Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyértelműen igazatok van, majd most már nyárára lesz több időm és megoldatom ezeket a dolgokat. Viszont most már el kell, hogy köszönjek. A rossz hirem pedig az a kedves 9-es fórumostagok számára, hogy egy hétig nélkülöznötök kell ezt a magamfajta pompás fickót a sziporkázó elméjével eggyüt, mert az év első szabadsága most jött ki, amit egy egész hetes pecával töltök, merenyén édesapámmal. Eddíg a hosszúhétvégék voltak csak, amit szintén pecával töltöttem. Persze ilyenkor iszunk is egy kortyot az elején NA ég áldjon titeket, de ne jegesesővel szasztok, léptem...
Meg a Te motorod fogyasztásából hamar megspórolnád a szervízköltséget,ha f@szán összehozná neked valaki!
Kérdés az hogy megy csináltatod most x összegért pici idővel? Vagy addig hajtod amíg sok x összegbe lesz sok idővel,ezt neked kell eldönteni,de ha már van egy jó motorod akkor érdemes időt szánni rá mert legközelebb már csak alkatrészeket fogsz árulni belőle.
És?A motorozásért ez áldozat?Nem kell minden hónapban szelepet állítani!
Háde pl. mennyi idő mondjuk, míg kilapkázzák neked? Nagy mázlival két óra, de ha műtét közben komplikációlép fel, akkor egy fél napot is elbaszakszanak vele nem?
Én szentesen kérdeztem hogy mennyi a szelep be állítás. A srác azt mondta hogy kb 8000 pénz, eléggé meg is lepődtem mert a haver is ennyiért csinálja.Nem is tünik drágának csak nincs időm meg várni ezért a haerhoz viszem.
Sajnos ez sokszor így van valóban!De én azt is írtam,hogy én nem hagyom ott sehol a motort,hanem szépen megvárom!Ha ebbe nem megy bele valaki,akkor oda nem viszem!
A ZŐŐD?!?!? Ejnye TE!
nem tudom de pont ti (már nem biztos, hogy konkréttan te) irogattátok (nem pontossan idézek), hogy márka szakműhelybe nem szabad elvinni. Mert kétszer-háromszor annyit elkérnek, mint átlagossan, behazudják, hogy ezt cseréltek, azt cseréltek, lehúzzák a nagy lóvét a motor egy hét múlva ugyanolyan fos és még jó pofát is kell vágni hozzá
Ha jó a szaki,akkor nem baj ha nem klímás a műhely!
De! 15 km. Egyszer voltam is náluk, akkor egy ninjakabátot akartam mint a tied, csak nem ződbe (az a szín már fociba sem jó ) Te még egy olyan düledező viskót mint a pap motors. De cegléd szintén 15 km ott is van kawa márkaker, a felüljáró után.
Papp motors nincs közel?
10000 alatt ritkán megy nálam kivéve város az tabu.
Persze később, ha majd több időnk lesz egymásra én is felveszek egy normálisabb ütemet, de most ez még olyan, mint amikor a láncos kutyát szabadon engedik az udvarban, ha alkalmam adódik, akkor minden pillanatát élvezni akarom
Valószínű pedig,hogy a sok benyától köpi be a gyertyát!
gyertya zsír új ngk szinkron is állítva lett április elején
Ha nagyon hajtod,akkor talán belefér!
800 km-en elment kb. 1,5 deci, legalábbis úgy ítéltem meg. szintig töltöttem.
Plusz a Dyno miatt mást is!
Szerintem ráférne gyertya csere ,szelep beállítás, plussz még egy szinkront is nézetnék.
Olajat nem eszi?
Ja azt nem is mondtam: Ha mondjuk beindítom 2szer 3-szor, annélkül, hogy mennék vele, egy kicsit alapon pöfögtetem, amikor legközelebb megyek be van köpve egy gyertyám. Ekkor három hengerezek, de nem forszíroztatom amíg nem melegszik. Utánna kövérgáz és megvan mind a négy henger. Mostmár bármenyire is fáj csak akkor indítom, ha konkrétan van időm is gurulni együtt.
Ja,akkor bocs,rosszul emlékeztem valamire!
Pécstől olyan messze vagyok legalább, mint nyíregyházától. Kecskemét meletti "Kicsiny falum ott születtem én"
Na akkor a következő a helyzet ,hátul pilot pover van.Lényeg hogy 19 ig le kellene cserélnem a párjára ezért ha valaki tud kicsi pénzért az küldjön füstjelet izibe.
Állíttasd be egy hozzáértővel!Te pécsi vagy,nemdebár?!?A Steelhorse-nál jó a szerelő úgy hallottam anno.