Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ahová én nem megyek
Remélem jó időtök lesz
Az nem kifejezés!
Pontosan mi is van 29.-én ?
Hali!Mi hárman mennénk Tiszaújból(két 9-es,egy 6-os)az M3-ason.
A ring mellett van egy Mol kút,ott is lehet tankolni,de csak 19-óráig van nyitva a gumicsere is megoldható a pályán.
Hali!
Ja ha rákontrázok a hatdugósra, van mibe kapaszkodni.
A B3-B4 ayzaz a '96-'97 -es típuson már van kapaszkodó! Meg 6 dugós fék elöl!
Hali!
Megyek.
Az ötletgazda biztosan ott lesz, a Toblerone kipukról és a ghostrider ruhámról fel fogtok ismerni
A jelentkezési lapot hozzátok magatokkal!
Valaki akar jönni debrecenből, vagy a környékről? Én szívem szerint 15-kor indulnék, és a sima hármason vágtatnék fel (120) a ringre. Mogyoród környékén hol érdemes tankolni? Esetleg a pályán? Ha ne adj Isten elkopna a hátsó gumim van lehetőség cserélni?
Gondolom nem versenyzésre fogod használni, és tiltáson járatni, jó lesz egy minőségibb ásványi olaj. Én csak azt mondtam, hogy ne Castrolt!
Na Halihó mindenki.
Nagyon csend van erről a 29-és dologról Na tegye csak fel szépen az a kezét aki szándékozik jönni!
Én ha az idő megfelelő szándékozok részt venni.
Még Sedu hozta fel régebben azt az ötletet, hogy forumozók összefuthatnánk. Ki kéne dolgozni a részleteket, hol találkozunk. Én azt sem bánnám valami benzinkútnál vagy ilyesmi, ugyanis azt a szakaszt nem ismerem, de gondolom a ringre betalálnék azért.
Na kérem az ötleteket
Vagy innen nem akar jönni senki?
Überlek...
A B tipus a legnidzsássabb és nincs is rajta kapaszkodó...
Most jönnek a HA mondatok...
Vagyis Ha még most is gyártanák a kilencest és Ha volna rá annyi pénzem akkor én inkább azt venném, bár az már jó gizda típus lenne...
Ok! Akkor inkább ásványi semmikép ne full synt?
Köszi a választ
Köszi a választ
Az újabbakba a Castrolt (főleg a full synt. verziót) nem ajánlom. Ebbe valami ásványi 10W40-et töltenék bele ha az enyém lenne.
Az enyémbe most repszó van, az nagyon tetszik.
Hy!Tkp. mindegy,csak 10 W-40 -es legyen,vagy 10 W-50, esetleg 10 W-60.Mindenki másik márkára esküszik,úgyhogy ezen a téren szinte mindenki mást fog ajánlani.Amelyik neked szimpatikusabb!
Üdv mindenkinek!
Egy kérdés, milyen olaj lenne a legjobb egy 95-ös Ninjába?
Valvoline SynPower 10W40- en gondolkodtam. Esetleg vélemény valakinek?
Köszi
Sziasztok!
Egy kérdés: van vkinek esetleg a kipufogóhoz 4 db tűzkarikája? Nekem az egyik kiment és ki kellene cserélnem akkor már mind.
Koszi. Jo topic lehet...
Egy zöld Nénje mindig szép lesz,mert örökké fiatal!
Locsi-Fecsi-Pályázás = LFP. Egy topik a SPORTMOTORON.
Mi a franc ez az LFP?

A C tipus szerintem a leginkabb Ninja-s! Csak a rohadek kapaszkodo nem tetszett rajta soha. Amugy talan a leg pofasabb valtozat. Persze en biztos, ami biztos ujra F2-est vennek.
Generációk ha találkoznak.
Már megint hová mentek innen az emberek?!?
Addig még nagyon sok minden változhat, ne fessük az ördögöt a falra!

Kawaszeki mikor állítjuk be a Yamahát?! Próbáltalak hívni, nem vetted fel!