki mit fizet vagy javít és mennyiért.nekem egyszer 7680ft ot ítéltek meg, amit a biztosító ki is fizetett volna,csak a javítást nem futotta volna.sztán egy ezzel foglalkozó szakértőhöz került az ügy és kb 44 ezerft-ot fizettek, nem elköltöttem hanem kifutotta a javítást és egy szavam sem lehettet, de ehhez MAGYARORSZÁGON a CIGÁNYVILÁG szabályai szerint kellettek.
Gondolom kilyukadt a dekli.
Sérült a blokk is,hogy kifolyt az olaj?
Sziasztok!

Szeretném még megkérdezni, hogy a motorban keletkezett kárt milyen módon mérik fel?
Beinditani nem lehet, hiszen elfoljt az olaj, a váltókar letört stb... én mint laikus, hogyan kiáltal tudnám felmérni a valós elszenvedett kárt? Keressek egy motorszerelőt és vele nézessem át a biztositó előtt?

u.i.: az asszonypajti készitett Nekem pár képet még az este

Üdv
gixer haccaz volt, debrecenben pénteken egy hajabusa, vámospércsnél gpx 750 nullázódott, és a szerencse is jó ha az utasülésen utazik veled.
ha dolgozol adózol,ha motorozol tankolsz és adózol, ha lakást veszel adózol, ha taníttatod a gyereked adózol,ha felujítod a lakhelyed adózol,ha vásárolsz adózol,ha meghalsz az örökösök illetékeznek--adózol, ha iszol adózol, de hogy hova teszik a beszedett adót azt 99 évre titkosítják.

kereskedelmi tv-ben cigányasszony: az a férfiember dóga hogy szíp ruhában járjon és gyereket csináljon.

na oszkó-gordon-veress-gyurcsány ezt adóztassátok meg, és ha még netalántán rácsos iskolába zárják őket--a cigányvajda szerint--ugyjönnek ki a hétköznapi életbe mint a TERMINÁTOROK. gordonka mond szépen egy kifejlet TERMINÁTORNAK aki a fejét a farkán hordja hogy adózz!
volt alkalmam olvasni a helyi lapokban mert ott töltöttem egy hetet, asszem gixi 600-as volt, sajnos hullunk mint a legyek amire én már rég rájöttem, nem elég tudni motorozni, nem hanem borzasztó nagy szerencse is kell hozzá
NA LELEÓÓÓ! Zakó, perec , firka taknyolás topic ZOMBORIA 06/30 9243-661 utolsó hozzászólás 2365 állítólag erre van specializálva, egy telefont megér!
jászberényben nemrég halt meg egy rendőr,motorral ment dolgozni és egy STOP táblás kereszteződésben nem kapott elsőbbséget. egy tanárnő volt a vétkes, és sokan azt nyilatkozták hogy gyorsan jött a motoros, hmm, mégha meg is állt a stop táblánál,sztán teljes gőzzel előre mint a titanic vagy mifene. nem csak kikell nézni jobb -bal megis kell győződni hogy tényleg nem jön senki. ugyláttam leoleo motorján sportdob van azt hallani 50-55-nél is lehet.
JOBBIK
ahogy mondja.... Osztály vigyázz, TAKARODÓÓÓÓÓ! :))))))
basi móron pénteken megkapta, pestre meg nem jutot el, akarom mondani nem vitték ki, ez beszarás.gls,tnt,dpd vagy valaki más miért nem tud, vagy akarja leváltani ezt a kommunista bagázst.máv, posta, és hasonszőrű kommunista maradványok próbálkoznak jóóóóó lenni, és miből minimálbérből, a főnök vezetők meg milliókkal nem tudnak és nem akarnak elszámolni,300 jogásza volt a mávnak,és most van 215 de ugyanannyiért. és még a jobbikosokat szidják, ezt a galád szervezetet amiben élnünk kell ezt kellene felszámolni, nemrég bp-ről rendeltem alkatrészt,a posta kihozta ,35 ezret kiperkáltam a zöldruhásnak majd kb 10 nap mulva hívnak hogy átvettem a csomagot, mondom kifizettem. 15 napra kapták meg a pénzüket, hii addig mit csináltak a suskával? lenne mit tenni ebben az országban, deportálni a nyomorultakat oroszországba, aki akar kommunizálni annak irány sztálin országa.nade semmi nagy gond nincs, törlésre felkészülni magyarország, 2010 aprilis-május és komcsik TÖRLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSSS!
Nem akarok okoskodni csak annyi a mondókám hogy a haver ugyan így járt egy hónapja.A motor totálkár a paraszt megúszta 50rugó büntivel és a biztosító még mindíg szarakodik.Úgy hogy mindenféle képpen beszélj egy ügyvéddel.Sok sikert hozzá.
OK köszi akkor majd írok
Kapucnyiét raknánk össze, enyimé jövőhéten megy festödébe, váz, tank, idomok. Csak még nem jött meg a csomag amit küldtél
Qrva posta
kapucnyi azt mondta tegnap hogy ma rakjátok össze a verdákat,sztán lehet pirítani.appropó a tied jobban elbomlott, bocs. tegnap én is eladtam egy B-s blokkot, de adtak kettőt helyette. nem öröm, a blokkház oldalán keresztül látni a főtengelyt, és a dugót.
Hali!
Kawaszeki igazad van, én sem tennék másként.
De elkúrtam, nem kicsit, hanem nagyon.
1Fazon azt írta, hogy eladó minden ami a blokkba kell, kivéve főtengely. Ezek után nem hiszem, hogy van neki eladó kuplung olajtartálya.
Persze még ráér úgyhogy várjunk 48 órát a biznicig

Tisztelettel

jimy
Közlekedéjogiés biztosítási problémákra van tökéletes megoldásom, akit érdekel írjon segítek bárkinek! 100% biztonság!
h.danie1975 kukac gmail pont com
csá! hu basszus a nyár közepén rontoták el a kedved,de az a fő hogy törés és kórház nélkül mehet tovább az életed. én a jogi procedúrával kapcsolatban felvenném a kapcsolatot a jogdokival -annó a super bike-ban most a motor revüben- ad tanácsokat motorosoknak.én személyszerint már többször kértem tőle segítséget igaz csak telefonon, de mindíg korrekten, nyugodt hangulatban válaszolt, és mindíg fejből tudta a lehetőségeket.pl most is az uj revűben is taglalja a nyomorult rendőrök jogsértéseit,és érezteti hogy ebben a nyomorult országban kikre nincs szükség, hát rájuk.a bírósági tárgyalásra pedig mindenféleképpen ügyvéddel menj, régebben megirtam hogy egy havert egy részeg autós hátulról fellőtt az ürbe. az agytalan helyszinelő és a nyomozó páros pedig azt akarta összehozni hogy a motoros legyen a hibás jobb esetben 50/50 % legyen a felelősség.a kárt okozó autós a nyomozó előtt kijelentette hogy elismeri a felelősségét a balaesetben 100%-ban, és ő volt megrőkönyödve mikor látta hogy a két genyláda a motoros ellen kavar.mondta is, amerika csak volt a lehetőségek országa, most magyarország az. motorostól kértek regisztrációs matricát a plexire,elvették a forgalmit, megbüntették, az önkormányzatnál pedig azt mondták ezek hülyék. jobbulást kívánok.