Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csőőő tesa!
Ha minden klappol akkor megyek én is
Lóvéba kb mennyi?
Már a benzinre gondoltam.
Oda-vissza,stb.
nem BP!Debrecenbe helyezték forgalomba 2003ba
Hell! Elvileg elment. Szep darab. Bekescsaban vetted?
Szeva drusza. Sajnlhatod hogy nem voltál a ringen.Én 19én is megyek.Nagyooooooooooooon jóóóóóóóóóóóóóóóóó.
Széééép jószág!
zsolti860829@freemail.hu
előre is kössz
Csináltam képet a mocirol azt is mellékelem:D sztem csudaszép
Hali. Nekem meg van. Este elkuldom emailben. Nyomass egy cimet!
köszönöm szépen közben én is találtam 1 oldalt ugyhogy akit érdekel ilyesmi lessen rá van 1 pár http://www.ninjaclub.ru/files/
Szia!
Esetleg ez?

service manual
ezt nem tudom letölteni ez gondolom fizetős!valami más megoildás esetleg vagy nincs meg vkinek?
igen akkor 1.1 volt az ára sikerült elhoznom 880ért kpban:D Nagyon boldog vagyok Azóta Ő a második szerelmem:D!
Szép motor gratula,ezt néztem én is a tavasszal,de akkor még 1 misi felett volt az ára!
Jól jártál vele!
Pontosan jó hozzá a 98-99-es is.
letöltés
hali szeretnék kérni 1kis segítséget valakinek zx9r 2001 es hez szerelési utmutató vagy ilyesmi! ahol részletesebben áttekinthető a motor!köszönöm előre is!
mikeboy88@citromail.hu
Előre is köszi
Melandrinak a motor cserekor biztosan elvonták a figyelmét...
Gratulálok, a legjobb évjáratot választottad! Színben is okos volt a döntés, így később könnyen eladható lesz! Az ára is nagyon jónak tűnik, főleg ha magyarországi! A km. végre valós...
Olajat cseréljél benne!
A második gép -Melandri alatt- sokkal gyengébb volt! Az elsővel ha bírták volna még a gumik simán megnyerhette volna a versenyt!
Hy mindenkinek .Grat a géphez.Az eggyik legjobb választás szerintem is.Bár nem full gyári a tied sem ne aggódj(indexek kicsik,a hátsó sárvédő levágva-így jobban tetszik nekem is. )
Ok! Majd holnap küldöm!
Hali!
Basi2 kűd eeeee nekem is légyszííííí!
E-mail adatlapon.
Köszi!
Na most küldj egy mail címet és megpróbálom átnyomni!
Ez így jól hangzik!
Ok Basi mindjárt meglesz
Hellósztok

A gép 2001 es évjárat 2002 es forg helyezés!27400 km van benne magyarországi és 900E Ft volt az ára!igaz nincs
semmi extra full gyári rajta minden!