Betét: ha utcai, a pályán mindenképp gyengül (túlmelegszik és csökken a súrlódása), továbbá ha vékony, jobban melegszik tőle a fékolaj; a régi fékolaj hamarabb forr, de ha új forr meg, akkor azt is ki kell pumpálni, ill. légteleníts minden ilyen pályázás után.
Csá!
Szerencsére nem a sóderos részeken lett sok a dolog.
lletve egyszer átmentem egy ilyen sávban telepített asszem
műfű lehetett. Na az szaratós volt
Szerintem olyanon dobtak el motrot is most
Volt egy srác az mondta az minden alkalommal fogott sódert. Azt mondta azt megfogni 50-50. Neki mázlija volt.
Hazafelé én is kenegettem neki, mondjuk nem volt nehéz autópályán, mert sötét előtt haza akartam érni.
Ja,fékolajat én is most akarok majd cserélni,ti milyet használtok?Van olyan,hogy Dot-6? Én csak 5.1-esről hallottam,azt mondták attól jobb nincs,vagy mégis?
Pipifax ezekről a sóderes látogatásokról eddig nem is tudtam,máskor ügyesebb legyél! Mi is hazaértünk rendbe,de úgy elfáradtunk a haverral mint a kutya!Hazafelé igencsak húzni kellett a gázt,hogy beérjek a melóba este 10-re,de sikerült!
Sedut én se láttam.
Sedu! én mindenhol kerestelek de nem láttalak. Ha ott voltál, jól elbújtál. Illetve engem már csak a motorra való tekintettel meg ismerhettél volna, mert az a gyönyörű színkombináció ami nekem van eggyetlenként voltam ott vele. "Csakis egy maradhat" Szinte mindenki más ezzel a moslékzöld színű kamahakival vót /kommentet nem kérek senkitől Bordó az Isten
Csak megnyugtatásképpen IGEN jól szórakoztunk
Lehetne erre nagy humoristákat idézni, de nem teszem, ezért csak annyit mondok neked, "dolgozzon aki szegény " Mi eltöltöttük azt a kis időnket ami kiméretet ránk. Igaz az utolsó 20 percben olyan szar lett a fékem, hogy többször is megnéztem a pályán kívüli dolgokat de, szerencsére semmi komolyabb nem történt, max az, hogy az utolsó háromba mindíg bennevoltam
Arra gondolsz, hogy vegyem le innen, nem ide való, vagy arra, hogy 5x volt már fent?
Kinek szól az, hogy vedd le? Más ki tudja levenni, amit én feltöltök? Befejeztem, meddő vita.
Én a nőket szeretem, meg a sört, aztán mindenki más azt ír, amit akar...
Esküszöm, beszarok tőled...
Ez az első video. amit feltöltöttem...
Sehol máshol nem látható, csak itt. Ha ez nehéz, többet nem tudok segíteni. A többi feltöltőhöz nem sok közöm van, a kommentekhez sem. Ha beleegyezel, azért töltök még fel egyet-kettőt, amíg nálam van Coyot haver átlátszó plexije, ha volt már fent, ha nem.
Előre is:
Coyot fater,
Felnyomtam a videot. Be is szóltak, sebaj. Azt írja, vegyem le, nem ide való. Ha egy fórumtársam megy előttem, az akkor hova való?
Nem nagy minőség, tudom, de ahhoz képest, hogy első próba, láttam már sokkal trébb videokat itt.
Szerencsére nem a sóderos részeken lett sok a dolog.
lletve egyszer átmentem egy ilyen sávban telepített asszem
műfű lehetett. Na az szaratós volt
Szerintem olyanon dobtak el motrot is most
Volt egy srác az mondta az minden alkalommal fogott sódert. Azt mondta azt megfogni 50-50. Neki mázlija volt.
Hazafelé én is kenegettem neki, mondjuk nem volt nehéz autópályán, mert sötét előtt haza akartam érni.
Sedut én se láttam.
Lehetne erre nagy humoristákat idézni, de nem teszem, ezért csak annyit mondok neked, "dolgozzon aki szegény " Mi eltöltöttük azt a kis időnket ami kiméretet ránk. Igaz az utolsó 20 percben olyan szar lett a fékem, hogy többször is megnéztem a pályán kívüli dolgokat de, szerencsére semmi komolyabb nem történt, max az, hogy az utolsó háromba mindíg bennevoltam
Kedves sörci!
Tök jó a Coyot tesó plexije
Szép moci, jó vidi.
Üdv
Kinek szól az, hogy vedd le? Más ki tudja levenni, amit én feltöltök? Befejeztem, meddő vita.
Én a nőket szeretem, meg a sört, aztán mindenki más azt ír, amit akar...
Ez az első video. amit feltöltöttem...
Sehol máshol nem látható, csak itt. Ha ez nehéz, többet nem tudok segíteni. A többi feltöltőhöz nem sok közöm van, a kommentekhez sem. Ha beleegyezel, azért töltök még fel egyet-kettőt, amíg nálam van Coyot haver átlátszó plexije, ha volt már fent, ha nem.
Előre is:
(tényleg nincs mit szégyelljen rajta )
en sem eloztem volna ha ilyen segg van elottem:))
Felnyomtam a videot. Be is szóltak, sebaj. Azt írja, vegyem le, nem ide való. Ha egy fórumtársam megy előttem, az akkor hova való?
Nem nagy minőség, tudom, de ahhoz képest, hogy első próba, láttam már sokkal trébb videokat itt.
az mar ujabb es pofasabb is!
Hidj nekem, nekem 96 os van
Azert skubizdd meg az enyem:)