Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Basszus 29-re esőt mondanak az időjósok,nagyon remélem nem lesz igazuk!
Ja,29.-e?
Sajna maradok a seggemen anyagi okok miatt
Meg jövő hónapban LFP buli és arra gyúrok
Nyomom hát vazze!
Ha már itt nincs senki,szerinted miért irtam,amit!
Meg hát nem hagyhatom magára a sok köcsög ratyit
Tőlem?
Nem vagyok semmi jónak elrontója,leugrassz,kicseréljük oszt majd hozod!
Csak ösze ne törd mert ÖLÖK!
70/373-4691
Azt hittem hogy valami pici mütyürke.A haver most vett egyet amit a repülő modellekre szoktak felrakni.Kisebb mint a mobil telefon és jó képet csinál. Csak nem lehet kapni mert elfogyott a készlet. Ha kíváncsi vagy rá nézd meg a videóknál a zx9r alatt. Ja és nem is volt drága(18000.- )
Sony, miért?
Sörci milyen kamerád van?
Coyot fater,
Nem lenne benned indíttatás plexit cserélni velem kis időre, hamár szomszédok vagyunk? Feldrótoznám a kamerát próbára. de az én plexim fekete, és nem átlátszó. Ha máshova rakom, félek, televágom bogarakkal, vagy valami madárral.
Ne legyen nagy a szád te is az LFP nél nyomod a sódert. Amúgy ha jó lesz az idő 29én jössz a ringre?
Semmi gond?
Csak az van vazze...
Míg fórumos társaim főtengelyesre hajtják a bringákat én egész hétvégén melózok.
Ráadásul jelen pillanatban éppen gyalogkaukk vagyok, bízom benne 29-ig két kerékkel több áll a garázsban
méghogy semmi gond... nahát
Na mi van mááá?
Hol ez a sok "buzi" kawasakis?
Minden szép és jó,senkinek semmi gondja?

Ezt nem hiszem el!
Már egy ideje igen!Mindenki motorozik éjjel-nappal,aztán majd eladásnál nem győzik visszatekergetni a kilóméterórát! Hogy miért nem gondolkodnak az emberek?!?
Mi van döglődik a topik? Sebaj 29 én találkozunk a ringen(feltéve ha jó idő lesz) Szülinapom alkalmával meglepem magam egy kis gurulással
az tényleg baráti volt
Az úgy volt hogy én adtam a saját rendszerét a gépnek ami igen le volt zúzva meg a tankomat ami szintén kapott az élettől és ő meg adta az akrát meg egy sérülésmentes tankot.Ja én még rádobtam 40 ezret.Szerintem jol jártam
tényleg mi volt az az akciós ár?
Na Boldit ne szold le .
Nagyon korrekt csávó akcióba ideadta az akra rendszeremet is
amugy meg nagyon korrekt csávó a Boldi.Én a múltkor vettem tőle a kiegyenlítő tartályra egy kupakot és még kaptam mellé egy karbiszinkront potom 800ft-ért az egészet
csá
Ja lehet, hogy te szólsz jó. Egyébként nagyon csalóka a kép, én sose jöttem volna rá, hogy az első képen belülről van fotózva .(ki az a marha aki belülröl lefotozza? Lekközelebb majd az eladó oldalidomot is a hátuljáról fényképezik, aztán döntse el ki-ki maga, hogy kell-e. Na mindengy a légyeg, hogy a te bicajodra jó a plexi, 4800-ért ajándék, annyiért nem biztos, hogy megkapod hozzá a csavarokat. Csapj le rá.
Hali!
A baloldali képen a plexi belülről vagyis ahogy mocin ülve látod,
jobboldali képen szembűűű.
De én is csak onnan tudom, hogy a szomszédom ült már a villamoson motoros mellett.
Azé köszönöm!

üdv
Kukorékos Gutentag Mindenkinek !Azt szeretném megkérdezni,hogy 2001-s 9-re nem tudtok dupla bubis plexit?Valami ócsó pííízéééé ?
Ok igazad van!
Én nem nyitottam meg! Tényleg két különböző plexi!
Sárvédőt azt 10000 -ért tudok!
Nagyon faszán néz ki!
Majd alulról is csinálj képet!
Hello basi
Fentvan az undertail csak mégfehér szinbe! Kösz mégegyszer! Ha tudsz sárvédőt lehet az is érdekel hozzá
Csá
Hát nézd meg alaposabban, mert a marha odaírta, hogy az egy plexi két fotóval pedig lófasz az két különböző plexi. Egyrészt más a színe, alakja, másrészt az egyiken ott virít a kawasaki felirat.