Először megyek a ringen úgy hogy szerintem a lassúba fogok menni. Eddig csak kecsóig jutottam, de az picike pálya.Úgy hogy ha jó az idő akkor találkozunk.
A lassú kezd 18.00-18.20-ig,18.20-18.40-ig megy a gyors,addig a lassú csapat pihen,nézegeti a gumi szélét és élménybeszámol,h.melyik kanyarba hogy ment. Szóval 20 perces váltásokkal megy a dolog egészen 8-ig.
Ha a lassúba mész,nem mehetsz át a gyors-ba,esetleg a következő alkalommal(Júni19)
Én is voltam már herélt kéménnyel,a kutya se foglalkozott velem,pedig ordított rendesen
Rendőrök jelenléte nem jellemző.
Hali!
1, 18-20-ig Kb ennyi
2, IGEN
3, A ringen a kapuval szemben van kút nyitvatartás nem ismert.
4, Lese szarják. Azé az oil ne follyon.
5, Mint átlagos napokon. Se több, se kevesebb.
6,
Na ha jóistenke úgy látja és nem zúdít a nyakunkba jégesőt péntek este én egyedül megyek kecskemét mellől kb. fél négyfelé indulnék. Úgy néztem a googlemaps-en, hogy Cegléd 4-es főút Üllői-Vecsési elkerülőnél új MO-ás, onnan M3 majd a ring. Ha valakinek útbaesek jelezzen akinek meg nem megbeszélhetnénk a ringnél valami helyet annak ellenére, hogy én még nézőként sem voltam ott soha. Mert nem igen raktok pofázmányotokról fotót én nem igen fogok megismerni senkint. Esetleg Sedut úgy, hogy minden Z-s hez odamegyek aki ránézésre közelíti a két métert és megkérdezem te vagy az?
Na kérdéseim a következők akik már voltak ilyesmin:
1, 18-20-ig van a motorozás ez mennyi időt takar a valóságban?Vagyis mivel gondolom ez nem non stop motorozás
2, Van lassú és gyors csoport. Én mindenféleképpen első izben a lassún mennék, de utánna esetlegessen lehetőség van e a gyorson menni?
3, Ha kifogy a benga lehet e ott tankolni?
4, A jármű műszaki állapotánál azt olvasom" mindenkori zaj és hangelőírás bla bla bla... Na most az enyém egy kicsit szól, mert herélt a dolog. Foglalkozik ezzel valaki?
5, Odavezető utakon ilyenkor sok rendőr lesz?
6, Ez már csak mentő kérdés. Hány éves a kapitány?
Nincs mit! Téged nem érdekel a dolog?
Sedu,ha gondolod mehetünk együtt,mi szerintem olyan fél 4 körül indulnánk.Jössz velünk az ótópályán?(na jó,max150)
Csatlakoznék hozzá és verethetnénk együtt!
Amikó sport bíró vótam a ringen,
a ptrolommal (nissan) mentem 3 perces időt.
üdv
Építő válaszaitokat köszönöm srácok ringen találkozunk...
Nekem a képem fent van esetleg szemtelen pofám meismeritek...
Ha a lassúba mész,nem mehetsz át a gyors-ba,esetleg a következő alkalommal(Júni19)
Én is voltam már herélt kéménnyel,a kutya se foglalkozott velem,pedig ordított rendesen
Rendőrök jelenléte nem jellemző.
Adatlapokat nézeget motort megismer.
1, 18-20-ig Kb ennyi
2, IGEN
3, A ringen a kapuval szemben van kút nyitvatartás nem ismert.
4, Lese szarják. Azé az oil ne follyon.
5, Mint átlagos napokon. Se több, se kevesebb.
6,
Na kérdéseim a következők akik már voltak ilyesmin:
1, 18-20-ig van a motorozás ez mennyi időt takar a valóságban?Vagyis mivel gondolom ez nem non stop motorozás
2, Van lassú és gyors csoport. Én mindenféleképpen első izben a lassún mennék, de utánna esetlegessen lehetőség van e a gyorson menni?
3, Ha kifogy a benga lehet e ott tankolni?
4, A jármű műszaki állapotánál azt olvasom" mindenkori zaj és hangelőírás bla bla bla... Na most az enyém egy kicsit szól, mert herélt a dolog. Foglalkozik ezzel valaki?
5, Odavezető utakon ilyenkor sok rendőr lesz?
6, Ez már csak mentő kérdés. Hány éves a kapitány?
A motorok+csajok fórumon keményen nyomod, megmondom öszintén engem izgat az a téma is.
Sedu,ha gondolod mehetünk együtt,mi szerintem olyan fél 4 körül indulnánk.Jössz velünk az ótópályán?(na jó,max150)
Te tudsz segíteni?
E-mail címre raktam ékezetet ,attól elmegy a levél,vagy kezdhetem előröl ?