be a mosógépbe 60 fokon majd centrifuga,és ha ez nem elég akkor jön a mángorlófa .Ja köszi a tanácsot gumi ügyben lehet hogy még fent hagyom az m1 et a ringre csak az elejét kell fel keményíteni.
Valami biztos van vele,csak nekem az furcsa,hogy fogja a mágnes,mert eddig úgy tudtam,hogy ami rozsdamentes acél,azt nem fogja a mágnes.De ezek szerint rosszul tudtam!
Hali.
Nekem egész hétvégén ázott sajnos a vasam és ma reggel mikor indultam láttam, hogy rozsdafoltos az első tárcsám.
Szerintem amit a ferodo ír rozsdamentes acélt az valójában az acél tárcsa, mivel csak azt írja, hogy vagy rozsdamenteshez, vagy öntvényhez ajánlja. Mivel ezek a tárcsák nem öntvények, ezért szerintem az ő olvasatukban rozsdamentesek.
Nekem is ferodo van nemrég vettem nagyon jó.
Igaz én "ST"-t akartam venni de mikor kibontottam látom ám, hogy a dobozban "SG" van. Visszavittem a Bárdi Autóhoz, de csak annyit tudtak mondani, hogy ha a ferodo így csomagolta, akkor csak az van benne. Azért megnéztünk egy pár csomagot és mindben az volt. Így feltettem. nem mértem mennyire kopik a tárcsám de esőben is fog az tuti.
De a rozsdamentes acélt tudomásom szerint nem fogja!Akkor viszont ha fogja,miért nem rozsdásodik?És miért írják külön ki a szinteres fékbetét mellé,hogy csak rozsdamenteshez ajánlják,ha mind rozsdamentes?
Szerintem minden FÉM féktárcsát fog a mágnes. Kerámia, stb-t nem hiszem, de az többe kerülne egy új motornál. A mellékelt cucc a bal kezemben van, azt sem fogja a mágnes, de az orvosi acél (sokan platinának hívják, de nem az). Abból az anyagból nem hiszem, hogy féktárcsát csinálnának, igaz nem rozsdásodik (amennyira tudom), de nem arra való, és nem is olcsó.
Hali nekem Pilot poverem van elöl. Nekem nagyon bejött nem csúszkál jól fordul, igaz pályázni nem voltam vele de közúton nekem tökéletes volt, legközelebb is ilyet veszek
Hali zozo!Én az M1-esről tudok neked nyilatkozni.Ez egy nagyon jó utcai sportgumi,amivel fel lehet menni a pályanapokra is.Én utcán használtam többet,párszor a hegyekbe,meg a ringen is ezzel voltam.Nálam az első 15ezer km-t simán kibírt. Nézd meg,mikori gyártás,mert ezt már nem gyártják,az M3 váltotta le.Az mindenbe többet tud nála.
Ez eddig nekem is megvan!De akkor miért fogja a mágnes?Illetve ha nem rozsdamentes,akkor miért árulnak a típushoz olyan fékbetétet,amit nem ajánlanak csak rozsdamenteshez?
És egy kérdés fékbetét ügyben.A Ferodonak van egy szinteres fékbetétje,amit az én típusomhoz kínálnak./az előzőbe vettem is olyat/De azt is írják mellé,hogy kizárólag rozsdamentes acél féktárcsához ajánlják.Ha rozsdamentes lenne a tárcsám,akkor azt sem fogná a mágnes,nemdebár?!? De ezt fogja.Tehát akkor nem rozsdamentes.Vagy tévedek?Viszont az biztos,hogy nedves környezetben az autók féktárcsáján már egy-két nap állás után megjelenik a rozsda,míg ezen nem.Akkor most hogy is van ez?Tudja valaki?
97-es 9/B-hez váltókarja nincs valakinek eladó. Bontóba soké van.
Köszi.