Nekem is megfordult a fejemben de nem akartam kihívni a yardot, mert az ilyen helyzetekben nem szokott szerencsém lenni. De azért küldök egy levelet a közútkezelőnek hátha lesz valami.
Támadd be a közútkezelőt,ismerek egy srácot akinek kifizettek egy ilyen úthiba miatt mindent,pedig ő kerekezés miatt perecelt el,de erre fogta.Bár ő lehelyszineltetett a yarddal.
Ez van és ennél még rosszabb helyeken is jártam már, ott minden méteren belül volt foltozva az út, akkora nyomvályú volt hogy csak ugratva tudtam volna kijönni belőle. Amerre ment a vályú arra mentem én is.
A magyar aszfalt!Én még a hatossal mentem rá egy ilyenre anno,s az is egy buszmegállóban volt.Nem rajtam múlott,hogy nem lett belőle zakó!És vagy másfél hónapja ugyanez Debrecenből hazafelé a 4-esen,egy előzésből visszatérőben a sávomba,két személlyel.Na ott is megállt az ütő egy pillára.
Sosem lesznek nálunk normális,közlekedésre alkalmas utak!
Lassan kezdek egyetérteni a crossra váltókkal.
Az emberek segítőkészsége meg egyenesen szégyenteljes!Nekem a pofámról leégne a bőr,ha ott állnék egy ilyen esetnél mint egy f@sz!Ha esik,ha nem.
Hát azért én sem úsztam meg teljesen. A lábamról hiányzik egy jó nagydarab bőr, meg rettenetesen fáj a térdem meg a csípőm. Hazatudtam azért menni busszal meg mertóval szakadt nadtágban csizmában. Jól nézhettem ki folyt a vér a lábamból. Bámultak is rendesen. De hála Istennek ezek nem olyan nagy gondok.
Remélem ennél nagyobb bajom nem lesz soha.
Sikerült szakadó esőben rámennem egy aszfalt púpra és kidobta az elejét, onnan már nem volt kérdés a végkimenetel. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy épp leakartam fordulni és már nagyon lassan mentem kb 10-15-el. Sajnos alatta maradtam és csak az adrenalinnak köszönhetőnek tudtam kirángatni magam, sőt egyedül fel is állítottam pedig előtte 20 percel tankoltam tele. Pont egy buszmegállóban volt az eset, ami tömve volt emberrel, de egysem jött volna oda segíteni. Igaz mentségükre szakadt az eső. Amikor már letoltam az útról akkor segített egy fiatal csajszi összeszedni a darabokat. Aki nem tudná milyenek az utak pesten annak mellékelek egy képet akkor csináltam, amikor jött a trailer és elvitte a gépet. (persze akkor már sütött a nap és felszáradt minden)
Ha lesz pénzem, akkor a következő alkatrészekre lesz szükségem
95-ös géphez:
- bal lábtartó konzol
- váltó kar
- bal oldali idom
-bal oldali idomtartó konzol lemez
- farok idom
egyenlőre ennyi ha szétbontom jobban kiderülnek a belső gondok is.
Igaz nagy gond nem lehet, mert a motor le sem állt és később is betudtam indítani.
120-as 5000-ert van 2-3mm van rajta, van hozza 180-as hatso is ilyen aron ket garni is kompletten csak CT2-bol
meg egy garni 120-180 a simabol az 4-4000/db
Jobb lenne a pilot mert olyan van hátul is de majd kiderül hogy mi az ára.Ja nézzétek meg az apróban a sisakoknál van egy jó hirdetés.Tolvajt keresnek ,nem semmi.
Az nem jutott eszembe,hogy a gépet is lekapjam.
Nem is szeretnék képet így hogy sérült szegény.
Sosem lesznek nálunk normális,közlekedésre alkalmas utak!
Lassan kezdek egyetérteni a crossra váltókkal.
Az emberek segítőkészsége meg egyenesen szégyenteljes!Nekem a pofámról leégne a bőr,ha ott állnék egy ilyen esetnél mint egy f@sz!Ha esik,ha nem.
Remélem ennél nagyobb bajom nem lesz soha.
95-ös géphez:
- bal lábtartó konzol
- váltó kar
- bal oldali idom
-bal oldali idomtartó konzol lemez
- farok idom
egyenlőre ennyi ha szétbontom jobban kiderülnek a belső gondok is.
Igaz nagy gond nem lehet, mert a motor le sem állt és később is betudtam indítani.
Sajnos most már nem nagyon kell egy darabig foglalkoznom az olajjal. .
Sikerült eldobnom a vasat.
Majd jelentkezem, ha lesz pénzem alkatrészekre.
meg egy garni 120-180 a simabol az 4-4000/db