Sziasztok!
Egy kéréssel fordulok hozzátok és tanácsot szeretnék kérni.Jelenleg egy 500-as Suzukival szoktam "hasítani" az országutat.Most azonban gondolkozom egy ZX-9R cserén,2002,2003-as évjárat.Jó és rossz tapasztalatokat várnék,esetleg leírást,adatokat,információkat tanácsokat ezzel kapcsolatban!Minden hozzászólást szívesen várok a skofy@citromail.hu e-mail címre.Segítségeteket előre is köszönöm.Itt a fórumon is várom a hozzászólásokat.Addig is Széles utat mindenkinek.Üdv:Skofi
Nekem 190-es van fent nem is akarok 180-assal menni. Teljesen rajtad múlik, hogy mennyit bír ki egy gumi. Szerintem 2-5000-ig.
Autópályán kopik a legjobban...
Ha jó a gép ne foglalkozz semmivel, csak motorozzál minél többet. Más fórumokon khm érdekes emberek vannak, itt pedig segítőkészek, és remélem mindenki ott lesz pénteken a kilences találkozón!
Nekem pirelli vágott slickek vannak fent, nagyon meg vagyok velük elégedve. 5 percig óvatosan kell borogatni-mint minden gumival- aztán rendesen tapad. A hátsó közepét könnyen ki lehet nyírni.
Persze,fényezés O.K.,csak ott az a kis túlnyúlás az idomon nem stimm!Lehet valamelyik kis japó a szalag mellett benézte,és egy régebbi darabot bekevert az F modell alkatrészei közé.Ha pedig nem,akkor volt már valami "gubanc" vele.Több lehetőség nincs!De tök mindegy ha a második is,ha még nyoma sem látszik a javításnak,olyan precízen megcsinálták.
Persze az lesz, esztergálok rá egyet, vmi formásat. Csak mondom rákérdek, de akkor tisztázva.
Csak furcsáltam, h ilyen hülye lenne a japó, h akkor hova rakom a bukógombát ,,kaszabolás" nélkül
Levágok egy darabot, nem gond.
Úgy van,ne foglalkozz vele,ha hibátlanul működik a gép!A gyártási éved mindenképpen 2002,ez a színkombináció akkor jött.Az enyém a 2003-as,aztán már 2004-től a tízesek jöttek.Ha meg gombát akarsz tenni rá,akkor szépen kivágsz onnan egy darabot,és kész.
Szerintem egyik oldal se fényvisszaverős, szín sehol se tér el. Ami furcsa, h a tankomon a kawa matrica vastagabb, de persze lakkozott... szal lehet h egész motor kapott telifényt, tudja franc.
Sérülések nincsenek.
A vázon a papírok 2002es gyártást írnak. Forgalombahelyezés 2003.
Nem húz el semerre 200 felett se....
Ezekután tudja franc mi baja volt, de inkább nem is foglalkozok vele. Jó jó, az a lényeg.
Köszi a részletes utánanézést!
Már csak a Ti korrektségetek miatt megérte a Kawát választani! Nem minden fórumon vannak ilyen emberek.
Legalább oda kitalálhatnál valami változatosabb nevet mondjuk pl. na mondgyuk pl megvan 9633
Sose jönne rá, hogy te vagy
Na léptem úgylátom mehetek fürdeni.
Ja apropó vésőt, kalapácsot, reszelőt, flexet előkészítettem, mond a helyet és az időpontot, mikor mehetek blokkcserére
Én meg azt tudom, hogy van itt egy kevésbé sem motorokról szóló fórum, aminek oszlopos tagja vagy
Mi is a feleséged emil címe? megmondom neki mi a nick neved
Valakinek szervízkönyve esetleg nincs pdf-ben? Vagy jelszava motorosok.hu-ra?
Felesleges sport dob, olcsón?
Egy kéréssel fordulok hozzátok és tanácsot szeretnék kérni.Jelenleg egy 500-as Suzukival szoktam "hasítani" az országutat.Most azonban gondolkozom egy ZX-9R cserén,2002,2003-as évjárat.Jó és rossz tapasztalatokat várnék,esetleg leírást,adatokat,információkat tanácsokat ezzel kapcsolatban!Minden hozzászólást szívesen várok a skofy@citromail.hu e-mail címre.Segítségeteket előre is köszönöm.Itt a fórumon is várom a hozzászólásokat.Addig is Széles utat mindenkinek.Üdv:Skofi
Autópályán kopik a legjobban...
Sajna minden nap egyre rosszabb időt jósolnak péntekre. Ha minden kötél szakad csinálok palacsintát...
190es van fenn neked? mentél már 180assal is?
Kb mennyit bír a hátsó, ha egyben nem nyújtogatom annyira?
Köszi
de akkor aztán... felbőszülök Egyébként legalább rákukkantasz a gépemre...
Csak furcsáltam, h ilyen hülye lenne a japó, h akkor hova rakom a bukógombát ,,kaszabolás" nélkül
Levágok egy darabot, nem gond.
Köszi mégegyszer!
A pontos cím:Nyáregyháza,Bontó utca 1. 23.em./234
Egyes vágókorongot tegyél a flexre,mert azzal lehet szépen műteni!
Sérülések nincsenek.
A vázon a papírok 2002es gyártást írnak. Forgalombahelyezés 2003.
Nem húz el semerre 200 felett se....
Ezekután tudja franc mi baja volt, de inkább nem is foglalkozok vele. Jó jó, az a lényeg.
Köszi a részletes utánanézést!
Már csak a Ti korrektségetek miatt megérte a Kawát választani! Nem minden fórumon vannak ilyen emberek.
ÜDv. Edem
Sose jönne rá, hogy te vagy
Na léptem úgylátom mehetek fürdeni.
Ja apropó vésőt, kalapácsot, reszelőt, flexet előkészítettem, mond a helyet és az időpontot, mikor mehetek blokkcserére
Mi is a feleséged emil címe? megmondom neki mi a nick neved
Én a pipát csak úgy ismeem, hogy pipáztatok