Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm a válaszokat! Debrecenben sajna nincs ilyen kút, de pestről hozatok le egy kannával és szerdán kipróbálom. Azért gondoltam felesben használni, hogy ne kelljen állítgatni a motort. Injektorost egy picit nehezebb belőni, állítólag plusz elektronika kellene hozzá.
Amit utána olvastam: 10-20% teljesítmény csökkenés (arányosan ennyi fogyi növekedés), de majdnem feleannyiba kerül, és szinte lehetetlen vizezni. Leírom a tapasztalatokat, vagy 19.-én megbeszéljük személyesen!
Kapucnyi! Dobd már fel azt az oldalt, ahol a kawaesti motorozáshoz lehet letölteni adatlapot. Tudom már kétszer felraktad, de lusta vok visszanézni köszi
ZX-9 R '98-'03-hoz K&N légszürő eladó!
9200 FT
Ha megy az angol, a factorypro.com-on a tech részben nagyon jó karburátor beállítási instrukciók találhatóak ( itten ) .
Alkoholnál nagyobb a kompressziótűrés, tehát a hatékony égéshez az is kéne, de legalábbis a gyújtást hozzáállítani. A fűtőértéke pedig valóban kevesebb.
Rátankolni nem kellhet, 85% alkohol, 15 benzin tudtommal.
Túramotorhoz való, meg akinek sok az ezer körüli motor ereje
Értem.
E 85 tkp. a keverési arányt jelöli.Az E85 alkohol,és 15 % benzint kell rátankolni.Állítólag már kísérleteznek az E95-tel is.Csak valamennyivel valóban gyengébb a hatásfoka,de hogy mennyivel,passz.Meg talán "szárazabb" mint a benzin.
Keresgéléseim közepette találtam egy ázsiai fickó által vezetett blogot, ahol valami szomszédos országban alkoholos cuccot tankoltak. Ártani nem ártott, csak gyengébben muzsikáltak a motorok.
Én vagyok Raj
Hu bazzeg!
Ugy csinyálom hogy húzom a gázt hadd mennyen!
ezt hogy csinálod bazmeg?87 tel mész vagy mi a tököm.inkább igyá még abban Raj vagy
Szasztok!
Ezen a hétvégén is volt lehetőségem mérni a fogyasztást/LFP buli Siófok/,autópálya,főút,város vegyesen 5,7 lityi.
Ja,persze 2 személlyel,cuccal.
Milyen az az E85-ös benzin?
Érdekes felvetés!
Autóba tudok olyat aki tankolt/nem ultramodern gépbe/,és semmi gond nem volt vele!
Én mostanában mindig kiszámolom tankolásnál kíváncsiságból.Mindig "nyakig" tankolom,s így pontos.Ma is 6.5 -re jött ki,vegyes/város-országút/ ,egyszemélyes cibálgatás mellett.Én maximálisan elégedett vagyok vele!Ilyen teljesítményért ez baráti fogyasztás.
Használ itt valaki E85-ös benzint? Most hogy újra viszik fel a nyál árát gondolkodom rajta legalább 50%-ban. Állítólag gond nem lehet belőle, csak a régi tankokból feloldja a koszt és ez okozhat dugulást. Gondolom ez nálam nem él.
Nem rosszindulatból mondtam, sőt a sportmotoron elég sok embernek segítettem táv-gyógyítani. Akkor szokott ilyen mértékben elszállni a fogyasztás ha egy henger nem megy. Én már biztosan csináltam volna vele valamit. Én már a mostani gép 7 literes fogyasztását is sokalltam, le is vittem 10%-kal ugyanolyan vezetési stílus mellett
Kicsit rosszindulatúnak hangzik a kérdésed. Igaz nem vagyok egy fenomén de azért azt csak tudom, hogy megy mind a négy. 9-10 mp körül ott a 200. Persze már a multkor is mondtam, hogy néha kihagy egy, de ez kizárolag akkor, ha beindítom, és alapjáraton pötyögtetem, majd baszok vele menni. Akkor amikor rákerül a sor, hogy gurulunk akkor egy henger eldobja magát, majd bemelegszik, akkor adok neki egy kövéret oszt minden rendbe van.
Na mosmá tényleg megyek srácok ezt a filmet nem lehet kihagyni. Az Argó után ez a másik kedvencem igaz más műfaj
No csak vigyázz ezekkel a könnyelmű kijelentésekkel 9363 ,iszik egy pár bátorító fröccsöt aztán megpróbálja belefaragni azt a blokkot!
Szivesen,nincs mit!És köszi! Nekem elég volt az ereje,na persze csak 65 kg-ot kellett mozgatnia!
Szarok rá áll az alku!
Majd holnap megbeszéljük a részleteket, most léptem mert azogy odalbordám kezdődik a Gyűrűk Ura azt meg szeressem! Csá!
Biztos, hogy megy minden hengered? Nálam az újabb kilences 2 személlyel 140-nél 5,2-t evett.
A pia már csak ilyen!Legközelebb majd előbb horgássz,s aztán igyál!Csak az eredményesség miatt!De jó ez így is.Minden halat nem lehet kivenni!Meg amúgy is,nem mindegy?!?Úgyis visszaengeded!
Én adom a blokkot az enyémből,de van egy feltételem!Neked kell áttenned! Az lesz ám a feladat Neked!
Kösz de sajna két nagyobbat ebasztam
Ez a ronda alkohol számlájára irandó. Mert első este kicsit "összetartottunk" papámmal /mert "összetartás komoly ünnep mindig nekem..." / Azt hajnali négykor volt az első meglepi, azt láttam is és 15 fölé saccoltam

Na ha a blokk annyi ép akkor kikapjuk, aztán arra gondoltam, hogy beledobhatnánk a tiédet, hátha már így is nyerek néhány kilót
Vagy a blokkal!Az kb. annyi! Aztán roller!
Van egy rossz hírem számodra!A bolti fog nem tud fájni!Előny nálam!
Látom nem az a fajta horgász vagy,aki csak magazinban lát nagy halat!Szép darab,elismerésem MESTER!
Kösz az infókat, én határozottan meg voltam győződve, hogy 10 -évvel fiatalabb közel 40 kilóval könnyebb gépek korszerűbb motorral nagyobb különbséget produkálnak. Tudod mit Vader kapsz tőlem egy piros pontot. /persze azt oda rakod ahová akarod /
Az enyémből meg kidobok 40 kila fölös cuccot oszt gyí!
Kezdem a bal kormánnyal