Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A hátsógumi közepét, a benzint, és a lánc is kapni fog.
Én ennyiből megúsztam.
A benzinkészletedet!
AhA
Aztán mindez alatt mit nyírok ki a motorba?
Ok! Itt megtalálsz!
Mész vagy 100 km-t tiltás körüli fordulaton és beolajozza magának
Milyen találkozó volt ez?
fuuuuuuuu! Nagyon jo találkozó volt de tényleg. Én voltam már nagyos sok talin életembe de a top 3ba most ez is belekerült. ja meg hát sikerült mindkét nap filmszakadásig innom, de a lényeg az hogy a sörivóversenyt megnyertük
Ha júli elején még meglesz, sztem érdekelni fog, addig sajna nem tudok költeni rá, kurva sok helyre kell most a pénz.. meg most ez a gyertya is..
Elnézést kérek, nem fog most menni a légszűrő, sajna úgy néz ki, hogy gyertyákat kell vennem, a múltkor nem kétpólusút tettem, hanem egypólusút és úgy tűnik kezdi magát megadni..
Akkor ma légszűrőtisztítás,felnicsíkfelrakás.
Jajj de szíííp lesz
Nekem csak 95-re van egy db.
Egyébként mi lett a kutyussal?
Ja egyébként mi szinte szomszédok vagyunk.
Milyen volt a tali? Én csak a felvonuláson voltan , azon sokan voltak.
Lehet, mindig bográcsozás közben ülsz rá
1999 csak info köne hogy tudok e szerezni mert harcolnom kell majd szerintem a biztosítóval idom az anyira még nem is gáz hanem a dekni azt tavaj is alig találtam nálam gyorsaban kopik mint a gumi
Mikori a vasad?
2t olaj a leg jobb a szűrő olaj után mivel a felesleget beszivja majd úgy is és a 2t olaj jobban elég és nem kokszosodik le szerintem a wd-40 túl hig és nem tapad meg de ez csak az én véleményem. valaki estleg tud generátor fedelet meg komplet idom garnitúrát a farok idom és a sárvédő kivételével sajnos ösze találkoztam egy kutyával és csúnya a helyzet
Nincs neki kérdeztem.
Köszi
Hali.
Nézd meg a spanom honlapján:
http://www.starbike.eoldal.hu
Ha nincs a képek között még nem jelenti azt hogy nincs neki
Egy ügyes hegesztő szépen meg tudja csinálni,persze ha nem zavar hogy hegesztett.
Nekem annak idején ugyanígy eltört az YZF-750-é mikor eldőlt,aztán szépen m,eghegesztették,meg lecsiszolták.
Alig látszódott.
Én féktisztítóval szoktam ,az is viszi a trutyit mint állat
Az is jó ha WD-40-el befújod! Tökéletesen megfelel! Sőőőőt! A felniről a a láncsprét is tökéletesen és könnyen eltávolítja! Én azzal szoktam!
Dehogy is!Jó forintban is! 32x285 azaz 9120 Ft + 1600 posta!
Mi van vele?Eltört?
Na,ez má jobban tetszik!
Ilyenem van,meg 4T is.
Köszike!