üdv! egy kék színü 98-as zx9-ről származik a plexi, kék f.fabri plexi került fel helyett, a kapaszkodók is 98-as ról származnak.a plexi gyári kawa, 8e ft , a kapaszkodók nem sérültek,nem megrágottak, gyári csavarokkal eggyütt 7e ft, csavarok nélkül 6e ft. na ez egy ilyen hét, csak jó állapotú cuccaim vannak.
hali! hmm, most értem haza.balról a 3-4 kép a 9-c jé, ami egyedül van fényképezve az 02' 636-é. a kilences első 5e ft, a hátsó 8e ft, eredeti huzattal nem sérült nem rágott, nem szegelt. a 6-osé 10e ft, hibátlan. ma csak quvadjavítás,kertészkedéssel vegyítve volt a program.
Fityfenét. Rövid leszek. Két munkahelyen dolgozom. Az egyiknél vettem ki szabit, hogy a másiknál tudjam helyetesíteni a szabadságon lévő alkalmazottam. Mivel ez a hely lakóhelyemtől 70 km-re van, most itt alszok az ő lakásába ezen a héten, amíg űzlettársam le nem vált
Látod ezért nem megyek én pl. a Hringre,hogy ne parkoljak annyit a fűben,mint Te!
Már akartam kérdezni,hogy a Tiéd milyen motor?
Csak mert hogy ebbe a topicba irkálsz,ami nevezetesen Kawasaki ZX-9 néven fut.Én eddig úgy tudtam,hogy csak a zöld a Kawasaki,a többi....,szóval neked milyen motorod is van?
Tudom mindjárt azt írod, hogy cseréljük el szőr a szőrbe.
Csak tájékoztatásul közlöm, egy honda dió motoros ződ színű kavvaszaki váz, nálam nem képezi csere tárgyát
ÁÁÁ ba....tod. Az a jó szín ami nekem van.
Egyrészt, kawávba ez a legszebb
másrészt én mindig azonnal kiszúrom, ha fűben parkolok.
Márpedig minden motoros napi gyakorlata a fűben parkolás.
Gondolom, több időt tudnál motorozással tölteni, ha minden alkalommal fél napig nem a motorodat kéne keresgélni...
Így van,ébredjek is fel minden nap az idők végezetéig,mint Duncan MacLeod! De motort mostanában nem áll szándékomban vásárolni,mert annyira elégedett vagyok ezzel!
Tehát még sem akarsz még belassulni,mint anno tervezted,csak kell az a nagy sebesség is,ki bírja megállni!
Csak az a baj,hogy mostanság eladni valamit jó áron?!?
Na de hátha!Minden nap felébred egy bolond!-ahogy szokták mondani.
Végezz magaddal...
Télen mit fogsz csinálni?
Mint hülye gyerek a meséskönyvet!
Meg öl az unalom.
Már akartam kérdezni,hogy a Tiéd milyen motor?
Csak mert hogy ebbe a topicba irkálsz,ami nevezetesen Kawasaki ZX-9 néven fut.Én eddig úgy tudtam,hogy csak a zöld a Kawasaki,a többi....,szóval neked milyen motorod is van?
Mi van pipi asszony fürdik, hogy így ráérsz?
Csak tájékoztatásul közlöm, egy honda dió motoros ződ színű kavvaszaki váz, nálam nem képezi csere tárgyát
Egyrészt, kawávba ez a legszebb
másrészt én mindig azonnal kiszúrom, ha fűben parkolok.
Márpedig minden motoros napi gyakorlata a fűben parkolás.
Gondolom, több időt tudnál motorozással tölteni, ha minden alkalommal fél napig nem a motorodat kéne keresgélni...
Gondold el ha fűben parkolsz, meg sem találod...
Máminthogy te...
Csak az a baj,hogy mostanság eladni valamit jó áron?!?
Na de hátha!Minden nap felébred egy bolond!-ahogy szokták mondani.