Hy!A múltkorában írta valaki,hogy a tükörtartó konzolja eltört,és nem tudta meghegesztetni,mert valami alu ötvözet.Az előbb eszembe jutott,és megnéztem mágnessel az enyémet.Ez bizony VAS!Vagy ezen már másból lenne mint az előző típusokon? Dehát az a "keret" tartja az egész fejidomot,létezik,hogy az elődökön azt egy viszonylag könnyen deformálódó,nem túl erős anyagból csinálták?
hali egy kérdés még mindíg gumi ügyben szerintetek melyik a jobb gumi metzeller spotech m1vagy mislein pilot pover,elsőről lenne a kérdés.Vagy ha van valakinek tapasztalata mindkettővel az írjon
Nem érdekel valakit egy K&N légszűrő? Ma jött meg az enyém de nem olyan mint amilyen bele való! Annyiért tovább adom mint amennyiért nekem jött! 32 Euro! Használt de nagyon jó állapotú! Este dobok róla képet! '98-'01 -be tutira jó!
Szevasztok! Olyan kérdésem lenne hogy nincs e Valakinek otthon elfekvőben láncvédője vagy olyan amelyik együtt van a sárvédővel. Tegnap zalaegerszegen motorostalálkozón eldurrant a gumim mex közben és szanaszéjjel szabta a láncvédőt. Előre is kösssz mindenkinek
SZÉLES UTAT
Haaat, ahogy rovidul a szezon, egyre jobb esellyel birja ki. Talan ennek a honapnak a vegen lesz idom foglalkozni vele. Most be akarom inditani vegre, aztan beallitgatni ujra es felirogatni a fuvoka - gyujtas parokat, amik jok. Aztan majd kiokoskodok valami karakterisztikat es megnezzuk melyik kesz gyujtastechnika alkalmazkodik legjobban hozza. Ha 160-nal tobbet fog menni, akkor mar elegedett leszek.
7-15,000Ft között kapsz olyan robi gyújtást, ami automatikusan adja az előgyújtást! Ehhez már elég egy babetta jeladó, és trafó. Szerintem ki fogja bírni a szezont! Valahol van trabi elektromos gyújtásom, majd megkeresem neked.
Itt nem volt veszes. Delelott azert felugrottam a Yamamotora es lenyomtam par alap-kanyart. Deltol viszont mar esett, nem volt hova menni. Jo nagy viharok voltak az orszagban.... Vigyazzon mindenki!
O.K.!Itt is volt ma olyan időjárás! Fákat borított ki,tetőket vitt el,életemben nem láttam még ekkora vihart!Még jó,hogy csak vagy 10 percig tartott! Nem múlott öt percen,hogy mindezt a motoron tapasztaljam meg!Hazaértem,letakartam és már tombolt is!De este már megint motoroztam.Katasztrófa turistát játszottam!És pl. az amcsiknak még mennyire más fogalmuk lehet a vihar kifejezésről!
97-es 9/B-hez váltókarja nincs valakinek eladó. Bontóba soké van.
Köszi.
SZÉLES UTAT
http://www.starbike.eoldal.hu
Ha nincs a képen még nem jelenti azt hogy nincs neki .