Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bontóban olajszűrőt, meg fékbetétet. Úristen!
Szakaszosan nyúlt meg, az enyém is ilyen volt. Csere.
Úgy látom egyedi lesz a gép!
Nem photoshop,a németeknél árulják mindkettőt a mobile.de-n!
Aztakurva ba.....eeeeeg! A turbot lehagytam az ETZ-rol. Nagyon brutalis ez a blokk. Milyen? Az ETZ jelenleg igy all (eppen a kipufogo hianyzik rola):
Én bontóban csak olajszűrőt, meg fékbetétet szoktam venni. Esetleg gyertyát, de csak akkor, ha legalább van köztük 2 egyforma.
hali.én használt láncot vettem az enyémre bontoban.
van itt valaki?
Hali.
Aztakurva de keményen néz ki a vas
Ez photoshop vagy át lett kenve a zöld
Sárgul már. . . . .
Én meg neki sem mernék kezdeni,mert még hozzákötném magam a horoghoz!Úszni meg nem tudok,úgyhogy az öngyilok lenne!
Hát nekünk biztosan!Én megszenvednék vele rendesen!
Akkor én nagyon szerencsés vagyok,nálunk fordítva van!
Egy horgot szakszerűen felkötni bizonyára bonyolultabb dolog,mint ez a lánccsere!
Igen,ez nem nagy ördöngősség,adja magát minden.
Cső!
NA ja. Na jött asszony, úgy, hogy motortémától távozom
Szasztok
Pedig ez egy nagyon egyszerű mutatvány!Kérj meg valakit,aki már látott ilyet,ezért ne fizess!
Na elnézek a nagyvas ponthúra, HA meg is rendelem megint könyörögnöm kell, hogy valaki felrakja. Van itt nálunk egy srác, elég jó bűvész, de minden szarért heteket kell rá várni. Állandóan hegyekben állnak nálla a lomok.
Én önállóan nem szívessen kontárkodok bele. Esetleg ha nem a sajátom volna, mert akkor az nem az én életem...
Nem kell megenni,ADD EL! A szemed előtt a szép új csilli-villi RK láncszett lebegjen!
Irány a vízpart!
Ezzel a halas kérdéssel csak az a bökkenő, hogy minden esetben visszaengedem. A vizek ahol horgászom köteleznek is, rá, ott ahol meg nem ott is visszaengedem mert, én nem szeretem a halat. Sőt én még azt sem szeretem aki szereti a halat
Jaja! Egyre gondoltunk!Mindíg ez a biznisz!
Mármint a hal téma?!?Na ja!Egyre gondoltunk!
Ez jó 9363,pedig össze se beszéltünk!