Hali!Mi hárman mennénk Tiszaújból(két 9-es,egy 6-os)az M3-ason.
A ring mellett van egy Mol kút,ott is lehet tankolni,de csak 19-óráig van nyitva a gumicsere is megoldható a pályán.
Az ötletgazda biztosan ott lesz, a Toblerone kipukról és a ghostrider ruhámról fel fogtok ismerni
A jelentkezési lapot hozzátok magatokkal!
Valaki akar jönni debrecenből, vagy a környékről? Én szívem szerint 15-kor indulnék, és a sima hármason vágtatnék fel (120) a ringre. Mogyoród környékén hol érdemes tankolni? Esetleg a pályán? Ha ne adj Isten elkopna a hátsó gumim van lehetőség cserélni?
Na Halihó mindenki.
Nagyon csend van erről a 29-és dologról Na tegye csak fel szépen az a kezét aki szándékozik jönni!
Én ha az idő megfelelő szándékozok részt venni.
Még Sedu hozta fel régebben azt az ötletet, hogy forumozók összefuthatnánk. Ki kéne dolgozni a részleteket, hol találkozunk. Én azt sem bánnám valami benzinkútnál vagy ilyesmi, ugyanis azt a szakaszt nem ismerem, de gondolom a ringre betalálnék azért.
Na kérem az ötleteket
Vagy innen nem akar jönni senki?
Überlek...
A B tipus a legnidzsássabb és nincs is rajta kapaszkodó...
Most jönnek a HA mondatok...
Vagyis Ha még most is gyártanák a kilencest és Ha volna rá annyi pénzem akkor én inkább azt venném, bár az már jó gizda típus lenne...
Az újabbakba a Castrolt (főleg a full synt. verziót) nem ajánlom. Ebbe valami ásványi 10W40-et töltenék bele ha az enyém lenne.
Az enyémbe most repszó van, az nagyon tetszik.
Hy!Tkp. mindegy,csak 10 W-40 -es legyen,vagy 10 W-50, esetleg 10 W-60.Mindenki másik márkára esküszik,úgyhogy ezen a téren szinte mindenki mást fog ajánlani.Amelyik neked szimpatikusabb!
Üdv mindenkinek!
Egy kérdés, milyen olaj lenne a legjobb egy 95-ös Ninjába?
Valvoline SynPower 10W40- en gondolkodtam. Esetleg vélemény valakinek?
Köszi
A C tipus szerintem a leginkabb Ninja-s! Csak a rohadek kapaszkodo nem tetszett rajta soha. Amugy talan a leg pofasabb valtozat. Persze en biztos, ami biztos ujra F2-est vennek.
Remélem jó időtök lesz