fuuuuuuuu! Nagyon jo találkozó volt de tényleg. Én voltam már nagyos sok talin életembe de a top 3ba most ez is belekerült. ja meg hát sikerült mindkét nap filmszakadásig innom, de a lényeg az hogy a sörivóversenyt megnyertük
Elnézést kérek, nem fog most menni a légszűrő, sajna úgy néz ki, hogy gyertyákat kell vennem, a múltkor nem kétpólusút tettem, hanem egypólusút és úgy tűnik kezdi magát megadni..
1999 csak info köne hogy tudok e szerezni mert harcolnom kell majd szerintem a biztosítóval idom az anyira még nem is gáz hanem a dekni azt tavaj is alig találtam nálam gyorsaban kopik mint a gumi
2t olaj a leg jobb a szűrő olaj után mivel a felesleget beszivja majd úgy is és a 2t olaj jobban elég és nem kokszosodik le szerintem a wd-40 túl hig és nem tapad meg de ez csak az én véleményem. valaki estleg tud generátor fedelet meg komplet idom garnitúrát a farok idom és a sárvédő kivételével sajnos ösze találkoztam egy kutyával és csúnya a helyzet
Egy ügyes hegesztő szépen meg tudja csinálni,persze ha nem zavar hogy hegesztett.
Nekem annak idején ugyanígy eltört az YZF-750-é mikor eldőlt,aztán szépen m,eghegesztették,meg lecsiszolták.
Alig látszódott.
Én ennyiből megúsztam.