Én most nem tudom mitévő legyek!
Borus az idő, fúj a szél.
Itt nem esett már egy hónapja, mindíg csak keringenek a felhők.
Ha most nem megyek el és nem fog esni az eső akkor, holnap nagyon bánni fogom.
Ha meg elmegyek tuti biztos nagy viharba kerülök az meg igen szar lenne. PATT
Nem hiszem el, hogy ilyen rossz idő van, azért egy 50km-t muszáj gurulni! Köszönöm mindenkinek az időjárás jelentést, már számolom a napokat visszafelé! 19.-én újra összejöhetne a banda!
Pest megyeben valtozekony az ido. Jelenleg borus a taj, szemerkel az eso. A felho reteg nem tul vastag, de nem latni a veget. Gyenge szel fuj Ny-K iranyban. Egy nagy eso mar volt ma es valoszinuleg lesz ujabb.
Néhány -saját- állkapocs és orrcsont törés után rájöttem, hogy nem érdemes verekedni, de néha elgurul a gyógyszer.
Péntek reggel keleten erősen felhős, nyugaton változóan felhős égboltra ébredhetünk. Elsősorban a Tiszántúlon számíthatunk esőre, záporokra, esetleg zivatarra. Többfelé megélénkül az északnyugati szél. A minimum 7 és 12°C között valószínű.
A déli, délutáni szinte mindenütt számíthatunk némi napsütésre, azonban főként északon többször erősen megnövekszik a felhőzet, szórványosan számíthatunk esőre, záporra, délkeleten egy-egy zivatar is lehet. Az északnyugati szél jellemzően mérséklet, élénk lesz, zivatarok környezetében erős lökések is lehetnek. A maximum 12 és 20°C között alakul. jófelé mennek a felhők
Az előbb mondták be a rádióba, hogy az M35-ön és az M3-ason fokozott rendőri ellenőrzés lesz
2.35el gyorsban?
Azt az infot kaptam elsőre ne menjek a gyorsba de elsőre lehet menni 2.20-2.30körül is akár.
Kiváncsi vagyok mostmár nagyon mennyit fogok menni....
Az időt remélem majd mérni fogja valaki :)
Ha lát forumos bátran köszönjön rám,gondolom nem sok 7R lesz:)
Na vazze beugrottt
Hisz én már láttam a fényképedet ilyen tengerparti bárral és pálmafákkal körítve.
Csak én szentűl meg voltam győződve, hogy te a pálmafa alatt ülő néger csaj vagy
Na jól van nem szemtelenkedek ám tovább mert ahogy nézem öltözékszegény fényképed abból azt szűröm le, hogy a karod vastagabb mint az én combom
Kell a fenének holnap egy nagy saller a kézfogás helyett....
Tiszaújvárosi vagy? A városban nem lenne jobb találkozni? Először süssön ki a nap!
Péntek: Gyakran növekszik meg a felhőzet elszórtan zápor, zivatar várható. idő
Hol legyen a találkozó? Szerintem meg fogjuk ismerni egymást!
A Z-n most GPS szerint jól mér az óra, és 250-nél még van tartalék, de azt csak egy 15-20 percig bírom
Az utazója -amit én tartósan bírok- 140 körül van, de majd kanyarban utolérek mindenkit
Borus az idő, fúj a szél.
Itt nem esett már egy hónapja, mindíg csak keringenek a felhők.
Ha most nem megyek el és nem fog esni az eső akkor, holnap nagyon bánni fogom.
Ha meg elmegyek tuti biztos nagy viharba kerülök az meg igen szar lenne. PATT