Te Gyurka!
Azért mertem visszakapcsolni a számítógépet, mert elment az asszony fürdeni, így nem halja, hogy megint előtte ülök.
De ha jól láttam az adatlapodon, neked volt egy hajabusád. Volt egyszer szerencsém menni egy ilyennel, de ez mindentől más dimenzió. Ezen felül, már csak kevés motor van szerintem, bár a kilenc jó. Hát nem is tudom... azt kívánom élvezd ezt is...
Abba bíztam legalább, hogy jó vizes a pálya, oszt csúszkáltok estek-ketek de ezek szerint szerncsétek volt. Sajnálom, hogy ilyen nyúl-nyál-béla voltam és nem mentem el.
Halo Aki nem volt a kawa esten az bánhatja, bár a haver sajnálja a legjobban hogy eljött.Képek fent a fotóknál.Szerintem jó volt bár itt is elő fordult egy két eszement.Az igaz hogy mikor felmentem egy búzaszemet nem lehetett volna feldugni,de hát ez volt az első ringem.Majd 19 én folytatjuk.
Azér előfordul más színbe is a 9 es de ezen nem veszünk össze : O))
Kawa esti?A hőfok nem 30 volt,de kellemesnek mondható.Időjárás riogató felhők a kawa estin eső semmi napsütés száraz placc.2 csoportra voltunk csak bontva,de azér megvolt a létszám mindkettőbe..Lassúba többen voltak,gyorsba kevésbé volt telített a mezőny...
Ződ Kawa? Pedig elég ritka szín, de hirtelen nem tudom ki az.
Viszont érdekelne, hogy telt a kawa est, mennyien voltatok, pláne milyen idő volt stb.
Én is elindultam de a város határában az első zuhogó esőre megtorpantam. Szerintem innen nem sokan mentünk, ha egyátalán ment valaki (beszariak vagyunk) Várom válaszod és légyszi írd azt, hogy nagyon szar idő volt, mert ellenkező esetben bánatos leszek...
Keresném azt a srácot akivel ma harcoltam a kawa estin csak baromira elfelejtettem a nevét sajna...
Zx 9 essel ment,zöld szín fekete váz és hátsó lengő,a külön lámpás széria már, nemtudom mikortól volt az,fehér csizma,asszem alpine,zöldes Shark sisak és kakucson lakik ennyit jegyeztem meg : O))
Az mit jelent, hogy megvernek benzinre? Majdnem elfogyott? Én mindig tartalékon hagyom a csapot, akármennyi nyál van benne, nehogy "adott esetben" kelljen csapot tekergetni
Végül is eldőlt.
Szépen felöltöztem, kellemes párfümmel fújtam be magam, iratokat jelentkezési lapot eltettem, elindultam. A városból kifelé kb. két km-re elkezdett szakadni az eső. Úgyhogy nyasgem időjárás
Valamit kitalálhattak volna egyébként már bukósisakra ilyen ablaktörlő félét vagy valamit. Semmit se láttam hazáig.
Kösz a jó tanácsokat Cápa épp azon morfondírozok mi faszt csináljak. De ha tovább tökölök tuti hazaér az asszony akkor aztán lesz ugatás, hogy ilyen időben elmegyek
Na léptem...
Rátalált az egyikre!